you're fucking perfect to me



Skön kväll igår och idag ska jag ta det lite lugnt känner jag, mår ju lite som jag förtjänar om man säger så..
Planerar att chilla runt i Åker i en onepiece och käka chips, jappjapp, asnice! Ha en fin löningslördag och festa lite extra åt mig som gått och blivit en tönt..


all the right moves



Ett fett -Gilla- på det här lovet hörni! Om det bara kunde vara liite längre så jag kunde få fortsätta njuta alla timmar på dygnet och gilla allt. Nu är lönen inne på kontot, ganska rutten men funkar asfint ändå! I helgen blir det att fira lönen med att spendera den, plus att jag kanske borde plugga till det där Italiano-whaat(?) som är på tisdag? Ja ja, det löser sig. Jag gillar det uttrycket!

What's the matter with you, sing me something new







Ja det är inte lätt när det är svårt, så enket är det.
Hade en asbra dag igår med hjärteungen frida, vi var och kollade på A-lags hockeymatch och hängde runt!
Nu ska jag plocka fram skolböckerna ett tag innan jag går iväg till fina fina jessica.


This has gotta be the good life



Jag har verkligen udda musikvanor, när jag fastnar för en låt eller får ett ryck och letar tillbaka i spotifylistan och inser hur grym musiksmak man har och börjar nörda en gammalt band igen så är det det enda jag gör. Jag tror jag har nån sjukdom. Jag hetsar repeatknappen och vill bara lyssna mer och mer och svarar knappt i telefonen när den ringer (okej vem försöker jag lura, det gör jag ju ändå aldrig). Mamma lär ju ruttna sådär lagom..  
Annars är allt skitbra, fortfarande! Fattig som ett as efter en asbra helg och en fjotis-stämpel på halsen men framför allt - LOV mates!

Swagga Like Us


you won't stop making sense





Galet nice kväll igår, inte illa för en lördag innan löning! Tog taxi hem från jobbet när jag slutade klockan 10 för att hets-klä mig och rusa iväg till Malin och svepa en tredjedels Baileysflaska och en halv rödvinare, sen var jag på topp! Vaknade imorse av att mitt rum var en bastu och jag låg mosad i hörnet, sedan låg jag och myste längelänge med kanske universums knäppaste människa. Sen gick vi till prinsen och mådde som as efter gårkvällen.. Jag var dock mycket tacksam för att det inte var jag som spenderat 700 kr på krogen igår.. HAHA. fail


Maybe i just want to fly, wanna live but don't want to die






Min barndomskompis Maja 2009. Ganska snygg brud!

Frida hetsade mig om att jag måste blogga mer så jag gör väll det då! Anledningen till att jag inte bloggar så mycket längre är att jag inte har några nya bilder att lägga upp! Det blir bara en massa gamla hela tiden och det kanske är lagom kul!

Annars hänger jag runt i skolan och blivit stammis på åkersbussen, i princip! Allt är fortfarande skitbra med andra ord!  xoxo

i don't believe that anybody feels the way i do about you now










Thursday's Repeat: Wonderwall - Ryan Adams

15e februari



Jag springer fortfarande runt och är en allmänt skitglad tjej! Det stod till och med i mitt horoskop att jag skulle vara energisk idag, true that! Allt går liksom bra nu! 
Men jag har lite panik. Jag vet att jag borde få spö som säger det här som den blivande studentena jag snart är, men nu vill jag att tiden ska sakta ner. Jag vill hinna leva lite i nuet. De är de sista månaderna här, i den okomplicerade livet. Jag gillar tanken att ha alla mina vänner bara en promenad, en bussfärd iväg. Inte på andra sidan jorden som det kanske kommer bli. Just nu vill jag att allt ska stanna som det är. För jag gillare, jag gillare precis som det är. Fast utan snö vore trevligt ..

alla hjärtans



En alla hjärtans dag i Åker, av alla ställen, var ganska asnice faktiskt! Nu har jag trotsat kylan och gått ner till stan och köpt chips och dipp till mig och min lilla fritteunge som kommer ikväll! Ska bli MYS! Jag är en otroligt glad människa nu förtiden och speciellt idag! Jag GILLARE!

Kärlek till min mamma, mina syskon och alla mina puckade vänner som får mig så glad



it's here bitches!



Min studentmössa är här! MIN! Det står mitt fucking NAMN på den! OBESKRIVLIG känsla!


9 Februari



På fotografiskbilden har vi ett jämställdhet/friends-projekt, dessa är mina projektsbilder! Ganska nasty men ganska coola!       xoxo

It's like forgetting the words to your favorite song









Jag har haft en sådär asgrym helg! En sån jag vill uppleva igen, igen och igen, två utekvällar och lidriga baksmällor. I lördags var vi här och krökade med ett skönt gäng, sen var det iväg till bowlinghallen och sen in på UB där fotbollsgrabbarna från ST-cupen hängde, sweet! Ja, jag gillar det helt enkelt!  Latero!


I turn my camera on



Soft-soft-jättebra dag! Fick galet med skolarbeten gjort och hade en livlig diskussion på religonen, sånt får ju mig gå igång som inte mycket annat! Haha! Nu sitter jag och skrattar så jag gråter till Sveriges värsta bilförare, så sjukt underbart program! När jag kom hem från skolan idag släppte mamma en bomb i min konservativa vardag, så det kanske egentligen bara var typ ..en mina, typ knallpulver.. men är lite i chock, förändring är ju inget jag är van vid, så nu sitter jag och finular ut mitt kommande liv!   Shibby!
 
Dagens låt: Spoon -I Turn My Camera On

Cooler than me



Hej underbara vårväder! Jag gillare! Det är ju nästan så man ska packa fram skinnjackan?! Sweet!


Första februari!



Sweet dag! Jag och malin tog vara på vårat tusen timmars hål och åkte ner och satt oss på Café trädgårn, drack kaffe och fick plugg gjort! Sen var det tillbaka till skolan, gestalta mobbning på fotografiskbild-lektionen, hem och sen iväg på basketträning! Nu ligger jag här, sjukt nöjd över min dag och helt mör i kroppen! Puhh

Stormy weather