shop it like it's hot


Den är faktiskt blå även fast den ser minst sagt svart ut på bilden.


Från den enda affären i Strängnäs Lindex. Bo-ya


impuls

Heyheyhey! Idag försov jag mig och beslutade för att därför stanna hemma hela dagen, kändes som det enda rätta. Därför har jag vart hemma med min syster idag!
 

Vi gick ner en vända på stan och det slutade med att jag impuls-shoppade upp 600 kr, men tusan, jag måste ju fira att jag blivit med jobb, visst? Jag köpte allt jag tog med mig till provrummet, en mycket skön känsla.
För att citera Ronjans mycket sköna mamma som stod i kassan:
"Ja det gäller att passa på, man vet ju aldrig hur lång tid man har kvar" - mitt nya motto.

steady as she goes


Okej jag ger mig på ett nytt försök på McDonalds! Better luck this time.

haha fail


Okej jag har länge vetat att jag är en ytterst virrig människa, men tusan, komma in på McDonalds och få reda på att jag har min introduktion imorgon kväll och inte idag, hum.. okej låt oss säga att det var helt okej genant.

McDonalds


Imorgon kväll jobbar jag min första dag på mitt nya jobb: McDonalds! Skönt att inte behöva hetsa om sommarjobb längre, puh!
Nu kanske arvika, P&L och Alanya sker! GRYMT. Mot friteringsflottet folkes, här ska vi bli feta!

earth hour


skit, jag överkonsumerade el under earth hour, den var tydligen nyss.
känner mig kriminell.
jäklar. jag är töntigare än vad jag trodde

Never thought I'd say

I'm sorry/never thought I'd be the one/to bring you down/we said we'd take little time/for both of us to see/and wonder what it'd be like to carry on/yeah, I know I got crazy/well I guess that's just me/if I could turn back time before/the wrong/and I, I think I'll change my ways/so all your words get noticed/tomorrow's a brand new day/tomorrow's a new day/never thought I'd say I'm sorry/never thought I'd be the one

forty foot echo


som vi förtjänar



Idag mår man som man förtjänar, minst sagt. Jag har trots det varit på stan och käkat en hangover pizza med frida och malin. Nu planerar jag att lägga mig i sängen, kolla på film och tycka synd om mig själv. Är det okej? Bra. You know where to find me then.

YEAHYEAHYEAH MTF


parety motherfuckers

Imogen heap


Från och med dagen jag skrev om att "Whatcha say" var i slutet av OC säsong 2 och min mycket visa vän Agnes förklarade för mig att det är Imogen Heap's "Hide and seek" och jag kollade upp den har den gått dagligen på min spotify lista. Can't do nothing but love it.

they were here first


Här hittar ni mig. Bittert. Om ni undrade förståss


am i living it right?


Idag satt jag kvar i tre timmar efter vi slutat i skolbiblioteket och studerade, inget annat. Om inte det är ambitiöst then what is? Snart är det helg och då ska jag på 18års/lokal-fest, helt okej! Min absolut vodka har stått på min hylla alldeles för länge nu, fick tametusan damma av den här om dagen.    illa.

heavy


Yay yay yay. Sitter och skriver en marknadsplan till företaget "Bullanders" - låter det inte grymt? Företagsekonomi B är verkligen nått att hänga i julgranen.
Men ash, lite Alter Bridge, lite Florence + The Machine and i'm happy

whereabouts unknown


Alla dagar med sol är jag lycklig! Och idag var jag och min lilla fittelin rejält med produktiva, and that i like!

mars


2. Min oslagbara LP-Samling.

Idag är jag hemma, död efter gårdagens slaveri. Men nu är det helg, helt okej!


d to the u


Idag har vi slavat, frittelin och jag, frysigt och genomlidigt maxad förnedring, haha. Puh skönt att det är över, bäst för dom att vi får en hel drös biobiljetter nu!

spring


Man kan inte annat än att bli lycklig av solen. Idag satt jag och min syster och solade på brandtrappan, mys!

mina tjejor


<3

Elinpelin 18!

Grattis Elinpelin på din 18-års dag! Nu är du fri! Love xx

Turtle-power


Nattinnebandyn och TMNT var grymma!

now show me how to live


10 mars


Mitt liv blev just så jobbigt när jag insåg att inte åka på P&L i sommar inte är ett alternativ. Jag som alltid tyckt att jag är för cool för den festivalen. Men musiken kallar så att säga. Pengarna sinar. Alanya, Arvika och P&L hur ska det gå?

joy/misery


saknar sommaren. saknar sommaren 09.

Laddar Hollywood Fruar premiären ikväll! Hur kul var inte förra säsongen på en skala?


TMNT



Mitt hjärta stannade lite idag när Frida sa att Teenage Mutant Ninja Turtles var töntigt. Aaow -aow- aouch ! 
Jag har växt upp med mina boys Leonardo, Michelangelo, Donatello och Raphael. Men det är ju ingen nyhet för någon av oss att jag är lite av en nörd   ...
Vi tjejer taggar iallfall REJÄLT inför Nattinnebandyn som skolan anordnar på Fredag! Då vi kör på Teenage Mutant Ninja Turtles -tema! Kommer bli awesome !

ebba

Imorse såg jag att jag hade Namnsdag idag! Kul! Som döpt till ebba har jag under mina år growing up drömt om att få heta nått långt och vackert. Istället har jag vart fast med mitt klumpiga, korta, ofeminina, namn som inte härstammar från nått vackert så som: frihet, fred och allt vad folks namn brukar betyda, utan från ordet Vildsvin! Haha - Hell YEAH!



Men trots allt har jag börjat inse att det passar mig, för visst är jag klumpig, kanske inte kort men liten, och mycket ofeminin. Och har man träffat mig någon gång när jag har PMS kan man nog helt klart kalla mig ett vilt svin
I think mama saw it coming.

 


No Shit Sherlock!

Hangover, galet trött och med en rejält skadad hand, must have been friday

5 mars


timetimetime



Time to sleep. Heyhey, min coola klocka från thailand, som för övrigt inte fungerar, men ash, i don't bother

it comes with a price


Rabbit Heart - Florence + The Machine. Galet bra låt. Lyssna eller missa nått

4 mars


Dedikerar ett "THANKS!" till Paulina och Pernilla som kom fram och sa att dom gillade min blogg idag! Awesome!
Nu är min syster hemma från london igen! Känns bättre än bäst

music maestro


Hum jag vet inte riktigt vad jag gör här, haha, fann bilden bland de tusen mapparna som fyller datorn.

Inväntar iallafall Grey's Anatomy säsongstarten på femman så sålänge tänkte jag svara på några musikfrågor

5 låt-tips som inte har nämnts de senaste inläggen: Ode to the LRC/ Is There A Ghost - Band of Horses, You Don't Know Me - Ben folds & Regina Spektor (oslagbart team), Keep It Together - Guster, Whirlwind - Broder Daniel  (...and to a infinity beyond)
Fem grymma band: Förutom de uttjatade (Lifehouse, The Script, The Fray, The Kooks, Rise against och Switchfoot mm) så bla: Band of Horses, Alter Bridge, Ben Folds Five, Guster, Broder Daniel, med merameramera
Fem grymma artister:  bla: José Gonzalez, Miss Li, Regina Spektor, Ben Folds, Anouk
Önske-artist på festival: Bloc Party eller Artic Monkeys (missade dem förra året på Way out West, sorg!) skulle nog båda vara grymma festivalband och så har jag ju en thing för britter..
Band jag skulle betala mest för att få se: Svårt! Just nu, kanske The Kooks? Funderar dock på att åka ner till Göteborg i April och kolla på Band of Horses, så det kommer i såfall kosta en slant.


Nu: Grey's


wednesday

Idag invigde jag mina beiga Converse som har stått och sett ledsna ut på sin kartong i över en månad nu! Välkommna ut ut garderoben! Haha-hoho



Nu är det dags för mig att möta matteboken!        So long!


THE OC



Igår kollade jag klart på Säsong 2 av The OC, visste ni att den sista låten på hela säsongen som spelas under det galet dramatiska slutet är "Whatcha Say"?? HAHA kalla det RANDOM!
Okej.. dags att skaffa liv again, puh. Jag är nog även klok om jag motstår att kolla på säsong 3 eftersom jag vet att Marissa dör i slutet av den och jag som är så... för att citera linn "Ebba du är så känslomässigt svag!", så är det not inte a good match.


Adam Brody är för övrigt mitt livs kärlek

Sofis mode

Ursäkta headern, jag har ingen photoshop längre så jag får sitta och göra mina headers i picasa, haha! Men den får duga sålänge.

Nu planerar jag att sätta mig i sängen med en kopp te och läsa Sofis mode som mamma just köpte till moi och jag blev helt galet exalterad över! Trots att jag inte är en modeföljare! 
 

So long!


anything to make you

smile.
no one is ever gonna love you more than i do



om du frågar mig - en av de finaste låtarna ever


Landed

AGH jag är så nöjd med mig själv! Skrev klart två skolarbeten när jag kom hem från skolan idag! AWESOME!
Nu får jag göra vad jag vill resten av dagen! OC?

RSS 2.0