Svenglish

Testar nya blogg appen och ser hur det blir! I brist på bilder på mobilen får ni ett exempel på mina och dannys svengeska konversationer vi ofta har, haha, halvspråkiga barn...


someone like you



Jag har spenderat hela eftermiddagen på sjukhuset i eskilstuna med en go tant från jobbet och suttit och diskuterat huruvida prinsen blir snyggare med åren eller inte och kollat in de unga ambulanskillarna som sprungit förbi oss, lång dag men nu är jag hemma. Ska krypa ner i soffan nu med chokladpuddig och kolla på I'm Number Four som jag hyrde idag, ska bli perfekt! Latero

AUSTRALIEN




DÅ VAR DET BOKAAAT! Den 4e Januari sätter jag mig med en one-way ticket till australien! Fy fan va fettttt! Ska bli brun, fit och grym på att surfa! ÄR SÅ SJUKT TAGGAD! Nu ska jag jobba som ett djur och ta körkort så draaar jag sen!

Threw us into the flames



Hola, just nu sitter jag i min säng och myser, lyssnar på Adele och har ena ögat på animalplanet och andra på datorn. Ska snart spendera lite pengar, ännu en flygbiljett ska köpas, och lite kläder tror jag! Borde hålla mig från att köpa mycket höst och vinterkläder då jag inte kommer vara här särskillt långt in på vintern i år men det är svårt! Så mycket snyggt! Det finns så otroligt mycket mysiga koftor och halsdukar överallt... suck *

Life as a sickoo

När jag var på sjukhuset fick jag ett major panikanfall och dämpade detta genom att gå bananas på sjukhusets apotekshop. Bland annat fick jag med mig detta nagelack hem och det är fantastiskt! Mer orange än det ser ut på bilden och kommer bli suveränt i höst mot alla beiga höstnyanser.


Att vara sjuk är inte bara värdelöst, de senaste dagarna har jag blivit så omplysslad av min underbara mamma. Hon har kommit med en ny tidning och choklad varje dag och gett mig frukost på sängen och hyrt film till oss. Underbara hon! Nu börjar jag känna mig bättre och imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen! Skönt! Det kostar ju att ligga hemma nu förtiden..

SOFA SONG



Skulle vart och bowlat med ett stort gäng nu om det inte vart för att jag är i alot of pain. Psykiskt, fysiskt. Dagen på sjukhuset igår var ett helvete och skiten kommer att fortsätta. Jag är verkligen inte i mitt esse just nu, och ju sämre jag blir desto mer arg blir jag. På vad som helst egentligen. Att fjärrkontrollen inte funkar, att min pokemon inte kan lära sig waterfall-attacken utan att ta bort nån annan bra attack på mitt gameboy, på att jag bara har vokaler i wordfeud, på att folk har så fula användarnamn, på nya facebook, på reklampauserna, på sjukt fjantiga statusuppdateringar och så väldigt mycket annat viktigare och mindre viktigare saker. Vilken skit.
Nåväl, nu ska jag vara tyst och mindre arg. Det är trots allt en mycket vacker höst lönefredag:)

GODMORGON!



Godmorgon önskar jag och lille Anton! Att vara hundvakt till lille grabben är inte så svårt, han sover mer än jag! Och tack för det, för med detta äckelväder ska jag nog hålla mig i mjukisarna hela dagen, äta all skräpmat jag kan hitta och ha film-maraton och lite Wordfeud nördning! Precis vad jag behöver innan sjukhusbesöket imorgon.

LETTLAND



Då var jag hemma efter tre dagar i Lettland, Riga, med tjocka släkten! Jag har haft tre fantastiska dagar med karaoke, massiva alkoholintag, mat i mängder och härliga baksmällor för hela släkten då vi alla är några riktiga jävlar på att dricka alkohol! Sånt stört skönt gäng!
Nu har jag danny mamma och ylva legat och degat i soffan med varsin pizza på magen och återhämtat oss lite. Jag har lyxigt nog en ledig dag kvar innan jobbet drar igång, men om två veckor drar jag iväg igen, till Berlin! FETT

RIGA



Nu tar jag mitt pick och pack, släkt och danny, och åker och kollar in Riga ett par dagar! Mucho taggad! Vi hörs om ett par dagar!

110910



Efter jobbet idag hämtade min pappa upp mig och tog med mig till västerås där jag fick se hans nya lägenhet och kolla på greyhound tävling! Satsatsade 10 kr per lopp på hundarna med fränast namn, som DJ Kajsa Kanel och Leffe Blond och kom hem med nån miljon eller två! Kult! Efter tävlingen cruisade vi runt stan en stund och sen lunchade med pappas flickvän i västerås fantastiska hamn innan han körde mig hem! Väldigt trevlig dag!

Sen jag kom hem har jag gjort nått ytterst halvhjärtat försök att kanske dra mig ut bland de fulla, svettiga, övermejkade ungdomarna på krogen men insåg snart att jag inte hade där att göra denna helg. Sitter och kollar på stå upp-komiker på ettan med min fina mamma och får panik av bristen på reklampauser istället, helt okej! Ska ju ändå ut och kryssa rejält nästa helg!

Ha en bra kväll och gör nått pinsamt jag kan höra om sen!

The thing is, i need you.



"I have to remind myself that some birds weren't meant to be caged. Their feathers are just too bright. And when they fly away, the part of you that knew it was a sin to lock them up does rejoice. But your world is just that much colder and emptier when they're gone" 
I wish I could be selfish and beg you to stay, but I love you too much.

Set Fire To The Rain



Då jag nu för tiden spenderar mer tid på jobbet än utanför har jag blivit som jag umgås! Jag är nu mera totalt dagvill och har i princip total okoll på vilken veckodag det råkar vara och är ytterst ointresserad av att stå och trängas på ett svettigt dansgolv när jag kan diskutera årets allsång på skansen och världsnyheter med mitt järngäng på jobbet! Jag känner mig nu mera som ett med mina underbara 80+are och deras pelagoner.
Så nu jag precis kommit hem från jobbet, insett och förträngt att det är fredag och ska nu ner på stan och försöka spendera onödiga pengar på impulsköp och hetsa danny att spela tvspel med mig! Imorgon är det upp klockan sju!     Ha en underbar fredag!

I wish nothing but the best for you





Adele's Someone like you går på repeat på spotify idag

SEPTEMBER OCH INTERNET



Aweeesome jag har internet igen! Fett! Nu blir det blogginlägg ska ni se! Sen senast har jag haft en grym krogkväll med min fina Anna innan hon åkte tillbaka till Aussie! Vi råkade ramla in på en förfest för sveriges hockeydommare ålder 20-30, haha, sjukt kul! Nu är jag riktigt taggad för att åka till riga nästa helg! Kommer bli askalas!

RSS 2.0