Shine on



ELSA! Nu har jag dem, finally! Har vart på jakt sen i höstas efter dessa örhängen! Tvingade Elsa in i varenda smycketsaffär i hela London när vi var där i september efter dessa, men icke! Men nu fan, nu är dom mina!
Sweeet mate!


are you game?




inkompetent?


Majoriteten av inläggen i min logg på Facebook handlar om min inkompetens att svara i telefonen, mehehe. Förstår inte vad dom menar...?


Burlesque



Sjukt nice feelgood-film! Storyn var ju lagom gay, men lära sig dansa som dom vore ju nått!
Det är bara börja stretcha!


28e Januari



Kom just hem från stan där jag fikat med lilla Fridan och fyndat på rean, Sweeet! Nu hoppar jag i nya kläder och kör familjen till Heron där vi ska kolla på Burlesque som har premiär idag!   Tjatja


27e Januari



Just nu sitter jag i min säng med en jätteskål popcorn, kollar med ena ögat på James Bond på tvn, och med det andra löser jag/ alternativt sätter mig i nya ekonomiska kriser, klick klick klick. Ja det återstår väll att se!:) Min nya taktik är iallafall att köpa en massa grejer så fort som möjlig när lönen kommer in innan jag hinner dricka upp den som jag så lätt gör annars! Underbart är det iallafall, att sitta här, livet är så chill alltså, jag gillare!


26e Januari



Fy fabian vad kallt det är! Jag suktar efter en solsemester så jag skulle kunna sälja min själ för att få åka. Annars då? Chillar runt med min syster and lovin' it!        Peace Out


Be Brave!



Idag hade vi en fotouppgift att ta en bild av vad vi anser representera -Mod. These are mina och Elins bilder! Tjatja

SWEET



Japp, då var lönen inne på kontot, SWEEEEET! Kom just hem från en crazy asmysig vinarkväll och är inte så nykter som jag hade planerat vara, oskillat. Kände att jag var tvungen att gå in och kolla kontosaldot innan jag går och sover bort ruset, för att få slicka lite på skärmen såhär på den finaste dagen i månaden!
Nu har jag iallafall satt larm på tvn och gömt fjärrkontrollen så jag SKA komma upp imorgon, har inte var i skolan på alldeles för länge nu! LÖJLIGT (asroligt ord!)


Elsa min elsa, kom hem. Kanske typ nu?


++++++


Min syster är hemma och nu är det full rulle som gäller! 5 timmar och 33 minuter till löning! Tagga!


Kiss and make up


 
Passar på att lägga upp en bild på några av mina favoritprodukter för tillfället,
The Body Shops Coconut Body Butter, luktar så fruktansvärt gott då jag har lite svårt för för söta lukter.
MAC eyelinermouse med universums bästa MAC pensel.
MAC ögonskuggspalett, MAC's ögonskuggor är grymma, många gånger har jag vaknat upp efter en festnatt med precis lika perfekt ögonskugga som när jag satt på den! Sjukt nice, min ögonskuggeprimer har legat på hyllan sen jag köpte dem
Diors vita kajal, försvinner inte i första taget. 
Make Up Stores trippelconcealer, lifesaver, say no more.
Max Factor False Lash Effect, tar priset av alla mascaror jag nånsin testat, till och med Lancômes.
Lee Staffords Dry Shampoo, eftersom jag är en sån jävligt trött och lat människa är detta anledningen till att jag kan snooza tio gånger på morgonen.
OSIS+ volympulver, helt genialiskt.

(detta är ett tidsinställt inlägg, eftersom jag vid just detta ögonblick står på donken och sliter)

Vit helg!



Ikväll hittar ni mig i soffan med mami, chips, dipp, popcorn och cola framför filmkavalkad, helt underbart! Jag har nämligen en vit helg och jag gillare! No money spent och ingen baksmälla. Hulkar bara jag tänker på alkohol efter förra helgens sinnessjuka drickande då jag sög i mig vin och drinkar för ett helt fotbollslag!  Så nu räcker det!
    Och nu- tillbaka till filmen och mami

Ha en grym kväll!

Love it all



En dag tills min syster kommer hem, tre dagar till löning och 137 till studenten, allt känns så jävla bra!


19 Januari



Tog mig ur mitt sjuka näste och tvättade håret för första gången på en vecka och kände mig faktiskt ganska fräsch! Suprise suprise!
Sen har jag och mamma vart en sväng till sjukan och kollat vad fan som pågår med min lilla kropp och sedan suttit och degat framför Finding Neverland. Sedan fick jag ett desperat rop på hjälp av en hungrig älskad vän, Malin, och gick och köpte pizza och satt sedan med lovisa och degade och snackade skit i malins lägenhet hela kvällen, underbart!
Nåväl nog med skitsnack, nu ska jag sova, har nämligen bestämt mig för att vara frisk tills på fredag då NATURHISTORISKA MUSÉET står på schemat - Sweeeeeet!


click to buy



I väntan på att någon av mina vänner ska ringa och säga, "it's all done, nu bokar vi thailand nästa vecka", har jag piggat upp min sjuka tillvaro genom att klicka hem ett och annat från internet.  Det är värst vad man kan bränna pengar liggandes i sin säng utan att bränna en enda kalori, eller det skulle vara i fingarna då. Jag kände att jag behövde unna mig något nu när jag inte bara är sjuk men endå gjort skoluppgifter, utan haft mina första rökfria dagar på över ett år! Hej och hå, asnice! Det är ju trots allt mitt nyårslöfte:)
Nej nu måste jag nog stänga av datorn innan jag börjar spendera alla mina fonder i tröstshopping!
       Night! xoxo

18 januari




Att vara sjuk är så fruktansvärt tråkigt! Jag är sjukt rastlös, har spenderat de senaste tre timmarna till att spela The Sims liksom! Herre jesus.. Inte nog med det så har jag panik över att en hel del kursbetyg sätts på fredag och jag har en prov kvar att göra! PANIC at the disco så att säga. Plus att jag fjolligt (haha, sjukt roligt ord!) nog saknar mina tjejer där i skolan! Elin, frida, lovisa, micaela! Helluuu vill käka pizza och snacka skit i malins lägenhet, inte ligga hemma och kräkas..        Talk to you latero


thailand -yes please!






Ligger och drömmer mig bort till bilderna från thailand förra året vid exakt den här tiden! Och bara väntar på att någon av mina kära vänner ska gå med på att boka en sista minuten, neeeeed it!
Det var det absolut bästa jag gjort i hela mitt liv! Och vill bara tillbaka NU!

Mamma kom nyss in och sa att min syster kommer hem på söndag i en vecka! FYFAN VA NICE! that i do need too.

sjuuuk




Jäklar, feberfrossan blir bara värre och värre och det känns som min någon gröpt ur min mage, asskönt! Nu har även boxen med Solsidan säsong 1 som jag fick låna av fridan tagit slut och det går bara skit på tvn. Äta kan jag inte göra och inte heller gå på basketträningen imorgon trots att jag längtat som fan! LAME!
Får väll dricka te och läsa en bok istället.. och kräkas..


Sälen




Tja tja! Hemma och magsjuk efter helgen i sälen! Me jag har haft det redigt nice, och jävlar vad bra jag är på att åka skidor! Haha! Trodde jag skulle bryta ben, och kan helt ärligt säga att jag är lite besviken på att inte gjort det! Malin och jag har tävlat ner för backarna 200 kilomenter i timmen och sedan inte kännt av våra ansikten på tio minuter efteråt. Måste tillbaka SNART!
Har i pricip inga bilder alls, min kamera har vart för jobbig att bära runt, så får sno bilder från malin senare


tips från coachen


Tips från coachen: låt aldrig någon slinga ditt hår samtidigt som ni kollar på Vänner, koncentrationen är liksom lite bristande, blir liksom lite för många slingor...         hum hjälp..




Bilderna gör inte håret rättvisa, det är mycket fulare i verkligheten
Liksom fjortis meets  "vad fan har hänt?"


stay on your feet for me!



Springer runt med the Kooks i högtalarna och har sälen-hysterii! (hahah, dvs inget har ändrats sen sista inlägget...)
Vette tusan hur allt SKA FÅ PLATS och bli RIMLIGT ATT BÄRA, 9 liter vin, champange, skidor, pjäxor, termobyxor, skidjackor efter humör och en massa mat! Eller mat och mat, ni kan ju se på bilden ovan vad min och malins mat de kommande dagarna kommer bestå av! Haha!  TAGGAD SOM IN I HELVETE ÄR JAG IALLAFALL!

do you want to see the world?









Ursäkta mitt Emotional Hardcore-break, men nu fan är jag back in business! Har haft en ruskig produktiv pluggdag med min fina Elin idag! Nu springer jag runt som en dåre och packar saker till resan till SÄLEN på torsdag (!!!) med The Kooks i högtalarna så högt det går! Skola imorgon, men that's fine, ska bli skönt med lite rutin, har ju sovit till klockan två/ halv tre varje dag på lovet, helt weird..

Sho bree Hombres!


.





Holly: I don't want to make any mistakes.
Gerry: Then you're in the wrong species, love. Be a duck.


/ P.s i love you



to the other side of town



Hur bra låt som helst, får mig harmonisk, videon kan ju diskuteras.        Ville bara säga: det går bra nu

Pluggdag!



JÄKLAR jag älskar redan det nya året!
Igår kilade jag hem till malin där hon, jag, lovisa, micaela och elin kollade på en skräckfilm och satt och snackade skit, helt perfekt! Imorse vaknade jag hemma hos lovisa, tog mina läxböcker och kilade upp till elin för att ha en överraskande skitambitiös pluggdag! HUR skönt som helst, sen unnade vi oss en pizza och en cider på tokmunken på det och nu är jag hemma och asnöjd. 

GO GO GO 2011!! Och nästa helg är jag och Malin i SÄLEN for crying out loud !!


det nya året!

Ett helt nytt år alltså, helt sprillans, orört, oskrivet, oskulds år. Låter GANSKA NICE!
Jag har bestämt mig för att göra detta till ett grymt år

Vill inte kalla det nyårslöften eftersom ordet "löfte" provocerar mig till att vilja bryta det, rebell som jag är, utan bara saker som ska göras, mer eller mindre!


1. Sluta röka

2. Lära mig snurra basketbollen på fingret / sätta trepoängare utan tvekan

3. Sluta skolka

4. Ha en ekonomisk plan

5. Läsa universums bästa bok "The witch of Portobello" en gång i månaden, haha!

6. Tågluffa i europa

7. Ta mitt pick och pack och sticka till London, det är pri.1

8. Skaffa mig ett såntdär körkort alla andra verkar vilja ha

9. Göra nått riktigt riktigt random


snöbollsKRIG!!



Har hängt med min skönaböna frida idag, vi fick en impuls och fick för oss att åka pulka, tog på oss varma kläder och drog till vasavallen, där träffade vi ett gäng med fridas kompisar och ett enormt snöbollskrig utbröt plus extreme pulkaåkning, så SJUKT kul! Hade helt glömt hur kul det var! Sen köpte vi chips och dipp och degade ner våra frusna kroppar i min säng och glodde på film.    Asmysigt, med min asmysiga tjej!

(nya inlägg har dykt upp men på dess riktiga tidpunkt, så det är bara leta, höhö)

NYÅR!



Det nya året firades ordentligt med mina underbara tjejer! Efter detta kom tyvärr inte kameran med längre! Började det nya året med minst sagt otippade grejer, men när jag studsat i säng vid femtiden var jag så jävla nöjd, och det hade inte bara med alkoholen att göra!      

 Gott nytt år mina vänner! Gör det till det bästa året någonsin, det ska jag tamefan göra!

RSS 2.0