Because you're you



Because you may be the most beautiful boy ive ever seen.
Because you always make me smile even though i sometimes dont want to.
Because we're as messed up you and me.
Because you make me happy.


You're such a beautiful disaster



Jag tror jag är kär i mitt jobb! Det mest fantastiska jobb man kan ha! Längtar faktiskt efter att få gå upp och till jobbet imorgon, trots att det betyder att gå upp klockan sex! Myyyys myys! Nu ska jag moffa i mig chips och dipp och nörda harry potter boken!  Laaatero!

You're the 8th wonder of the world







Jag har blivit gammal, och ganska ensam då min siamesiska tvilling, danny, har ett behov av att jobba precis dom timmarna jag inte gör.. thanks alot. MEN min säng är faktiskt inte helt tom! Neh neh, myyser under täcket bort från regnet med den sista harry potter-boken i knät! TAGGAD! Såg filmen igår på heron och fick tillbaka mitt HP-addiction! Nu ska sista boken läsas om jag jag bara njuuuter av tanken! En fredag! Haha jag börjar bli gammal!
Tjaråå ha en fin fredag och tänk på mig på efterfesten vid sex då jag går upp och jobbar! Woop Wooop!


Danny if you're reading my blog despite the fact that u promised not to, i hope u realise that i'll figure it out and will make you pay..


COCKTAILS



Dagen idag har jag och Danny spenderat på hans jobb där han gjort och jag fått provsmakat olika cocktails till den nya cocktailbaren han är ansvarig över! Så mellan två och fyra satt jag och sög i mig en hel del av tio olika cocktails och fick bedöma om de borde komma på menyn. Vissa blev väll för goda för att vara en mycket varm tisdag klockan mitt på dagen, men nåväl det är ju sommarlov!

It changes everything



Hej hej brutalt dålig bloggning! Trots att jag är relativt monster-ledig känns det som jag har väldigt mycket för mig! Därav skitdålig uppdatering! Spenderade just kvällen på riva men finaste Elin och Ylva och sitter nu och väntar på att dannyboy ska komma hem från jobbet, jäkla bartender.    Talk to you lateroo

JULI OCH SÅNT



Har börjat jobba och är redan trött på det. Pensionen känns som nått mycket eftertraktat redan. Nåväl, jag ska inte klaga, det är så underbart dagar man inte jobbar, som denna, då man kan ligga och bara göra ingenting på strandbadet i timmar. Perfekt :)

BRILLIANT



Snart kommer min fina fina danny hem! BRA. Nu har han vart borta tillräckligt tycker jag! Imorgon kommer han hem och ska "cuddle you to death" som han själv uttryckte det :) brilliant.


RSS 2.0