Nu kör jag, nu fuckar jag ur!


Impulsbokade kryssning imorgon med sjukaste jessicat och det kommer bli fett!! Lovisa micaela elin och malin ska också köra så det blir sweeet!        JAG ÄR REDO ATT FUCKA UUUUR!! BRING IT!


Gangster



Idag köpte jag en secondhand jeansväst, jag känner mig så rebellisk. Nu kommer jag stå på torg runt om i sverige och skrika budskap om solidariet och jämnställdhet, bättre oljepriser, bort med kärnkraftverken för fan, kiss my ass moderatjävlar, åt helvete med USA och deras politik, död åt djurförsöken, Green Peace here i come! Jag kommer bli "hon med jeansvästen".
Eller typ nått sånt. Lite gangster kommer jag känna mig iallafall.
Sen har jag ju min feta påse jag köpte från MaaBag på UF-mässan i fredags, den är epic.

Bilderna är tagna med min iphone, hör och häpna, det är ju heavy shit!
Ja ni hör ju, det är "hon med jeansvästen" som är på gång.    Peace out

Wanna make the world dance

Hahaha all kärlek till fyllebloggning! Har hänt förut men brukar alltid raderas så fort jag insett mitt misstag dagen efter, men det där inlägget var så random och skönt så jag ska behålla det!



Ja vad hände med det nya livet kanske man undrar, jag konstaterade att det bara är löningshelg en gång i månaden och så har jag ju fakiskt haft Kalle Baah i min spotifylista i över ett år nu! Så det blev både fredag och lördag på ett svettigt dansgolv men resterande Strängnäs, helt okej! Men nu räcker det, känns det som.


*



skulle vilja födas om som grabb, skulle skita i brudarna, vara smygbög och lira fotboll hela dagarna




Testing me, trying my patience



Igår tankade jag hela iphonen med fet musik från Gossip (som lätt är bland mina nya favorit band) och tog på mig mig skorna och gick en långpromenad! Crazy shit, då jag egentligen hatar att gå, men det var hur najs som helst! Gick över en timme med Gossip så högt i högtalarna att jag inte hörde mig själv tänka. Jag gillare!

Jag har börjat lite av mitt nya liv, plugga, träna, jobba! Hur bra som helst! Kommer jobba som en idiot i april med mitt täta schema på donken och då jag börjar mitt nya jobb också! Gött med pengar kommer det bli! Ska ta det där med träningen seriöst och tänkte sluta röka på kuppen då det känns lite meningslöst att träna annars. Ska spara pengar och sluta hetsa krogen som jag alltid gör. Japp japp, nya jag, kanske låter lite tråkigt, men jag gillar det!


Äckligt produktiv tjej



Sjuukt produktiv tjej, hejhej! Lång skoldag, träning, vikt tvätt och lagat middag, shit känner mig som en såndär äckligt hurtig människa som man ser ute joggandes en fredagskväll som ger en rysningar och ångest. Jag gillar det, nu ligger jag i sängen och väntar på att Big Brother ska börja (trodde aldrig att jag skulle höra mig själv med mitt alldeles för höga intellekt för det programmet faktiskt säga det där) och funderar på att moffa lite glass eller nått annat välförtjänt. Bra bra! Latero xoxo

(somnade med datorn över mig innan jag ens hann publicera inlägget. fail hahah!)


På bussen:



Jag lovisa och Malin satt på bussen på väg till basketträningen, något dom slackat från på senaste:

Lovisa: Jag ska nog säga att jag har varit långvarigt sjuk
Malin: Ja, jag kan säga att min mormor dött eller nått och att jag legat hemma och vart ledsen
Jag: Men vafan malin, din mormor gick ju bort här om veckan!
Malin: Men gud! Juste ja. Det glömde jag. Förlåt mormor.

Hon har inte riktigt alla hästar hemma, min malin


Fascination



Leker vidare på fotografiskbildlektionerna till Fascination med Alphabeat, finns inte många låtar som får mig så glad som den! Sol ute, en lektion kvar och basketträning ikväll, bra bra bra grejer! xoxo


I don't need no perfect mirror



Det går, det går till och med bra, kanske bättre nu, bättre såhär. Idag har jag och min fritteunge flummat runt i skolan, fikat på prinsen, pratat om livet och skrattat åt ruskigt låga skämt som vi alltid gör. Sen kom söta Elin och Malin hit och röjde, kollade på Big Brother och jag fick aggera sms-guru för Elin till sin loverboy..  Nu sitter jag och lyssnar på akustiska versionen av Lady Stardust och lite U2 och ska låta det bli det sista för idag :) Hörs imorgon!

Fotografiskbild


Swing Life Away



Helt crazy skitbra asmaxad kväll igår! Rise Against med Elin och sen dansa på Lobby hela natten! Kvällen tog inte slut förän halv sju i morse, sen var det upp vid halv tio och hem med tåget. Kom hem, kastade av mig kläderna och la mig i min säng och somnade och vaknade igen vid halv åtta!!!! Så ingen söndag för min del! Ångeeest, haha!


Fina fina frida



Har haft en såndär riktigt skitbra dag med min favorittjej Frida! Vi har töntat runt som vi alltid gör ända från Eskilstuna till Åker med våran låga humor! Kollat i stan och på hockey. Och är det nått jag gillar (förutom fridan då) är det hockeygrabbar! Japp! xoxo


To be alone with you


Repeat: Sufjan Stevens- Chicago / To Be Alone With You



I guess somewhere inside I'm still hoping that you may change your mind.


14e Mars



Sitter och lyssnar på Sufjan Stevens, nördar NBA's hemsida och kärar ner mig i mina nya basketpjucks som jag och mamma var och köpte till mig idag! Riktigt snabba grejer! Det bästa av allt var ju att man själv fick välja färger på adidasränderna, kuuuul! Blev helt lyrisk när jag fick höra det! haha! Det blev gul på mina dojjor eftersom jag är en Åkers IF:are..

You gotta keep yourself together



Godmorgon! Ligger och surar lite över att det är sånt onice väder.. Ska snart trotsa den brutala träningsvärken i benen och ta mig ner på stan och luncha (frukost för min del) med tjejerna! Härligt med lediga dagar:) Laterrr xoxo


Say something that matters


Haha lite bitch meets fjortis på den här bilden alltså, haha, varsegod!

Ingen söndags-ångest idag inte eftersom det är A-dag imorgon! Huur skönt? -Asskönt! Hetsade iväg på en kort intensiv basketträning för att sedan skynda ner på stan med basketbollen i handen för att möta fridan och hyra "I rymden finns inga känslor", köpa cola och popcorn och sedan gosade vi ner oss i min säng och frossade. Mycket bra söndag alltså!

Laugh n' a half



Sådär då sitter den svindyra hårförlängningen i! Jag gillar det!:)
Efter lite tjat från mina tjejer att jag måste ut och träffa folk och göra ett miljöombyte har jag gjort två tappra försök till att festa. Första försöket var det "sup bort dina sorger" det krävdes ganska mycket vin för det och slutade med att jag söp ner mig ordentligt och var hemma vid halv ett (utan några minnen hur jag kom dit) och grät. Haha. fail. Igår testade jag därför istället att vara nykter på krogen, fick väl godkänt av Elin för mina försök. Men sen är det ju lagom kul att vara nykter bland en massa fyllon;)    

Puss på er iallafall, alla mina fina tjejer som gör allt för att få mig glad igen! Ni är så bra <3

It's a beautiful day, don't let it get away





Hahah herre gud vilken hysteri det var här igår, att folk orkar! Gå och lägg er små grabbar, haha! 
Nu är jag i alla fall uppe och på benen! "It's a beautiful day, don't let it get away" sjunger U2 på högsta volym på stereon och det ska jag inte, jag ska ut i solen!! Ha en fin fredag!

OnePiece



Om jag fick en önskan just nu, vad som helst, skulle jag önska mig en Onepiece. Världsfred och svältande barn, eller hela anledningen till att jag ligger hemma får vänta. Jag vill ha en stor overall, en blå med ett stort Onepiece tryck över hela framsidan, att matcha min Ben and Jerry's med. Det känns som universums viktigaste sak för mig att ha just nu och det känns som allt skulle göra mindre ont i en sån.

I never gonna leave this bed



Jag är lite av en klimakteriekärring jag! Antingen är jag asglad, jobbigt optimistisk, flyförbannad, eller emotional-hardcore. Eller så är jag äckligt mätt eller ashungrig, sjukt pigg eller dödstrött. Fryser eller svettas, rastlös eller stressad. Hahah! Ahfan man hänger inte med, inte ens jag själv!
Men en sak vet jag - Helgens repeat är tamefan Never Gonna Leave This Bed med Maroon 5. Tjoho tjohej


Värsta Kalabaliken



Har fått tillbaka kameran från i fredags! Alla mina underbara tjejer, asglada, är helt kär i dessa bilder!
Hade Elin, Frida och om man får önska riktigt hårt, Elsan, var där hade det vart ultimat!
Asbra kväll var det iallafall! Puss på er galningar!


Break the Silence




Är ganska tom på ord, allt känns liksom löjligt att säga, för jag är inte sån, jag har aldrig vart sån.
Så därför sitter jag bara, och har ont, överallt. Det räcker.


I will follow wherever it might take us

Äntligen är min fina fina frida hemma igen!  Som jag saknat henne! Att åka på motorvägen och skrik-sjunga till Erik Grönwalls Higher på högsta volym! Det är underbart! Pusspuss tjejen, stanna hemma nu!

Hundra-Dagars Bitches!



Imorgon bär det iväg igen, till lilla emotuna och ut och röja på astrånga Nybron! Har haft ett par ruskigt goa utgångar där! Har dock lovat mig själv att inte spåra den här gången som sist, fullast vinner var en puckad idé som slutade med att taxichauffören fick tvärnita fyra gånger på motorvägen hem för att jag skulle kasta mig ut i snön.. inte bland mina stoltaste ögonblick.
Nej det kommer bli redigt nice eftersom alla mina tjejer (minus fridan:( ) ska med! GÖTT!

Party mode on och fira HUNDRA-DAGARS BITCHES, eller snarare 97!!

Like I'm Indestructible



Den här veckans låt har helt klart vart Robyns Indestructible, kan lyssna på den på repeat och hoppa runt och sjunga med och bli lika glad varje gång! Den är så, ah, skitbra, helt enkelt. Som i princip allt hon gör.

No time to close your eyes now



Det tog emot rejält att åka hem efter första lektionen idag för att lägga mig och sova bort fem fina timmar sol! Hoppas verkligen att jag mår bättre snart om det ska hålla på och vara såhär soligt och asnice! Plus att jag MÅSTE vara frisk på fredag då 100-dagars håller rum i Eskilstuna, jag som taggat så länge..

RSS 2.0