fullast vinner?






Helluu halluu, ursäkta för rutten uppdatering! Här kommer i varje fall ett inlägg eller två!

I fredags var jag och tre av mina favoritbrudar, Malin, Jessica och Liza, på Nybron i Eskilstuna.
Dum som jag var taggade jag alla till: Fullast vinner, och man vill ju inte vara sämre än någon annan! Så efter att frågat taxichauffören hur mycket det skulle kosta att spy i taxin på väg hem tvärnitade han på motorvägen och jag vill ramla ut i snön. Härligt Härligt! Kuuul var det i varje fall!


children of the revolution

Jag och jessica har haft en mycket produktiv ledig dag! bland annat impuls-tagit hål i örat! Woop Woop kult!
Snart blire Harry Potter igeen!       xoxo

23 november



Herre Herre Jesus, har brutal skolångest och crazy headache, Woop Woop Party!
För att maxa detta försvann just min älskade syster tillbaka till Norway och nu är jag a looner igen.
Imorgon blir det ingen skola heller och det ger mig massor av panik för jag inte vart i skolan på år och dar, jag ska nämligen iväg till donken och beta av några timmar.
Men SEN MÅSTE jag ta tag i mitt liv. har sagt det förut, och nu säger jag det igen.

Godnatt!


jag blir så dum av dig



Sen då, nu lever jag vidare i min lilla bubbla, låssas som det fortfarande är helg och att jag minsann inte har några läxor eller skyldigheter! Myser runt hemma med min syster, lyssnar på bra musik och äter god mat.
Dock ringde min mentor mig idag och sa att jag aldrig är i skolan nu förtiden, sant. Vet knappt när det var sist.

xoxo /pebblan

like im the only girl in the world



På lördagen var det på det igen! Ut och härja, det vi gör bäst! Vart en mycket kul kväll det med, men det ju kan inte bli annat med mina tjejer! <3

SYSTERYSTER!



Det sjukt underbara den här helgen har vart att min syster kom hem!! UNDERBART!
Men nu ska hon tillbaka till Norge igen, jäkla lyxostland som får behålla henne!

SANERAT!



Vaknade i soffan i mammas rum då jag skrikit att jag aldrig i hela mitt liv tänkte gå in i mitt rum igen tills det blev sanerat, (JÄTTESPINDEL) Tro inte att mamma hade plockat ut VARENDA PINAL ur mitt rum och verkligen, ja, sanerat det! UNDERBART! Så nu har jag plockat tillbaka mina grejer och oj vad städat det är! Woop Wooop

So raise your glass

If you are wrong in all the right ways


En om fem dagar exakt  ett år gammal favorit partybild från en grym kväll!

I fredags tog jag och mina partysugna tjejer, och några partysugna grabbar, oss ut som traditionsenligt på fredagar! Det vart mycket alkohol, lite oflyt, men ändå mucho roligt!


matlagning advanced 2.0



Här om dagen packade mamma på mig en massa mat när jag skulle över till Jessica eftersom hon hört att hon knappt äter, haha! Så då ställde vi oss och lagade mat, jag lagade riktig mat för typ första gånger någonsin! Woop Woop! Lille jessipessi the masterchef, koka ris advanced 2.0!

Hets malin

Malin hetsade mig om att uppdatera bloggen så nu jäklar, here we go! Bered er på trubbel, dubbel trubbel.. (pokémon  för de lite mer efterblivna läsarna som inte vet)


måste flytta!



Jag har flytt min lägenhet för UNIVERSUMS STÖRSTA SPINDEL sprang över golvet i mitt rum och spindlar är fan det värsta jag vet!
Jag tog datorn och kutade ur rummet och flydde lägenheten. Smsade mamma att vi måste flytta och att jag inte kommer återvända hem tills lägenheten är sanerad. Jag tänker definitivt aldrig någonsin klä på mig kläderna som nu ligger på marken i mitt rum där spindeln haft sitt territorium och vilket betyder att jag  härmed måste investera i en helt ny garderob. Det är stunder som dessa man önskade att man inte använt golvet som garderob. Gött.

Sitter nu hemma hos malin och tänker stanna här till halv tio då mamma slutar, eller helt enkelt flytta in här.

17 November



Skön daag, skrev klart nationella på en och en halv timme, mehehe. Sen har vi hängt hos malin hela dagen, lovisa micaela och nadin kom förbi och vi köpte pizza och satt och kollade resor för i vinter!!
Men nu ska jag dra ut och hänga med David!     Latero homies

.


Du sa en gång, vi låg på gräset, det var natt, sommar och vi var fulla. Vi såg på stjärnorna och jag sa att jag älskade dem. Vi pratade om universum. Om hur små vi var i jämförelse. Du sa "Man tänker sig hellre att allting alltid kommer att finnas än att det alltid har funnits". Jag såg på dig. Jag avundades dig. Hur du alltid var så lugn att du alltid var så vis och att du låg i det blöta gräset med mig. Du var störst i universum för mig.
Jag levde sedan som du sa, jag tänkte mig att det alltid skulle finnas. Men nu tycks vår historia vara skriven.
Och nu vet vi. Nu vet vi hur vi blev två olika versioner av vår favoritlåt.

men jag saknar dig. ofta


16 November




Just nu är jag en så galet glad människa! Allt går likom bra nu.
Jag har ett jobb, sjukt sköna kollegor, underbara vänner, nära till studenten, världensbästa vinterjacka, snart ett basketlag igen och en grym tränare, en fantastisk mamma, älskade syskon som kommer hem i helgen, ett rum med allt jag vill ha i, jag kan köra bil, och börjar bli lite rutinerad på jobbet, jag får gå på krogen om jag vill och har råd att åka utomlands över nyår. Hur kan jag klaga?     
Allt är underbart


15 november



Iförd IQ-brillorna ska jag nu kila över till Jessican och hålla koll så att hon sköter sig! Är ju trots allt ledig imorgon! Woop Wooop!   Peace out x

14 November



Idag har jag haft en såndär ruskigt produktiv dag! Helt underbart

1.Vaknat bredvid mitt hjärtegull liza 2. Ut och övningskört med pappa i ett par timmar 3. Blev även bjuden på pizza 4. Jobbat och slitit på Donken  5. Ätit brutalt fattig mindre nice fattigstudent+mjölkallergiker+lat människa- mat hos älskade Jessica! hahah!

Jag Gillare!

 


Jag är kär i bilden av dig inte i dig.






Aj helvete



Här om dagen gjorde jag ett stort beslut i mitt liv. Jag slutade för första gången på tre månader äta det gula pillrena och började äta de vita. Det är ju i princip självmord. Varför skulle jag frivilligt ha den sämsta veckan i mitt liv? Det är därför jag hoppat över dem på senare tid. Men här om dagen fuckade min kropp ur och jag insåg att det nog var bäst att gå och dö och ha viderveckan. Så nu har den börjat, mår som ett as och känner mig allmänt äcklig -HURRA! HURRA FÖR ATT HA EN VÄRDELÖS VECKA I MÅNADEN! WOOP WOOOP! Party.

.



Traveling I only stop at exits, wondering if I'll stay
Young and restless, Living this way I stress less

I want to pull away when the dream dies.
the pain sets it and I don't cry. I only feel gravity and I wonder why


ett fetto i en liten kropp



HAHA! Det här ligger liksom brevid min säng för tillfället! Alla förpackningar helt tomma. Och det är vadå, fyra dagar sen jag köpte det?
Jag undrar ju när jag kommer vakna upp och min ämnesomsättning inte längre är helt crazy som den är nu. Då är det jag som sitter och trampar på träningcykeln på Biggest Loser med magen hängande över knäna och whinear. Och så sjukt lat som jag är skulle jag ju verkligen aldrig bli smal igen. Hahaha, så jag får hoppas på att det aldrig sker helt enkelt.


11e November



 

Här jävlar har det betats av! Känner mig nöjd som fan, om jag får säga det själv! Och ikväll ska jag över till min lilla biologinörd Malin och få lektioner till provet imorgon! Woop Woop jag GILLARE!

10e november


Höst? Nejfan vinter och snöstorm. Gött.

Idag har jag haft två sköningar på besök, först älskade Jessica, vi satt och diskuterade filosofiska frågor om människans existens, hahah och annat mindre avancerat skitsnack.
När hon dök iväg på äventyr kom my buddy David över och jag presenterade honom för den underbara världen i Wii Lego Indiana Jones, woop woop! G-g-g-rymma grejer! Haha skön grabb det där.
Nu har jag skrivit klart två skolarbeten och ska nog ta och lägga mig, skoldag imorgon, tagga!

fyllesamtal från oz



Idag ringde min älskade Elsa mig, väldigt full, och behövde hjälp med hennes nya dilemma! HAHAHA- jag dog, i've been there, inte särskilt kuul. Vi pratade (hon sluddrade, pausade för att pussa på en britt osv osv) i tre minuter, femtio saftiga kronor, men jävlar vad värt! Började nästan gråta av att höra henne hettsa runt i luren som jag är van vid, ungefär som om hon bara var nån mil ifrån. Men nej.
Sen fick jag två fylle sms efter vi lagt på det ena löd:

the club cant handle me right now. Miss you


Hahahaha! Miss you like craazy love! Come home!

Du måste tro motivet har aldrig matchat ramen





Herre Gud, Ebba Eriksson lyssnar på Svensk musik! Inte bara svensk utan PÅ SVENSKA! Då har det hänt nått!
Men att förneka att Daniel Adams-Rays låtar inte har sköna rythmer och hans röst är så lugnande och hans texter så brutalt ärliga,  vore ju dumt i huvudet.
Så jag erkänner, jag Ebba Eriksson har härmed mina första låtar på Svenska någonsin i min spotifylista!
Och jag gillar det!


9th November

 



När jag slutat min sista lektion och klev utanför skolans dörrar ut i obarmhärtig snöstorm iförd endast en kort tunn mc-skinnjacka, gick över till parkeringen och in i bilen och hade redan tappat känsel i hela kroppen kände jag och mamma att det fick vara nog. Vi åkte med snorhala sommardäck ut till Intersport där jag äntligen inskaffade mig den efterlängtade Fjällräven jackan jag så länge dreglat efter. Puh, grova pengar enligt min mening men ack så värt! Sen köpte vi ostbågar, popcorn, marabou, polly och har nu bunkrat upp oss ifrån snöstormen här hemma i vår gulliga lilla lägenhet. 
Men nu är jag först på väg ut i snöstormen (brrr) och se till att Fridaungen hittar hit till värmen!

.



Jag raderade låtar från min spellista här om dagen.
För hur glad för stunden jag än är, gråter jag när jag hör dem.

För det var våra sånger.


8e november



Skolan är igång och jag sitter och gör läxor och äter chokladpudding, GOTT! Hade en supersköön eftermiddag hos älskade Elinhjärtat och vovve Alfons. Vi hade en diskussion huruvida jackan på bilden är snygg eller inte, i hate it, she likes it, och jag fryser ihjäl!  Nåväl lite mer chokladpudding ooch kanske lite gossip girl? Låter nice  ..

you say what?



Jag får panik när jag går in på min blogg på andras datorer och ser att min rubriktext är ful som fan!
Såhär ska de se ut och ser de ut annorlunda på din dator INSTALLERA FELIX TITLING. Hahahah - fucka ur.








hahaha victory!


!



Hahaha ååh jag bara älskar Sveriges Skönaste Familjer! Jag sitter och dör här i sängen, Familjen Drumaz är så sjuukt - ja -sköna. Och brorsan som tejpar ihop brallorna, helt brilliant.
Dock måste jag stänga av ljudet när dom filmar familjen Blad, herre jesus, jag får rysningar.

7e November



En sån härlig eftermiddag som det var idag drog jag med mig min snygga bror ut i solen och betade av fotografiskbild-läxorna, helt skönt! Vi kom även i en diskussion huvida Twilightfilmen Eclipse har visats på bio eller inte. Jag stod för och han emot.
Det hela slutade med att vi kollade med orkalet och han som straff för att ha fel (Han kom sedan på att han faktiskt såg den på premiären)  nu måste gå runt med grus i strumpan hela dagen! .   
HAHAHAH, jag dör - jag älskar att ha rätt.

6e November



Man är lite utmattad efter en gårdagens härjerier men det var det värt nu när våran frida äntligen kan vara med och göra gänget komplett. Dagen idag har jag därför spenderat i sängen, sovit, kollat på tv, tyckt lite synd om mig själv och ätit choklad. Helt okej!
Nu ska jag sätta på lite Coldplay och lägga mig i badkaret. Ikväll blir det Harry Potter-kavalkad med Tom, och förhoppningsvis en vända till kyrkogården med David. Det är ju faktiskt alla helgona idag, mysigt.


4e November



Har hängt med den här sjukt speedade tjejen hela dagen! Minst sagt gött! En må-bra kur!


clockwork orange


.



What am I supposed to do when the best part of me was always you?
i'm falling to pieces


jag vet inte vad jag ska ta mig till nu.

RSS 2.0