För vi målar allt genomskinligt


Att plugga med elin är ytterst intressant då jag är en hopplös filosof och hon en mycket påläst psykolog och på fem timmar har vi bara lyckats kleta ner tre A4 i blocket ute i solen mellan koffein och nikotin överkonsumtionen. För vi har spenderat tiden med att disskutera allt mellan himmel och jord, livets mysterium och alla världens obesvarade frågor och blivit både smartare och dummare på samma gång.
Bra är det iallafall, jag älskare

I told you to be patient, I told you to be fine.

I told you to be balanced, I told you to be kind.



Sitter här med lite skolböcker i knät, med en syster som går bananas och målar allt vitt i hennes lägenhet, Birdys version på Skinny Love på repeat för den är så brutalt bra (förlåt men faktiskt bättre än Bon Ivers) och fyller i lite luckor hos en viss mr D som inte kunde hantera alkohol igår..haha! Sitter och fascineras över hur folk orkar lägga så mycket energi på att vara arga och hatiska eftersom det aldrig skulle falla mig in personligen, och hur det får det att bubbla i magen när jag tänker på mina fruktansvärt underbara tjejer Elsa, Elin och min syster och hur förbannat bra dom är och hur lycklig dom gör mig!

Nu ska jag fortsätta hetsa plugg och snart ska det helvetet förhoppningsvis vara över!  Latero

'Cus we just don't care


Fick en fruktansvärt gullig bild från Martin på mig och Danny från i fredags på efterfesten som jag kände att jag ville lägga upp! Man skulle nästan tro att vi var ett lyckligt upp-över-öronen kärt par! Fast egentligen tjaffsar vi bara om vem som ska få dom sista ciggen! haha!   

Godnatt önskar jag och mitt femsiffriga kontosaldo såhär efter tolvslaget! LYCKA!

Pluggkoma och grejer!


Herrejävlar mina vänner! Haha! Plugget är en never ending story! Jag dör lite! Lite gladare blir jag ju av att se att Martin lagt upp några bilder från den helsköna asroliga efterfesten jag och dannyboy var och härjade på i fredags till sex på morgonen! Kult!

Nu- tillbaka till bunkern


Played it to the beat



Tack gode gud för att jag har den här veckan att hetsa skolarbeten! Dom tar liksom aldrig slut! Helt sinnersjukt är det! Elsi var just här och hjälpte mig lite med några skituppgifter.
Allra helst av allt skulle man ju bara vilja supa sig full på rosé på en bänk vid vattnet med filtar och ljus och skriksjunga till "Om sanningen ska fram" eller "Rolling in the deep" på radion och känna den underbara känslan av att det börjar bli varmt, att det finns så mycket ljus i slutet av tunneln nu och att snart får jag göra precis som jag vill, som jag vill. Men inte riktigt än, men snart!   But til' then - marknadsföring!   TjaråTjarå


Pocketful of sunshine



Jag har haft en riktigt bra helg! Otroligt grym för att vara helgen innan löning! Två riktigt roliga utekvällar med Elsi, Anna, Dannyboi och igår även med sötaste Elin! Nu känns det som hela jag osar alkohol och lite klen är man i kroppen en dag som denna! Nu- dags att jobba! Ha en underbar söndag!


It's a sacred secret

Daniel -I can't figure it out. What do women want?
They want us to ask.  They don't want us to ask.
They want us to make a move, not make a move.
They want us to be on bottom, be on top.
Use hair products, don't use hair products. 
What do you people want?
 
Holly -I'll tell you, but you have to promise not to say I told you.
Daniel - ... I swear.
Holly- Because it's a sacred secret.
  - You ready? You sure?
Daniel- Yeah. I think so.
 
Holly - Come here.
 
We have absolutely no idea what we want.



/P.S I Love You
 


Counting on me



Jag har spenderat hela dagen med att råplugga så hysteriskt att mitt huvud fuckade ur och min tal och skrivförmåga har gått passé, fint. Efter skolan firade jag dock med att ta en pilser med mamma på riva och snacka lite skit en lång stund. Nu är det inte många dagar kvar mina vänner, det är fram tills nästa fredag som det djurigaste ska vara gjort, sen, sen fan är jag så gott som studentklar! Helt OK!

Motherlover!



Hade väckarklocka på tvn och vaknade imorse av att den slog på Vakna med The Voice och den här underbara låten! Hahah all kärlek till Lonely Island och min barndomskärlek Justin Timberlake! Grymt grymt grymt

For forever and a day



Många frågar mig hur det känns att ha elsa hemma igen, nåväl, vad ska jag säga? Det finns ingen person som kan få mig skratta tills jag inte längre kan andas så som hon kan, ingen som någonsin kommer förstå mig bättre än hon då hon känner mig bättre än vad jag själv gör. Ingen som kompletterar mig som hon, som tänker så lika som jag, som en pusselbit som passar sådär förbannat bra att man nästan tror att man fuskade. Så ja, det känns helt okej med andra ord


WikiLeaks



Ju mer jag läser om WikiLeaks ju mer förbannad blir jag. Hur kan man påstå att det är moraliskt och etiskt fel att hänga ut "oskyldiga" människor och information på en hemsida, då dessa "oskyldiga" människor i sin tur misshandlat, dödat, våldtagit oskyldiga människor i ett missbruk av deras maktposition?! Sen kommer de hem och hyllas som hjältar i sitt hemland, får medaljer och utmärkelser och inget vet faktiskt vad han gjorde i Afghanistan under det år han var där, är inte det MORALISKT OCH ETISKT FEL!? Och faktumet att USA lyckats övertala folk att WikiLeaks är det riktiga kriminella brottet i allt är bara ett bevis hur USA har hela världen runt sitt lillfinger och hur brainwashed och fega resten av världen är. Helvete, idioter, Go Julian Assange och ett välinfomerat samhälle säger jag bara!

In an effort to save us from time


åh min fina pälsjacka jag köpte för några veckor sen, den hänger där och är mjuk och väntar på att bli använd!

Ja ni mina vänner, mitt liv är en klimakteriekärring. Idag dock! ÅH IDAG NI! Fick jag min lönespec från McDonalds, ett av mina två jobb där det står att jag kommer få 4900 kr MER än vad jag räknat med! Borde inte prata pengar såhär rätt och slätt utvikt i min blogg, är uppfostrad tvärt om, men fan det skiter jag i nu, JAG FÅR FUCKING 10 000 kronor allt som allt nästa onsdag! INSAAANE! Med mina fjuttiga 150 kronor på kontot för tillfället känns det ganska bra, lite av en lättnad sådär. Bland det första jag ska göra är att köpa en OnePiece, sådeså!

ber om ursäkt för detta otroligt materialistiska giriga inlägg, ush och fy och blä. men jag var i en sån fas.


40 Hours



Två prov avklarade, ungefär 200 to go! Men det är bara bita ihop, vem vill till alanya ändå liksom? Nu har jag fina Elsi här och vi pratade livet tills vi blev helt mindfucked så nu försöker vi hitta de mest ytliga program på tvn så vi kan tänka på annat. Plastikdoktorn - bra!  Latero


You're my shooting star



Haft en såndär riktigt bra helg, idag har jag fått stått mitt kast och legat hemma sjuk, onajs. Dock har jag fått en hel del plugg gjort och det känns asbra, och det ska jag forsätta med nu!

Missa inte en av universums sötaste filmer P.S I love you på fyran om en halvtimme!     Hörs imorgon! Peace out

At the edge of my emotions



Hellu! Mitt dygn är minst sagt lite fucked up. Gårkvällen blev en smirnoff-proviva kväll med Evelina och en oplanerad krogkväll som inte slutade förän tio imorse!
Efter krogen hamnade jag och en viss random D på efterfest i en replokal, och klockan sex kände vi att vi gjort vårt och gick hemåt, väl nere på stan konstaterade vi att vi borde käka frukost så vi la oss på en bänk i hamnen i morgonsolen (jag kan alltså berätta att mellan halv sju och nio imorse var det sol) och halvsov tills allt öppnade, klockan nio satt vi oss med alla morgonpigga människor och tog en natchotallrik på prinsen. Haha, vi var döda och helt mindfucked och såg ut som ett par uteliggare - amazing!

Ska försöka styra upp mitt liv nu! Lateroo

Chasing Cars



Skolan, pluggat, städat - check. Dags att dö lite, puss!


_



Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.
-Gandhi

See The Sun



Underbart väder, nu är det dags för mig att kila till jobbet! Ha en underbar dag!


Dålig karma!



Nyvaken och lyckligt ovetande om hur djurig dagen skulle bli! Go go go

Haha fyfan vilken djurig dag på jobbet, vilken otroligt dålig karma jag har haft! Tappade i princip allt jag rörde vid hela dagen och inget gick rätt, bra! Så nu har jag precis jonnat hem från jobbet och planerar och lägga mig och dö lite i sängen. Har haft en grym helg men min älskade Elsi, blev en riktigt djurig fredag och en vit lördag! Kan fortfarande inte fatta att hon faktiskt är hemma! Jag gillare!       Godnatt!

If you gonna be there, be there




Godmorgon! Ska ut i solen och njuta lite innnan jag ska cykla till jobbet och jobba nio timmar, otaggad, skulle mycket hellre göra nått annat idag! Sen blir det hem vid tio och hetsplugga och städa, mamma kommer ju hem igen imorgon efter en vecka i ROM! Och vår lägenhet är kaos vid det här laget... mehehhe hets! Hörs ikväll!


T.G.I FRIDAY!



FREDAG OCH ELSA ÄR HÄR! Myyyyyys! Ha en bra freedag!


Pretending It's Summer

 

Är trött på att vara sjuk, men å andra sidan är det kanske inte konstigt då jag går runt och låtsas som om det är sommar! Ska snart iväg och jobba mitt sista pass på Mariagården den här veckan, sen är bara söndag på Donken sen är den här jobbveckan avbetad! Puh. Längtar tills imorgon då min finaste Elsi kommer hit och fy vad jag ska pussa på henne!  Latero

Once upon a time



Min syster hade the serious talk med mig angående mitt totala slackande i skolan på senaste. Jag har verkligen tappat all motivation när det kommer till skolan. Men efter lite pepp-talk där min syster fick mig komma ihåg hur sjukt bra jag kan vara om jag vill. Tre år sen togs den här bilden, jag gick ur nian på engelska skolan med mina 315 poäng det var blod, svett och galet med tårar bakom, men helvete vad nöjd jag var. Vill känna så den 9e Juni med!           Så nu ska jag försätta mig i plugg-koma

For beeing such a good girl honey



Har så sjukt mycket att göra, ändå sitter jag och gör ingenting, vet inte vart jag ska börja. Är död i kroppen, trött, sjuk och typ så stressad att jag är helt avtrubbad. Och nu åkte mamma precis iväg på semester i Rom i en vecka! Så it's all up to me now! Nåväl jag klarar mig alltid, nu ska jag skynda iväg till jobbet! Slutar halv tio ikväll! Latero

You've washed your hands clean of this



Nu är jag död, lite smått mosig som busschauffören ropade att jag såg ut att vara genom halva bussen imorse påväg till jobbet. Nu är jag minst sagt mosig. Har jobbat söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag och så idag. PUH! Plus att det var lite extra tungt imorse och kliva upp och iväg till jobbet, ville egentligen bara ligga kvar och dö lite. Imorgon börjar skolan igen och jag har nästan glömt bort hur man gör.. och inte har jag pluggat heller.
 
Har dock haft bland de bästa loven på fruktansvärt länge!
Och så är jag obeskrivligt lycklig för MIN SJÄLSFRÄNDE OCH BÄTTRE HÄLFT ÄR HEMMA! Min Elsi, underbara underbara du.

RSS 2.0