underbara allt




Underbara underbara allt, det går så bra nu. Ja jävlar, fan nu går det ju bäst.


EIGHTEEN!








WOOOOOAHHHH! JAG ÄR ARTOOOOOON!!!


7h och 38min!



Sitter på jobbet och skriver detta inlägg på skärmtangentbordet, haha inte liite segt! Ska vara kvar här på McNatziCamp till klockan elva ikväll sen ska jag hem och FYLLA ÅÅÅR! Ganska niiice!      xoxo

TWO DAYS TO GO




Jävlar det var inte lite trött jag är efter att ha stått på donken i nio långa timmar idag! Känner mig helt -död.
Elsa och Anna var just här och vände innan de skulle tagga till krogen, själv ska jag sova, känner mig som en tönt. Men jag börjar ju trots allt bli gammal, två dagar kvar, eller inte ens det 25 timmar och 8 minuter, sen är jag gammal som gatan - and i liike it!  

Imorgon är det nio timmar till på slaveriet 13.00-22.00, hurray!
righty - goodnighty


Shoreline



Vid detta tillfälle ligger jag i sängen och tar hand om en brutal baksmälla jag kammat hem och tycker lite synd om mig själv. Men snart måste jag tvinga mig ur sängen, klä på mig lite kläder och iväg på uppdrag som jag inte får säga mer om just nu.   Remainder till mig själv - drick med måtta eller köp resorb.    xoxo

you'll be alright



Sho bre! Kom just hem från en vända runt komunen med Elsa, vi körde ner till mariefreds hamn öppnade bakluckan och satt oss och åt glass, pumpade alors on dance på NRJ och kollade på slottet, galet med mys.
Har även spenderat dagen med att övningsköra och äta pizza med mamman och planerat Malins flytt till min systers lägenhet! OCH NU ÄR DET LÖNING MINA VÄNNER, GÖTT!
Nu -sängen woop woop!      xoxo

SYMPATHY



Jag undrar om jag någonsin kommer vänja mig med att gå till skolan. Annars är allt bra, är i full fart med att fylla i körkortstillstånds papper för att få fart på det där med körkort, en baggis. not. Annars räknar jag dagarna till löning (2) och till min ARTONÅRSDAG (7) !!


22 Augusti



bilder från innan malins födelsedagsfirande i fredags, och ja ena min vrist är lite smal.

Nu är helgen slut och imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, helt crazy, aldrig får man va! Jobb eller skola - jag kan inte bestämma mig om vad som är värst.
Jag om min syster låg iallfall och kollade på en så sjukt rolig serie igår "Ulvesson & Herngren" som vi tydligen hade på DVD, sån fruktansvärt akward humor att man dör.
Så jag avslutar inlägget med visdomsorden "Vad ger du en man som redan har allt?  Herpes !"

Of to Stallarholmen



Nu kilar jag över till Lovisan och sen på bussen till Stallis för att fira malins födelsedag! Tyvärr får ju jag inte följa med till krogen ikväll, inte än på 10 dar, exakt.                 xoxo

Grattis älskade malin !

Idag fyller en bästa vän 18 år!
Crazy!


Firar med ett gäng galet snygga bilder på dig och mig tjejen! Hahaha


be cool stay in school



Holy cow vad trött jag är, och klockan är bara åtta, är ska 're vara såhär nu mer eller? Nuts! 
I vanliga fall skulle jag  bara ha varit vaken i fem-sex timmar vid det här laget och jätte pigg! men icke!
Nåväl som sagt -back to school i've gone.

Back to school i go



Jag har sagt till i princip alla att jag tänker ta det här året med storm, redan nu inser jag att det är ren bullshit, då nästa år består av en del motgångar så som:

+ Italienska steg 2 -Alltså VILKET skämt! Då det enda jag kan säga är una ragazza piccolo, en liten tjej, score.

+ Matte B som jag sparade lite på från förra terminen som jag totalt glömt bort 

+ Samhällskursen jag skulle ha tentat av mitt första år på gymnasiet,

+ UF företaget som kan kyssa mig eftersom jag har total brainfreeze

+ och till sist Naturkunskap B -say no more.

Och nu ska jag väll gå och lägga mig eftersom min klocka ringer klockan 08.30 imorgon bitti, haha vilket skämt, jag är inte trött någonstans.

18 Augusti



Idag har jag umgåtts med mina älskade syskon, vi köpte oss en massiv pizza och satt oss i Hjorthagen i Mariefred och stektes i värmen, hur nice som helst om du frågar mig! Imorgon är det SKOLA som gäller, helt crazy!

inception



Idag har jag spenderat dagen med Elsa, vi gick på jakt efter britter som enligt lovisa ska ha befunnit sig i strängnäs idag vid fyra tiden (kontakta mig om du sitter in på information), käkat pizza och kollat på bio, vi valde att kolla på Inception för vi har hört ska vara grym och det var den ju. Jag satt som på nålar hela filmen helt amazed, medan Elsa sov de sista tio minutrarna ironiskt nog och missade hela slutet, haha helt knäpp tjej.

L-O-V-E

is just another word I'll never learn to pronounce


STARSTRUKK



Galet kul kväll igår som började som en lugn vinkväll hos malin tills några grabbar från huset mitt emot kom över och bjöd in oss på deras party, där de även hade en pool! Helt underbart! Random men galet kul kväll!

look at the mess u made


Underdog (acoustic)  -You Me At Six    Galet bra låt!

I början av sommaren, som ni kanske vet, hade jag en brittisk grabb här i en vecka och då vi båda blev beroende av den här låten, Underdog, akustiskt med brittiska bandet You Me At Six, den är så fruktansvärt bra och ger mig fortfarande gåshud
+ plus en hel del mycket bra minnen.


13 Augusti



Vaknade imorse klockan två med århundradets huvudvärk, fyra sms i inkorgen och några missade samtal, strax därefter kom liza och vi kilade ner till stan i värmen och tog en lunch på Prinsen, sen mosade vi ner oss i soffan för en Prison Break-kavalkad! Rejält med skön dag!

GRÖNA LUND



Bilder från dagen igår på Gröna Lund med tjejerna och Lillgrabben! En jäkligt bra dag!


Waka Waka eh eh



Tjobre mina vänner, kom nyss hem från en heldag på GRÖNA LUND med Lovisan, Micaela och lillgrabben! En rejält grym dag men nu är min hjärna köttfärs efter alla helt galna karuseller och planerar därför att somna DJUPT!     Talk to u tomorrow xo

because of the times





Sehr gut.  -haha mer än så har jag inte att säga just idag

august




8 dagar till skolan drar igång vet inte om jag ska skratta eller gråta? crazy.

you gotta stand for

something or you'll fall for anything.


Phoenix



Oj Oj Oj gött med mör efter en nio-timmars på donken, vill vara ledig och vill ha sol!
Nu sitter jag och lyssnar på random låtar på Spotify allt från Air Traffic till Phoenix till B.o.b, snart ska jag krypa ner i sängen käka lite chips och fortsätta läsa Potterboken jag påbörjat, skönt!

den sjunde augusti



En fin dag med min galna vän Elsa, efter vi tryckt i oss både chips dipp och choklad och blivit deprimerade av filmen Valentines Day  och konstaterat att filmen endast var gjort för att deprimera folk, tog vi bilen och satt och sjöng till Eminem och Rihanna i regnet i påväg till mariefred där vi fikade tills vi mådde illa måde fysiskt och psykiskt. Hon är bäst hon, min elsa.

miss london baby



We no speak americano



Kul kväll på krogen igår med några av favvo tjejerna, Lovisa, Elin, Elsa och Anna! Idag har jag och Elsa hyrt film käkas chips, dipp och degat och nu ska vi ta bilen till mariefred och käka glass! Ikväll blir det dricka vin med Malin och Elin i stallis! Mysigt!

banquet


1 2 3 fanta och rosé



Gårkvällen var så jäkla nice med en massa goa tjejer, Elsa, Lovisa, Liza, Susanna och i princip hela McDonalds arbetsstyrka ... och stalkern. Imorgon (ikväll) blir det på 'et igen! "Vad gör vi? Nu kör vi" som man brukar säga.

Headin' oooout



Yo amigos nu drar vi ut och går bananas på dansgolvet! Lizas krogdebut ikväll med, AWESOME DUDE!


HAPPY BIRTHDAAY !!





GRATTIS ÄLSKADE LIZEN PÅ FÖDELSEDAGEN!!  LOOOOVE !

(försökte hitta en skaplig bild på oss från våra barndomsår men jag såg ut som skit på alla medan du var snygg as always)

I can die when i'm done


Den sista är till toi eeelin forever ur neardo baby, yehyehyehhh!

Övertrött tjej i sängen med Gnarls Barkley, 3500 kronor fattigare efter en galen shoppingdag med Lovisan, crAzy!
Imorgon firas lillördagen på krogen med Elsan, är sugen på att go bananas på dansgolvet igen! Gött

Peace ouut - /Pebbles

no happy ending


baby there's a shark

in the water




fractured life


Air traffic - Shooting star


Alors on danse


YES!! Min systemkamera är nu tillbaka! Eller från och med imorgon! Fy fan va najs det ska bli och få ta lite nya bilder! Synd bara att det finaste av sommaren i princip är över nu.
Annars är allt bra! Igårkväll var det RnB på ub som gällde med ett helt gäng sköna tjejer! Skapligt trångt och varmt men galet kul!
Talk to u laterr xoxo

RSS 2.0