all star



Before tomorrow comes - Alter Bridge

Lite Broder Daniel. Lite Alter Bridge. Lite Wii Lego Indiana Jones. Lite OC säsong 2. Lite Marabou. Lite Storebror. Lite sånt.
I'm happy


speedad!

Hejhej hemsk mycket hej! Nu är jag galet glad och speedad! Springer runt och stör min bror när han kollar på tv, pratar med min syster på facebook chatten som konstaterar att jag är ett hormonbarn! Jag kan inte mer än hålla med! Stella kollar på mig som jag är skruvad, och jag kan nog inte mer än hålla med där också!




Nu ska jag baka chokladbollar och sen ska jag få nils kolla på OC med moi!

Turning into my soul

Jag som var en sån lycklig själ imorse! Kära Linn och snön som töade bort. Nu sitter jag och känner DÖD åt snön som obarmhärtigt faller ner på oss nu igen, tillsammans med alla våra bekymmer, no light at the end of the tunnel. Och DÖD åt ideen med grupparbeten. Jag sitter och känner mig totalt maktlös, mot snön och med grupparbetet. Jag har gjort det kan kan. It's now out of my control.

Därför ska jag nu försöka varva ner, inte slå sönder något, käka lite pannkakor, dra ner persiennerna och lägga mig och kolla på OC säsong 2. 

Här har ni för att dessa killar är så galet grymma
 Block Party -Banquet

Vilket påminner mig om att hur mycket jag saknar min kusin Josefin i Chicago, och det påminner mig om min syster i London, och så får det mig sakna Thailand eftersom några brittiska grabbar jag träffade där känner Kele, sångaren i Bloc Party.    Nej fan, fort till tvn.


watch over you

I'm off till Linn i Stallarholmen!



Cya

paint the silence

Hej mina stackars läsare, jag är verkligen inte en pålitlig bloggare nu på mitt grymma sportlov och jag har verkligen inte mycket inspiration till några inlägg! Så ni får ursäkta mig och njuta av lite musik och klipp och nu ska jag fortsätta mitt underbara lov!




Min underbara Elsa är nu hos sin släkt i frankrike i 17 plusgrader! Gud vad det måste vara underbart!
Och jag har även vart en sväng till Stallarholmen på lovet och sovit hos kära Lizan!

Cya around!

it's really too late


The funeral - Band Of Horses


Philosophy



Ben Folds Five

marry me alex


my nr.1 fan

Min syter Ylva, aka min mest hängivna bloggläsare, hetsade mig på facebook bortifrån London att jag skulle blogga idag! haha 


Kan uppdatera er om mitt liv:
Hänger med min älskade Elsa idag! Vi har käkat pizza, kollat på underbara Bert och nu har vi just tankat hem 2012! Grymt grymt grym. Försöker övertala tjejen att åka hem till henne och spela Lego Starwars på Playstation2, får se hur det går med det!


Latero


you say what?

Nu är jag hemma, känner mig lite sliten men det var det värt! Nu planerar jag att byta om till mjukisbyxor och lägga mig i sängen, käka choklad och kolla på OC! 
Nått som är säkert är att jag inte tänker lämna huset mer idag, det är ju tametusan inte KLOK vad mycket snö det är! Det går ju inte att gå någonstans!

Min syster har nu även officiellt lämnat mig AGAIN! Det är inte heller klokt. Nu har hon begett sig till London för att bo hos hennes boy i tre veckor. Jealous? Me? What?

Nu: OC

Latero


elinnnn

Med Andra Ord:
Ebba: åh åh, vampyrerna bor där!!
Elin: TWILIGHT!!!!!
Ebba: men WHAT??? Transylvanien?!!?!

linn 18!

Nu sticker jag till anna i stallarholmen och ikväll ska vi till linn och fira att den tjejen fyllt 18 !




peace out

Sportlov!

Hey Ho, jag och min bro (oj det där rimmade) har vart nere och chackat pizza, chips, dipp och annat och hyrt Hulken! Nu planerar vi att spendera det resterande i kvällen i soffan!




Ha en trevlig kväll!
Peace out.

failblog.org

Är det nått jag och min bror älskar är det failblog.org, där kan vi sitta hur länge som helst och skratta ihjäl oss. Idag fastnade jag framför just det i timmar! hahaha! Nolifer here i am! Kul var det iallfall!

Det här är helt klart inte det roligaste klippet jag sett idag, men jag kollade på det just, och jag vill bara gifta mig med killen som filmar "this was exactly why i was videotaping this shit"







hope

GEOGRAFI UPPSATTSEN KLAR! Puuuh va skönt det känns! Nu ska jag istället plocka upp geografiboken och plugga till provet som även är imorgon. Godkväll


disarray

Hittade "today i'm wearing this" bilder från mitt tidigare liv när jag tog sånna, här på datorn, och kom på att det kanske är sånt ni läsare vill se. Personligen känner mig mest töntig när jag lägger upp sånt.



och blond var man


t i l t


and she's lost

Jag slår på tvn och femman går igång

Elsa: Åh! en ny serie !
Ebba: Mm
Elsa: Vad heter den?
Ebba: Grey's anatomy.  
Säsong 6.  din iddi.
Elsa: oj jaha

and that's why i love u

fever fever

Hejhej hemsk mycket hej. jag har feber igen. Trots det måste jag sitta här vid datorn och skriva en geografi uppsatts tills på fredag, som jag även just insett att det jag hade gjort hitills inte är sparat på datorn. Underbart.


Världens bästa elsa har vart här idag iallfall! Vi käkade natchos på prinsen och köpte hur mycket chips, choklad och ostbågar som helst och åkte hem och kollade på top model, helt perfekt.
(jag är ingen top model följare, vill jag bara påpeka, det var brist på bilder)

Twitter

Okej Korpen var grym, precis som jag anat. Ronjan i know you wanna see it!
Så nu ska jag snart byta om till pyjamas och "call it a day" men innan det ska jag bara informera mina eventuellla stalkers där ute (jag vet att ni finns) att ni nu kan ni lokalisera mig oftare, för nu har jag lagt in Twitter i menyn på bloggen. 


old random crazy pics

Jag har haft Twitter ett tag, men det tycks bara vara kändisarna och jag som vill ha koll på varandra, haha skämt å sido - i don't care 'bout them, så jag har inte direkt haft nån anledning att använda det. Men nu kan ni vara killen men kollen iallafall, scrolla ner (random ord, finns det eller har min vän liza hittat på det?) och hitta en ruta i menyn, easy!

night!


semeldagen

Hola! Sitter och studerar litteraturhistoria, det är nice! Vem behöver ett liv? Not me!
Eftersom det är semeldagen idag har mamma köpt semlor. nu-huh? 



Så nu ska jag ta mig en semla och sätta mig och kolla på en 90 minuters lång islänsk film från 80-talet som min svenskalärare packade på mig idag "Korpen" heter den, hur grymt låter inte det? Awesome.

take me back

idag fuckade min hjärna ur, gick på högvarv och sen la den av. det var nice.

Nu åker frittelin till Thailand.
När jag sitter och säger att jag vill utomlands säger folk "men du var ju just utomlands??"
Ja! Just precis! För 3 veckor sen kunde jag gå och festa med bara ben, köpa redbull-vodkas för 20 kr styck, träffa snygga backpackers och dansa tills jag dog! Hur kan jag inte längta tillbaka konstant? take me back please


jason wade

Död åt företagsekonomin jag inte gjort och har prov på imorn, död död död.

Istället för att plugga fastnade jag vid datorn när jag skulle sätta på lite pluggmusik, as always. Sitter och kollar på Lifehouse's videobloggar istället, dom är så grymma så det finns inte.


awesome

På tal om my brother var han i tidningen idag! En rejält hypad artikel men ganska coolt. Grymt brorsan grymt.


brother oh brother

Så, efter mycket krig och bråk och konstaterande att vi inte var vänner längre fast vi är tvungna att gilla varandra eftersom vi är syskon, var min bror klippt, snyggare på ena sidan än andra, hahaha, varsegod!




heartbeats

Jag är hemma idag och återhämtar mig efter helgens sjukdommar. Min bror tvingar mig att klippa honom, JAG VILL INTE, jag vågar inte! Men jag har inget val, fuck.

Här har ni bara för att Jose Gonzalez är ett sånt musikalisk geni
Heartbeats

happy valentines

Undrar ni vart jag tagit vägen så ligger hemma och kallsvettas, drömmer mardrömmar, käkar alvedon och har feber. Dock mår jag bättre idag än igår då jag inte kunde röra mig på hela dagen. Fruktansvärt värdelöst.

Men idag kan jag i alla fall lämna sängen och så fick jag alla hjärtans dag choklad av mamma imorse, så nu planerar jag att plugga geografi och kolla på film hela dagen.



HA EN BRA ALLA HJÄRTANS DAG


let's do this

taggad. lite. sådär. fruktansvärt.

Nu ska jag ner till stan och köpa redbull, sen till frittelin!


beautiful day

Jag har haft en grym dag, från och med då jag hoppade in i micaelas bil imorse och fick en ask zoo-godis tills nu när jag sitter och kollar på vampire diaries och fattar nada, men grabbarna är ögongodis i vilket fall. Grym dag, grym.

Börjar bli RUSKIGT taggad inför imorn, lokalfest, 230 pers, en liter absolut, how can i not?



Skillad grabb som jag var när jag hets-färgade håret idag när jag kom hem från skolan, glömde sätta på mig handskarna, så nu är mina händer helt missfärgade och det går inte bort, haha! Pefekta detaljen till partyoutfitten imorn! grymt




aggens, du är sötast i världen. du gör mig alltid så glad, thank you

maybe you're the same as me

hejhej monica, sitter inne på facebook och konstaterade just att folk inte har några liv, including me, 74 personer inne på facebookchatten, S.O.S so when you're near me, darling can't you hear me S.O.S 

Heyhey, borde gå och sova, flippade ur när jag insåg att jag såg ut som bloggerskan Kenza idag, inte okejokej.
(nu kollar ni på bilden och ba: eh nej...? och jag ba: eh jo, det där är inte jag. och ni ba: eh joo...? och jag ba: aha oj ja men titta, okej men det där var från i lördags.)

Nu sitter jag och producerar kriminalitet som på löpande band genom att mycket olagligt tanka ner de nyaste heroes avsnitten, plus att att jag kastade ut popcornpåsen som började brinna i micron genom fönstret!

CYA!

before we get tired

Brother och jag åkte till eskilstuna för att köpa en megafon som hans band ska ha i en låt. Vi tutade på randoms och vinkade som idioter och folk såg helt förvirrade ut när dom inte kände igen oss. Sen efter vi chackat megafonen satt vi på en syrenfunktion och körde genom strängnäs, så inte lagligt men jäklar va kul det var.


jose gonzalez


take it out on me

Tänkte dela med mig lite av den musik som spelas här hemma 24/7.
Jag gjorde mycket sånt förut, nu kan man bara klura ut vad jag lyssnar genom mina inläggsrubriker, vilka i 9,9 av 10 fall är låttexter.
The kooks är som sagt en av mina personliga listtoppare och det här är en av mina favoritlåtar genom tiderna.



Sway - The Kooks

stay in the shade

Nu har jag haft min dagliga dos av förjävlig kyla. Under vilken jag allvarligt övervägde alla typer av möjliga självmord och tänker därför inte lämna huset mer idag, that's for fucking sure.
Nu ska istället ta itu med roligare saker så som läxor

och så känns det lite som om det är dags att städa rummet, kanske


yay


it takes some silence

to make sound



it's the end where i begin



Alltså omg vad jag inte gillar nya facebook! Jag har alltid haft så att jag bara ser statusuppdateringar på min startsida, men nu har jag allt som händer där! Känner mig som en jävla stalker, jag vill inte veta vad folk skriver till varandra. Idioter

Nu: greken



little by little

Yo folkes, ny layout som ni ser. Den här är också lite bredare, för innan hade jag bredd 700 pixlar och det var ett helt enkelt ett skit-tal som inte gick att dela på två, så nu har jag 800 pixlar och så ingen panik.

Gick som sagt skabbig och grann ner till konsum och handlade igår, men sen hamnade jag på sidospår och gick med Ylva till My och satt med när dom förfestade, det var trevligt!

Ikväll ska pappa bjuda familjen på greken, så jag tippar på att jag måste borsta håret och sminka mig nu. Bummer.


l a z y

Åh vad jag älskar lazy dagar. Tyvärr så har jag käkat upp allt godis så nu står jag inför ett rejält dilemma; antingen borsta håret, sminka mig, sätta på mig jeans och gå ut i kylan och civilisationen för att köpa mer eller ligga hemma och försöka teleportera hit godis.


Jag kom fram till att jag skiter i att borsta håret, sminka mig och sätta på mig jeans och planerar och gå och chacka godis ändå, skabbig och grann.  like i care

bitter sweet symphony

Shuu'
Ledsen för dålig update, jag har typ fem inlägg som jag inte publicerat, jag skriver och sen tänker jag "men GUD, varför tror jag att dom kommer bry sig om det här?" Sen sparar jag i utkast och gör nått vettigt med mitt liv. Pluggar. Kollar på värdelösa serier på tvn.

Men här har ni lite update iallafall: Jag spenderade gårdagen med älskade ronjan, det var ages ago! Och sedan på nått höger hamnade jag även hemma hos erik och somnade framför Sherlock Holmes.
Jag tror den var jättebra, men jag är inte säker.
 

På dagens agenda står
följande: Äta allt jag kan hitta, måla naglarna, lokalisera min syster, äta ännu mer, ta itu med plugget lärarna så generöst dränkt mig i, glädjas åt att jag inte behöver gå ut mer idag, fixa med thailandsbilderna och äta lite till.


cya!

the joke is on you

 



the joke -lifehouse


sis sis sis

Min syster är hemma ! AWESOME! Känner mig komplett.


MICAELA EIGHTEEN



Om 2 timmar och 20 minuter fyller våran älskade micaela 18 ! CRAZY!
love love love, det är bra att hon är först ut på banan, hon som har lite mer koll än oss andra


the beach



Kollade just på The Beach. Ganska random film men, i did like some of the scenes.

Stormy Weather

Yo mina vänner! Jag är så där förbannat flitig nu för tiden (idag och igår) och pluggar som en liten nörd. Företagsekonomi, awesome! Lite The kooks och Lifehouse så är jag på topp!

Fikade med Elsa-baby idag också, förbannat bra tjej.



Latero. Systemkameran är på laddning !

School

Första dagen i skolan är avklarad och -hej läxor! Tyckte lite synd om mig själv i nån timme eller så sen tyckte jag mest synd om alla andra som gjort alla dessa läxor i denna kyla och inte fått spendera 3 veckor i thailand.



Nu ska jag göra nått vettigt. Plugga eller kolla på sex and the city? Det är frågan.

RSS 2.0