just wanna have fun



Jag har i princip påbörjat mitt sommarlov redan nu! Det är så fruktansvärt underbart! Och det är helt klart mina tjejers förtjänst!
I går fick jag mig själv sådär härligt dragen och somnade någon gång vid nio imorse. Kände inte mig särskilt manad sen att gå upp vid tio och tog ut en ledig dag! Helt okej!
I övrigt har jag fortfarande smärtor i huvudet från fredagskvällen då jag ramlade av stolen och slog huvuden i stengolvet på balkongen! Haha! Så det kan gå!

xoxo

i love london



Mer härliga bilder från älskade London!

cash baby



Ja tack gärna! Jag väntar på den 25e Juni med joy joy joy!


it's coming closer



Tja mina vänner, dålig uppdatering av denna lilla hemsida i know. Nu är jag iallafall hemma från London vilket var GRYMT jag hängde med Ryan som jag träffade i Thailand tidigare i år, det var stört kul!
Nu är jag hemma och räknar dagarna till sommarlovet! Så snart som jag kan ska jag (och förhoppningsvis Malin!) dra till Amsterdam och hänga med de brittiska grabbarna lite mer, det kommer äga sönder.
Som ni förmodligen ser på bilderna har jag tagit ut förlängingen nu, känns weird men helt okej!



xoxo

love y'all


WICKED



i'm back! fler bilder kommer, nu ska jag ut i solen BABY!

LONDON BABY!



Snart snart snart! om fem och en halv timme ringer klockan för att ta väskorna, brudarna och dra till London Baby! Blir helt till mig av bara tanken! Redan imorgon kommer en kille från london som jag träffade i thailand och hans fem killkompisar komma och joina oss på krogen! Kan det bli bättre? nein.



obs okontaktbar!

Tja mina vänner! Blogginläggen är lite sådär...få men jag har ingen dator hemma nu som sagt! Och mina vänner som tyckt att jag har vart okontaktbar tidigare får verkligen något att bita i nu när min mobil blev stulen av tattarungar idag! Yay! Men jag är inte bitter det är tusan SOL ute och i övermorgon är det LONDON som gäller!
AGHHHHHHHHHHHHHHFGG)¤&%/¤%ESRGHJDFC -kul!



I torsdags var det chill (hahahhaha åh vilket bögigt ord) i min systers lägenhet med tjejerna, igår var det party i mariefred med och ikväll blir det tagga london at lovisas!

ett blogginlägg!

Jesus,jag jobbar tydligen i sex timmar imorgon! Inte vad jag hade planerat att göra hela dagen från fyra efter skolan till klockan tio. But a man's gotta do what a man's gotta do. Hej förresten, long time no inlägg, frida har skällt på mig ett visst antal gånger. Nu är jag utan dator så nu blir det ännu svårare att uppdatera!


Just nu sitter jag i min systers nya lägenhet och dricker galet gott rödvin med hennes tjejkompisar! HÄRLIGT


nationella



"Vi som inte fatta ett piss av vad skotten sa på nationella" 

AHAHAhHha..... Epic grupp på facebook


dead girl


i'm fucking dead bro! Sju timmar på mcdonalds, and you wanna kill yourself a little bit. nu är jag hemma, grinig och heeelt död. Mina ben vägrar röra sig! Jag sitter i min säng som en liten fågelunge och kallade på mamma som kom med mat till mig. Det går bara skit på tvn så jag ska snart sätta på en film att somna till.   Peace mates.

til' the end of time


7 maj


Jag sitter och känner mig som en tvättäkta pensionär. Det är fredag men jag har redan, klockan halv sex, bytt om till mjukisbrallor och planerar inte att lämna huset mer idag. Haha! Men det är lite mer okej eftersom jag jobbar från tio imorgonbitti och sedan i nio långa timmar framåt. Lite mer okej iallfall.
Mehehe. Nu ska jag sätta mig och läsa, eller sticka. Valmöjligheten är abnorm.

elin sigvardsson


Geografi uppsatts [check] Svenska uppgift [check] ! 
Nu går jag och lägger mig, elin hänger med... uuh porrigt! i know you like it.


guess any place is better



Ren lycka idag när jag fick mvg på engelska nationella muntliga! go me!
Nu sitter jag och lyssnar på älskade Elin Ruth Sigvardsson, snacka grym brud, och försöker få min geografi uppsatts att bli tre sidor lång, mehehe.      Talk to u later

it's all in my head


if I did you wrong. If I ever accused you for stealing my songs. If I lightly disturbed you with my unfaithful laws. If it slightly occurred to you that I wasn't yours. If you ever did see me on somebody else's arm. If I told you to believe me when I lied like a charm. If I lied, if I talked, If I hit you in the dark, if I swore to never leave and then let you fall apart. If my thoughts were too qeer, If I could have been there, If I pushed you around, Then I excuse myself now.


6 maj


fritteungen


En kärleksförklaring till min älskade Frida Magnusson som helt enkelt är bäst!

Hade gjort en jättekul film som jag skulle lägga upp men insåg att jag inte har tid med det och att jag måste sluta bortprioritera det som måste göras - läxorna! Så den kommer tomollow (som min fritte själv skulle ha sagt) !

5 maj



sjuk



Jag är vanligtvis aldrig sjuk, mitt immunförsvar är som kinesiska muren. Därför att jag fortfarande i chock över att jag mår galet risigt idag, det är såå TRÅKIGT! Så jag roar mig med att sitta och kolla på bilderna från thailand i vintras, åh åh åh.


bebiskusiner



haha, hittade urgulliga bilder på mina kusiner från parken zoo i somras! Hur kan man inte längta till sommaren!

3 maj


bild från valborg från malins blogg!

Härlig dag idag men fritte-snuttan! Vi alla taggar london så vi blir helt galna! Därför tänker jag gå och lägga mig nu! Eller snart iallafall

2 maj


Tja! För första gången är jag fullkomligt DÖD efter helgen och längtar till skolveckan eftersom den är jobbfri och jag därmed äntligen kommer att få sova! 10 timmar har jag slitit på jobbet i helgen, puh. Nu ska jag jag lägga och välförtjänt sova! Hurra hurra. Råkade förövrigt ringa till Elsa idag för att kolla om hon levde och så visade det sig att hon åkt till bryssel redan nu! haha skitungen har inte ens sagt adjö!         Men nu - sängen!

Idag var det förövrigt exakt ett år sen mitt liv blev helt upside down. Interesting.

bakis-mat dagen


Åh nu är jag DÖD! Men inte av baksmälla som jag kan tänka mig att majoriteten av er sitter inne på idag.
Nej för tjii fick jag minsann för att jag inte är bakis idag eftersom hela svenska befolkningen tycks vara det, detta är den officiella BAKISMAT's DAGEN! Och då är det inte särskilt skoj att jobba på donken. Believe me.

girls just wanna have fun


valborg!


Nu är jag hemma från en galet trevlig kväll hos malin och i mariefred! Men nu är jag hemma för att sova, klockan ringer om sex timmar! Avundsjuk? I figured.      Godnatt!

RSS 2.0