UNDERDOG



Känns konstigt att ladda inför beachen dagen innan första december! Men nu är det bara 35 dagar kvar tills jag ska lägga mig på bondi beach bland en massa vältrännade superbruna människor så det gäller att ligga i! Scaary! Så jag och Elin tog oss en tripp till solariet ikväll igen, helt underbart skönt! Idag är det även FREDAG i mitt messed-up liv eftersom min enda lediga dag den här veckan är imorgon! Det kommer bli en totalhetsig dag med tusen ärenden och grejer som ska göras men det ska bli så skönt ändå! SOVMORGON! 

By the way, elin hetsade om att miniatyrbilden på julklappen jag köpte i förra inlägget inte funkade så nu är det kirrat! Check 'em out! 

HUMÖR




Eftersom pöjken själv fick peka (med lite riktlinjer..) ut vad han ville ha så är det väll ingen större hemlighet vad han ska få i julklapp! Så tänkte jag dela med mig! Klicka på den lilla ikonen för större bild! 
Jag är ju en huge sucker för Humör -kläder så jag köper gladligen sånna kläder om pojken vill ha och jag tycker brallorna var supercoola! Hoppas dom blir lika bra på! Blir ju ingen retur eftersom jag tar med mig dom till england och hinner inte hem innan bytesrätten.. nervigt!
Tipsar iallafall Humör till alla tjejer med pojkvänner! Grrr.. Eller kanske brorsor?

 


Sugar Mama


Kärleksparet i Riga, haha, försökte kort därefter lära Danny det svenska ordet Toffel ;)

Nu har suttit en stund och funderat på dannys julklapp och det blir nått plagg från Humör, som gör dom absolut snyggaste grabbkläderna. Det är ju lite så att jag och Dan har lite omvända roller i vårt förhållande, jag är hans sugar mama och skämmer bort honom med kläder och prylar och bjuder på middagar och han lagar mat, lär mig tvätta, ger mig massage när jag vill och knyter mina skor när jag inte orkar, haha! I love it!


Första Advent



Nu har jag gjort min sista krogkväll i Strängnäs kanske någonsin, och det känns inte allt för tråkigt måste jag säga! Nästa vecka bär det iväg till England  igen äntligen och jag är galet exalterad! Ska försöka börja packa lite smått redan ikväll eftersom jag jobbar sex dar av sju nu i veckan!
Mamma ska spendera veckan i stockholm så min syster har flyttat in sålänge och det är så mysigt! Ikväll ska vi baka pizza och äta chips och mysa, jag kommer sakna att kunna göra sånt när jag åkt! Ha en mysig första advent! Lateroo

Can't see through your fake tan



Jag har jobbat den sjunde dagen i rad idag och nu är jag härligt mosig! Jag ser fram emot en ledig helg!
Jag och mamma har spenderat kvällen framför tvn och bölat till Idol med kärleks-tema! Haha, vi är sånna otroliga mesar. Random att de sjöng låten jag använde som blogg-rubrik igår! Haha! Den är ju stenålder! Otippat
Nu sitter jag och hetsar Danny att välja kläder från Junkyard som hans rika (eller?) flickvän kan få ge bort i julklapp! Ska nog köpa något till mig själv också innan jag går och lägger mig! Imorgon blir det utekväll så det är dags att ladda batterierna! (Haha, orutinerad)

Some people want it all


Jag längtar efter dig mer än vad jag längtar efter lönen.

arctic monkeys

"Assuming that all things are equal,
Who'd want to be men of the people,
When there's people like you?” 



Veckan efter jag landat i australien spelar ett av mina absoluta genom tiderna favoritband, Arctic Monkeys i Sydney. Dock spelar ironiskt nog ett annat av mina favoritband The Kooks samma dag som jag landar och min fattiga bättre hälft Elsa har skurit ner utgifterna till att jag får välja ETT band. Brr, det är som att välja mellan ett liv utan mat eller sex. Har spenderat de senaste dagarna med att överväga noggrant och nu har jag beslutat mig för att det blir arctic monkeys för dom kommer nog leverera en grym live show och jag kan inte vänta på att få Alexander Turners öronorgasm-röst live! Är så sjuuukt taggad!

41 Days


haha jaa jag är ju en sån otroligt nördig människa, ni ser ju.. knåpat ihop ett kollage en onsdagsnatt..haha

På fredag är det löning och det är ju alltid en uppskattad dag! Jag ska försöka spara mycket av månadens lön, jag ska ju till england om två veckor och så såklart behöver jag ju en och annan krona till oz. Men jag kände nån tusenlapp eller två kan jag väll ändå få sätta sprätt på nu vid löning, så jag sitter och glor på kläder jag vill klicka hem. Det känns konstigt att sitta och kolla på bikinis och shorts nu när det är kolsvart och ruggigt utomhus. Men det känns samtidigt otroligt skönt att inte behöva uthärda ännu en svensk vinter! 22 h -lön 41 dagar - oz

She'd dream of paradise



WORKING HOLIDAY VISA - GRANTED!! NU ÄR JAG REDO!! Längtar så jag dör efter värmen, stranden, storstaden och mest av allt min älskade Elsi som väntar på mig där på andra sidan jorden!!! 43 DAGAR TO GOO!! Är så lycklig att jag tror jag dör snart!

Jag kan om jag vill



När jag stod och glodde in i kylskåpet tidigare idag i daglig rutin, mer sugen än hungrig och såg att mamma köpt räkor, så fick jag mig en snilleblixt. Smörgåstårta! Så lite snabbt snörde jag ihop en smörgåstårta utan större problem och fan va nöjd jag blev! Go som tusan varen också, så det är ju ett plus. Brukade inte tycka om smörgåstårta alls, men nu äter vi det var och varannan vecka på jobbet så jag har blivit beroende! Sååå, tji fick mina matlagningsskills-kritiker - jag kan om jag vill!

Snillet


Oj oj oj, back in the days

Vissa människor (inklusive mig själv) borde inte vara tillåtna att dricka alkohol. Vissa människor (jag själv) kan inte hantera detta i allt för stora mängder! De (jag) blir till känslosamma nervvrak och sms skickas iväg som de (jag) i förnekelse vägrar läsa dagen efter. Nåväl, att gå ut med jobbarpolarna var riktigt kul! Mindre kul att vakna imorse och krypa iväg till jobbet och osa alkohol. Kände mig inte riktigt lika genialisk som jag gjorde när jag skrek "Tequila Race!!!" klockan halv två igår. Bra jobbat. Har kallsvettats och käkat mig igenom jobbdagen och så fantastiskt det var att få komma hem och krypa ner under täcket och dö.

Friday Im In Love



Fredag och jag har haft en ledig dag! Skönt! Nu ska jag skynda ner på stan och hämta ut medicin eftersom min kropp totalvägrar idén att vara helt frisk nån gång. Sen står utekväll med jobbet på schemat! Ska bli riktigt kul! Skriver snart igen! Lateroo

Yea Im Cool Like That..


Träffade på farsan Baloo i Berlin!

Sjuuuukt taggad på att se Star Wars Episod III ikväll på Tv11!!! Har inte sett den sen jag såg den på förhandsvisningen 2005! Hur gammal var jag då.. 13! TAGGAAA!! Yea im a nerd alright!

Ebba Vs Danny



Idag satt jag och min syster på oss träningskläderna och hörlurarna och gick för en timmes powerwalk, så otroligt skönt! Powerwalk med dubstep i öronen kan vara det ultimata! Sprang den sista biten hem och fortsatte lite träning här hemma, skönt! Nu har jag precis kommit ur duschen och satt på mig mammas bohemdress som är så skön att man kan dö och ska iväg till min syster för att kolla på Sverige VS England fotboll! Haha, kuuul, tror tyvärr att vi kommer förlora men det vore sååå skönt om vi vann över the land of Dannys.

Im glad you came



Hola! Idag har det vart Tvättdag med stort t! Skönt! Skulle vilja påstå att jag är lite av en gud på att tvätta kläder, känns som om jag har det där lilla extra! Nu är problemet att få plats med allt i garderoben, kan bli intressant. Har även fått lite ärenden gjorda idag, som att jag äntligen bokat klipptid... pinsamt länge sen.
Nu ska jag möta upp elin på solariet så vi kan pressa lite, dags att börja nu så jag inte blir allt för mobbad i australien..   xoxo

Stuck in her daydream



Spenderings-rehabiliteringen kom ganska opassande då tröstshoppa är nått jag gjort sen jag var liten, på nått sätt blir jag lugn av materiella ting ibland, det är så enkelt, hitta nått, betala och få det du betalar för, enkelt, bra, så, katching, köpt. Du kan slänga kvittot.
Ibland önskar man att livet var lite mer så, sådär enkelt, och bara be nån slänga kvittot.

Sunday

 


Firar 7 månadersdagen genom att gå och jobba! Vad ska man göra när grabben var tvungen att bo på andra sidan havet... Blir tårta på jobbet iallafall! 91års kalas står på schemat! Mys! Laterr

 


7 MONTHS



Time flies when youre having fun, minst sagt! Idag har jag och min underbara grabb hållt ihop i sju månader, det har gått så otroligt fort! Och fortfarande är jag lika underbart kär. 

Nothing makes me more happy than you Daniel. Love you to the moon and back xxxx

Bad Karma Day



Dagen idag har inte vart min dag, dagen har osat av sjukt dålig karma och det mesta som kunnat gå fel har även gjort det! Haha, hatar sånna dagar, bara för att det skulle vara min första lediga dag på länge! Nåväl, har spenderat kvällen hemma och myst med popcorn och film! Är ju på spenderings-rehabilitering för tillfället så inget festande för min del! Här ska sparas pengar! Eller snarare, spenderas mindre! Sörjer inte överdrivet mycket!  23 dagar tills England nu och jag läängtar så jag dör!

When the sun goes down



Det går så fort att vänja sig med att dela sitt liv, sitt allting med någon. Det sker så fort, så enkelt och så självklart att man inte märker det själv. Det är inte förän det försvinner som man inser att all den plats man gjort för någon så självklar där, nu står tomt. Det tar tid att inse att man inte längre kan tränga in sig i ett hörn och att man måste fylla ut sig själv, ta plats igen för att bli hel, trots att man inte vill.  För jag trivdes så bra där, med alla mina saker i ett hörn och allt ditt fyllde allt det andra.

Jag sover fortfarande inträngd i ett hörn av min säng, på min sida, och resten, den står tom.

Islands


Bilden är från när jag och dan väntade på tåget till Birmingham i england, myys

Fick tuppjuck på försvarsmaktens reklamer på spotify så nu har jag äntligen förnyat mitt premium som gick ut för några månader sen. Känner nu hur mycket jag saknat det! Underbart!

De som spelats mest idag är:
• Wait it Out - Imogen Heap
• 22 - Lily Allen
• Islands - The xx
• Audience of One - Cold War Kids

 

 

 


9 NOVEMBER



Vaknade av ett sms från polisen att mitt nya pass är klart, så jag har precis trotsat kylan och vart och hämtat ut det. Var är det med passfotton och få en att se efterbliven ut? Haha, my god, hoppas de kommer släppa in mig i australien med det där fottot! Nåväl, nu blir det att fylla i visum-ankäten ikväll och sen är det mesta gjort för resan! 56 dar to go! Nu sitter jag och myser och lyssnar på mysmusik på spotify och funderar på att ställa mig och göra scones för jag är brutalt sugen! Mmmmm, see you later

Cuuuddling



Saknar att sova bredvid min Danny, vet inte om han saknar just det lika mycket, verkligen oss i ett nötskal...hahah!


The X Factor



EN SJUKT BRA DAG BLEV JUST ÄNNU BÄTTRE! Yeeeeeeesss! Little frankie wankie is gone, adios ugly boy!
Den lilla x factor nörden i mig jublar! Har stört mig så mycket på att denna grabb hoppat runt på scenen i för tajta brallor, hår som ett fågelbo och ögonbryn out of control och inte ens kan sjunga! Nu är jag nöjd! Janet's gunna kick everybodys ass! Wooop!                   alright neard-time's over. night-


Audience of one



Herre gud vilken hurtig männsika jag är! Jobbade 8 och en halv timme, 07.00-15.30, i total superflyt, kom hem, bytte om och skyndade mig iväg på en två timmars basketträning! Fan va fint! Och så kommer jag hem och ser universums finaste meddelande från min dan..... lycka!
Nu är jag trött som ett as, speciellt med tanke på att jag inte kunnat sova nått inatt, låg och kollade på väckarklockan när den ringde 06.00.. bra.. Skönt och veta att jag har mina basketskills kvar iallafall! Har inte hållt i en basketboll på sju månader, ännu mindre tränat alls, så tack gode gud att jag kunde hålla tempot om inte mer! Kommer sova som törnrosa inatt, sköönt! Laatero


DEAD



Bilden passar inte in på hur jag känner mig för tillfället, dvs död, men det vore ofräscht med en sån bild. Är hemma från jobbet och DÖD, psykiskt, fysiskt. Jobbade på en särskild avdelning ikväll och det var minst sagt påfrestande.. Nu ska jag försöka varva ner och kunna somna, klockan ringer sex imorgon, upp och tillbaka till jobbet! Kommer bli en bättre dag imorgon! Sen ska jag försöka pallra mig på basketträning efter jobbet! PÅ TIDEN            28 dagar till england... 58 till oz

Wait It Out



Nån öl senare är jag hemma, lyssnar på Imogen Heap på Spotify och vill inte sova för att min Dan är vaken. Börjar längta så efter att får sätta mig på ett plan igen och åka iväg, fast jag vart i fyra olika länder den senaste månaden blir jag inte mätt. 29 dagar till England, 60 dagar till australien. Cant wait

Where there's tea there's hope



Igår skulle jag och elin gå ut och ta en cider på sju rum hette det, men ack så naivt. Så imorse när mamma väkte mig för att vi skulle till Lady Hamilton i Gamla Stan på Afternoon tea, ville jag bara lägga mig på golvet i fosterställning och dö. Dock var Lady Hamilton det bästa stället någonsin att ha bakisfrulle på, helt fantastiskt!
Nu har jag äntligen börjat återhämta mig framför tvn med favvotofflorna påå så nu ska jag hasa över till min syster och hänga lite en lördag som denna!          Catch you lateroo

LYCKA!



SKÖNT, känns som jag kan andas igen, bokade en liten tripp tillbaka till England i början av dec innan jag åker iväg till oz i Januari! BRA! Nu gäller det att jobba satan innan jag åker! (bara åtta veckor till oz) Imorgon ska jag dra mig upp till polisen och fixa nytt pass till australienresan, sen luncha med pappa och mina syskon och sen jobba, kommer bli en bra dag, och yessss, jag har fått tillbaka lite motivation! AWESOME! xoxo

In a park somewhere


Drayton Manor

I söndags spenderade jag och Danny dagen på ett tivoli/djurpark kallat Drayton Manor, tänkte dela med mig av lite bilder :)


Exalterad pojke, indeed

Wet boy, efter ha åkt en vattenkarusell, fick köpa flipflopps för att skorna var genomvåta och sen ställa oss i ett 3 minuters blow-dry rum för 2 pund, haha, kult!

Den mest otroliga fyverkeri-showen jag sett, en radiokanal var där och spelade ett musikmedley som var tajmat till fyverkerierna, så där stod vi bland folket och drack öl ur plastflaska och hörde coldplay spela fix you. Underbart.

Where do we go from here?


sweet love of mine

Vad ska jag säga, jag är hemma, jag lämnade min bästa vän och mitt livs kärlek på andra sidan havet. Mitt ja, allt, i snart ett halvt år. Under den tiden har vi aldrig vart ifrån varandra mer än, ja, tre dagar. Hur det kommer gå nu vet jag inte själv. De som frågar hur det känns, ja, de skulle jag nästan vilja ge en rejäl spark i magen och sen fråga detsamma.                      
Tears stream down your face, when you lose something you cannot replace.


RSS 2.0