summerlovin'







majken

Ska snart lägga upp någon av de 639 bilderna som togs på de 24 timmarna vi var på kryssning. Men först ska jag återhämta mig ett tag till. Kan dock bjuda denna. Då vi fann maja däckad likt följande:

27 juni



yyyeh

idag har jag maja gjort sånt man gör på sommaren. Vi åt vårullar på thaien, glass på rättvik och vi kom just hem från tavernan där vi suttit hela kvällen och kollat på folk, naiis !

Nu är vi så sjukt sugna på coca cola att maja håller på att käka upp sig själv, och av erfarenhet vet vi att city grillen är öppen nu, tack gode gud !


glassigt

med sommarlov ! Imorse ringde klockan tidigt och jag, ellinore och maja slängde oss ur sängen och ut i solen för att steka! Snart är det kryssning som gäller ! På onsdag närmare sagt. Kommer bli grymt, jag har inte vart på kryssning since the summer of 69. Eller iallfall inte på fyra år.

Och det är inte långt tills jag och maja entrar portarna till arvikafestivalen heller !

Bring it on bitches !




ah det är najs asså


midsummer

fullt ös, medvetslös

 



sommardag

Idag shoppade jag. Tre linnen, en t-shirt och ett par trasiga jeansshorts. Trasiga med flit alltså. Vilken marknad asså..
Sen fick jag en uppdatering på min egen personliga järnväg jag har så fint placerad på alla mina framtänder. Kittlade dödsskönt i kistan. not.
Sen spräckte jag och majan magsäcken på Spicy Hot, och mmsade ellinore som var fast på ett lamt rep i strängäs när vi satt och njöt. Skadeglädje<33

Snart är det middsommar, antingen blire tyskland eller stallarholmen. Hum, tuff one.


maja är min brud. vilket utmärkt par vi skulle göra. bläk på killar.

erase/ rewind


dom

Japanska the ring var definationen vad flopp. Mina tjejer är helt mongolid. Var kommer alla dessa sugmärken ifrån?




konversation på donken


Jag: alltså vad är det där för människor. Värsta gänget med glasögon och kavaj.
Mamma: dom kanske ska på fest.
Jag: har man glasögon då?
Mamma: Jaha dom där, ja dom såg märkvärdiga ut. kanske jehovas
Jag: nä jag tror det är stockholmare...
Mamma: aahh

(vadå bönder?)

yeahh

Är trött som en bäver, somnade vid sju eller liknande. Vaknade vid ett.
Snart ska jag till IKEA med mamma, vi ska köpa min garderob nu så jag kan få ordning på detta bombnedslag till rum!Najs som fan !



bittersweet









i'm up

Okej, klocka är 05.15 och jag är uppe. Kastade mig upp och ut i regnet at 4.00 för att gå hem och äta mat! Var hungrig som ett djur. Så nu sitter jag här och har just ätit. Ska sätta på lite heroes säsong 3, för jag är inte riktigt trött.
Men det är så fint med sommarlov då man får göra precis som man vill

partykväll


resultatet från gårdagens partykväll:
en rejäl bula i huvudet från ellinores framtänder samt ett mystiskt gigantiskt sugmärke på majas hals

officiellt sommarlov


nu kör vi


Kryssning 24-25 Juni
Arvika 2-4 Juli
Gotland 3-11 Augusti
Öland 25-26 Juli

världens duktigaste


det är min tjej det.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG HAR SOOOOOOOOOOOOOOOMMMARLOOV FOR FUCKS SAKE!!!!!!




och mitt hår luktar fortfarande öl.

yeeeh - åka flak

3 anledningar som fick mig tvivla då jag gick med på att åka med på min kusin Eriks flak:
1. Tonfallet i min andra kusins röst då hon kollade på "mina" vagabond klackskor och sa "Ska du verkligen ha på dig dom där skorna?"
2. 300 pers kommer till flaken iförda allt annat än studentkläderna (våtdräkter, badkläder, plastpåsar eller galonkläder).
3. FEMTIO flak med 2.8 (???) öl stod på flaket.

Saken är den att i stockholm har grejen "att åka flak" en helt annan innebörd. Att, som här i mina trakter, att civiliserat dansa runt och faktiskt dricka spriten man har på flaket, är helt otänkbart där. Där var det hela ett ända stort ÖLKRIG ! Dom skakade ölen, slog sönder den mot kanten och sprutade ner HELA DIG ! Jag var helt genom blöt på två röda, och helvete vad det sved i ögonen ! (Där av 2.8orna, det är lite lidrigare för ögonen) Det var riktigt kul tills då musiken inte ville funka som den skulle. Men ändå,   det var sjukt.

MMSade maja från motagningen sen, en bild på mig själv och texten:
Det är inte mousse, jag har inte lockat håret, det är öl.
Maja: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Vad fan? ?!?!?!?!?



Och nu sitter jag här, och det ser ut som om jag har torkat mousse i hela håret, det är galet stelt och lockigt och... smakar ganska gott faktiskt, mmm!


livet är hårt


Okej, det visade sig att jag visst ska palla mig iväg på student i stockholm imorn. Så det blir och gå upp tidigt imorn ändå. thanks alot.
Ingen i familjen kunde, så då blire jag som blir utsedd representant. 
Farväl sovmorgon.     it hurts a bit.

jag är ledig imorgon

Jag är ledig imorgon. hör ni vad jag säger??? JAG -    ÄR  -   LEDIG -   IMORGON      !!!!!!


horoskop

Är inte horoskop helt fantastiskt? Speciellt det i strängnäs-tidningen, då det ger raka råd på saker och ting !
Imorse när jag vaknade jag upp hade jag fått sms från maja där det stod:
"Men ebb! Vad är det jag hör? !", hehe, hade skickat henne ett mysko sms igårkväll. 
Lite confused slog jag upp mitt horoskop för att se vad Per Rundqvist hade att säga, det stod:

Jungfrun
24/8 - 23/9
"Något du ny står i begrepp att göra
kan få konsekvenser inte bara för dig
själv utan för andra så tänk dig för!"
Lyckofärg grön; lyckotal 11.

Jag älskar denna man Per Rundqvist (aka: min gud), som skriver horoskopen i strängnäs tidiningen, jag ska leta upp honom någon gång och kyssa hans fötter. Han håller pli på mig !

För övrigt klädde jag mig i grönt och åkte in till skolan vid elva; två timmar försent, och gjorde ett prov som sög. Så det kan ju diskuteras hur vida lyckofärgen eller lyckotalet gör mig någon vidare nytta.

mattesnillet

Okej, jag har alltid vart medveten om att jag inte riktigt är vidare haj på matte. Men idag insåg jag hur totalt sämst jag är ! Vi hade ett matteprov (sista veckan i skolan, i know, helt stört) just, och vilket SKÄMMT min prestation var !
Fick ta ett seriöst snack med min mattelärare som inte är vidare finkänslig, han sa att jag var på gränsen till sommarskola i matte, och att det inte var en chans att han skulle råda mig att läsa matte B med mina hadikappade matte-skills (okej han sa inte handikappade matte-skills men jag vet att han tänkte det) och att jag kommer slaktas nästa år om jag inte läser på under sommaren. Jihooo !
Matte i sommar, kan det bli bättre?


sommar - yes please

Det faktum att jag egentligen skulle fått lov förra fredagen, istället för nu på fredag, gör mig så totally unpepp! Kan inte ta nått i skolan seriöst ! Jag vill ha sommar, bad, beach-partys, krök tills man varken vet in eller ut, grillkvällar, båtturer, arvika, gotland, kryssning, öland och blöta pojkar med tvättbräda värd att dö för och badshorts !
Min plan är, liksom jag gjorde när jag var liten och inväntade julafton (okej nu ljög jag, jag gör det fortfarade), är att gå och lägga mig tidigt tidigt tidigt !


YOOH !

Okej jag har förflyttat mig till nya territorium.
Mestadels för jag saknar att göra layouts!   Men även då jag inte gillar riktigt och lägga ut bilder och sådant på facebook eller bilddagboken, då känns det lite för självsäkert för min smak. Jag menar vem bryr sig egentligen om vems student jag var på och mina och majas dagsrutiner ?
Därför är blogg det perfekta alternativet- då det är meningen att man ska överösa med ointressanta detaljerade beskrivingar av vad man än har för sig. Och det fina är - Att folk faktiskt läser!
Jag har bytt adress, inte bara på grund av de helt galet unfresh-times inläggen i början av den, utan även ihop om att skaka av mig den äldre generationen ! Vad gör dom egentligen på vårat territorium? Inkräktare !


RSS 2.0