U n d e r b a r t


Igårkväll satt jag elsa och min syster på hennes balkong hela kvällen med en dunk vin, jag skrattade så jag grät och det var bara allmänt bäst, så som sommaren ska vara.

Midsommar



Då drar jag iväg till stallis och mina tjejer, ikväll är det svindyr lokalfest som gäller, kommer nog bli grymt!
Ha en bra midsommar folkes!

xoxo

Löning!

SCORE! Pengarna är inne på kontot och jag är glad! Whoho! Dock försvinner det ganska direkt på grund av skulder till madre och min och elsas trip till amsterdam! Idag är jag glad glad glad. Skönt.


AHAHA, favorit i repris, den fulaste brännan - i - världs - historien. Som mina kära vänner älskar att mobba mig för!

pictures



I frånvaron av min systemkamera som helt enkelt har gett upp så ger jag er lite randoms.

now wave your flag

Bara för att detta är den grymaste låten ever! all kärlek till K'NAAN

Annars är det bra med mig, hej hej! Förra veckan tillsammans med britten var asa grym, nu är den tyvärr slut och jag återgår till min hard working woman-image, haha! Om två veckor åker jag och Elsa till Amsterdam och det kommer bli wicked, och i augusti är det dags att dra till Malta med tjejerna!  

Framtiden är ljus och det kommer även mitt hår bli någon gång nästa vecka!



Ciao amigos!


m e s s



jaha. vad gör man nu då?








brittisk besök


Har inte riktigt svalt det faktum att jag imorgonkväll ska åka och hämta Ryan på flygplatsen, britten jag träffade i thailand kommer till sverige. Haha! Crazy men GALET kul! Vi kommer bo i min systers lägenhet hela veckan och jag ska visa hon allt vad Strängnäs har att erbjuda! Boo-yah!


åh

All kärlek till Malin som hade midjeväska på hultsfred!

driving one of ur cars



Här om dagen körde jag bil med malin som handledare vilket slutade lite sådär, fast i en backe med henne i total panik, men sedan skujtsade jag alla tjejerna med mican bredvid mig vilket gick asabra om jag får säga det själv! Yeah yeah snart är det jag som sitter med kortet i handen! Boo-yah

sommar mina vänner!



Hello folkes! Är det inte sommar nu så säg! Det firar jag och mina bästa vänner med vinkvällar, steka på stranden och räkna dagarna till sommarlovet! Jag kan redan nu garantera hur grym min sommar kommer att bli!
Jag tror att jag kan säga att för första gången på mycket lång tid är jag    - lycklig.

ja ni tjejer, nyktert


RSS 2.0