P E R F E K T I O N

Jag undrar om det är bättre att bara få ett litet smakprov av perfektion än att inte smakat det alls. För om man inte smakar vet man inte vad man missar och inte heller att det finns något kallat perfektion där ute. Jag undrar det jag.



Folk säger att Jonas (i mitten) är lik robert pattinson, det tycker jag med!

Idag har det var en sån FIN dag ! Började med att komma en halvtimme försent till svenskan (tog fel buss med flit) och satt där i tio minuter. Sen gick vi ner till badhuset, simmade 24 längder och jag druknade mer eller mindre sen solade jag elin och malin solarium resten av gympalektionen. Efter det konstaterade vi att det inte var nån ide att gå tillbaka till skolan och gick ner på stan och käkade pizza istället och satt där i ett par timmar.

FÖRSTA ADVENT

Det är ju tametusan Första Advent idag ! Mamma och jag visste inte riktigt hur vi skulle fira så vi gjorde semlor!  haha !
Imorn taggar jag inför BAD på gymnastiken, jag kan inte simma ! Och extra kul med sugmärket på halsen! Jag vet några som kommer tycka det är jätte kul... Plus att det gör så stört ont ! Jag kan typ inte vrida huvudet! hahaha ! EPIC!

Godnatt!


this has nothing to do with you

Jag har sagt det förut men jag säger det igen ! SHIT vilken kväll! Men ett så förbannat skönt gäng att det inte var klokt! Jag skulle kunna sammanfatta kvällen med ordet: RANDOM speciellt slutet, haha.
Men jag klagar inte! Och det vet jag att Elin inte heller skulle ha gjort om hon vart i min situation ! Hahah!
Okej inge mer intern snack

Min dator vägrar lägga upp fler bilder på bloggen, men kolla in facebook, där är dom!


Nu är min brorsars kompisar här för en pokerkväll, ska nog dra ut ur mitt rum snart och skratta lite åt deras förluster.


m a m m a m a m m a m a m m a m a m m a m a m m a

mamma: hade du kul igår?
jag: ahrå det var as kul!
mamma: sög det? hehe
jag: eh va? varför skulle det göra det?
mamma: du har nått på halsen...hehe

hahaha pinsamt, nu går jag runt i halsduk.

04.03

TJENA ! hahah SHIT vilken jävla kväll !!!! Ramlade som grädde på moset just på grusgången in till mitt hus och skrapade upp hela arslet! NICE! Klockan är 04 nånting men jag är ändå i varv !!

Hahaha älska den här kvällen ! <3

saturday night fever

glömde publicera!



tjena bloggen, kom just hem från timmy där jag kollde på Paranromal Activity, jag tyckte den var dåligt och inte alls läskig, men enligt timmy och robert har jag inte kan säga så för att jag knappt kollade. fattar inte vad dom menar....


Nu väntar jag på att klockan ska bli nio, då ska jag och elin ta bussen ut till malin och förkröka ! Jag är taggad !
ha en fin kväll folkes!


d o n' t w a l k a w a y

Tjenare bloggen! först och främst: SORG att mariette åkte ut ur idol, men det var tyvärr väntat.

Hade skrivit en blogginlägg klockan 20 i två igår men glömde att publicera, jag börjar fatta vad folk menar när dom säger att jag är virrig! Jag hade iallafall just kommit hem från en lång rökpromenad med min fina vän Elinpelin! Det var ruskigt kallt men mysigt !



Nu har jag just käkat pizza och druckit cola till frulle och kollat på svampbob (haha! det går på mtv hela dan) och nu ska jag nog faktiskt gå och ta mig ett bad ! Jag har badat i den där jäkla badkaret EN gång sen vi flyttade in, vilket var ett antal månader sen. Jag är en alldeles för hettsig människa för att finna det skönt. Men nu ska jag tamefan testa igen! Lite musik borde göra susen.


do you feel better now?

är det okej att stänga av ljudet på ghost whisperer? I doubt it. heheh


we were meant to live for so much more


see you at the bitter end



Fredag idag igen ! Är det  bara jag som tycker veckorna bara består av fredagar och måndagar?
Har fått en himla massa respons på min video, dock suger ni på att kommentera på bloggen -haha- med kul att ni gillade den! och nu jag har lovat att göra fler

BULLET SOUL

Mamma kom just och tvingade mig att få sätta upp min julstjärna i fönstret! GOSH!
Jag skiter i att det snart är december, att det är tre veckor till jul, att det är thanksgiving i usa imorn och att det är första advent på söndag - jag började just skolan och fyllde 17 !! Känns som ett enda rejält practical joke att julen snart är här.

Men jag är inte bitter, jag är förbannat glad faktiskt. Trots att jag blev dissad med mina fredagsplaner och nu står helt utan några och att jag aldrig blir klar med min geo-arbete. Men jag är inte bitter, jag är glad!


hahaha ! jag såg just att det var nån som lyssnade på Switchfoot på msn där det står vad man lyssnar på och tänkte "vad är det för underbar själ som sitter och lyssnar på switchfoot?!" Sen såg jag att det var jag.


mmm marabou

Yo hoes, hoppas ni kollade in min film i förra inlägget! Haha mycket tabbar men va fan, allt för att slippa plugga, right? Men nu sitter jag och skriver om den nörd jag är om kontinentaldrift och käkar choklad!

När mamma stannande och tankade igår på väg till ikea och sa "vill du ha nått? en chokladbit kanske?" och jag sa ja tack väntade jag mig inte att hon skulle komma med två stora chokladkakor till mig och en liten snickers till sig själv. haha ! med det gjorde hon ! Mums !


tillbaka till kontinentaldriften !

hahaha - videobloggning 2!

En videoblogg till er folkes om min ADHD när det gäller kritik om min musik, hahahah !
Enjoy!


g e o g e o g e o g e o g e o g e o g e o g r a f i

Tjenare bloggen, idag är jag hemma från skolan, dels för att jag var trött imorse (nu-uh?) , dels för att mina ben fortfarande värker och dels för att jag inte kunde möta min favoritlärare Lennart och fortfarande inte gjort klart Geo-uppsattsen som skulle vara inlämnad för två veckor sen. mehehe
Så nu sitter jag här i sängen med datorn, min älskade the fray skiva på stereon och geo boken i högsta hugg och försöker komma på vad fan ett radioaktivt sönderfall är! AGH.   dampa sönder.

Nu är nedladdningen av nyaste avsnittet av Heroes klart också! mih! 
Den serien äger allt, till och med mig, och då äger den hårt.


It'shardtoarguewhenyouwon'tstopmakingsense

Om jag var handikappad igår vet jag inte hur jag ska beskriva hur invalid jag är idag !
Men trots det var jag en bra dotter och följde med min mamma till IKEA efter skolan, igen. Men efter en stund där (3 minuter) DOG jag och mina leder och mamma fick skjutsa runt mig i vagnen. Det kan jag säga er var NICE! Så skulle jag absolut kunna spendera alla mina dagar, bli omkring skjutsad!

 
Hands Open - Snow Patrol

J O S E F I N J O S E F I N

Viste ja ! Min kusin i chicago, MIN KUSIN I CHICAGO, ringde mig två gånger idag och jag missade det ! SÄMST!

josefin baby, säg en tid jag ska befinna mig på skype and i'll be there (men imorn ska jag till ikea på dan -Haha!) men jag har inte sån jätte koll på tidskillnaden !   Men skicka en tid ! Puss ! 



Nu ska jag sova, jag har blivit helt distraherad hela kvällen av random folkes på msn. en jävla dödsfälla för trötta pluggande människor som jag. Du läste rätt: pluggande!

GODNATT !


after all this time i never thought we'd be here


Blind - Lifehouse


to way to do it dudes

haha

Dagens outfit:


jag säger bara SMÄRTA att ta upp benet sådär.

hahahah

i' m g o n n a m i s s y o u

I can't fuckig MOVE dudes ! Jag har träningsvärk kallat duga !
Likaså är jag nära intill hes efter den actionfyllda fotbollsmatchen Thomas VS Eur-tönt-opa skolan idag ! Tjejerna utklassade men när det kom till grabbarna skyller jag på att min vän Ronjas jävel till pojkvän är en odödlig målvakt och att våran föredetta bästa spelare mr Strömberg har blivit toltalt ur focus på grund av förlovningen.
Nej så till slutsats: förlovningar är inte bra till nått.



omg, den här låten gick på MTV imorse ! hade helt glömt bort den! den är så söt! me likylike. framförallt för att Milo Ventimiglia är med i videon.

Big girl's don't cry - Fergie

holding your scarred heart in hand

"Hur kan så mycket ilska få plats i en sån liten tjej?" sa min pappa alltid när jag växte upp. det kanske är det det inte gör. troligen.

all the same - sick puppies

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa WANNA GET OUT OUT OUT OUT OUT OUT OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOUT OF HERE
i can't breathe.


Your love is a melody


your love is a song - switchfoot

H J Ä L P

Seriöst !! FUCK VA SNYGG HAN SOM SPELAR JACOB ÄR!! jag fick ont i huvudet ! brr!  
Kom just hem från bion-trippen med tre fruktansvärt gulliga tjejer ! New Moon var bra, men böckerna är ju såklart mycket bättre, man tittar ju mest bara för killarna. eller okej, man tittar bara för killarna.

haha har så stört fula bilder från bilen hem på min kamera men jag tror vi ska behålla lite värdighet och hålla dom emellan oss !



hahaha! jag känner mig sådär töntig, flickig och 13 all over again ! men snygga skådisar-posters på väggarna typ!   hahahahhaha !


it's so clear now that you are all that i have

 
You're All I Have - Snow Patrol

NEW MOON

Jajamensan nu är det min tur att, liksom resten av sverige, bege mig mot bio duken och dregla lite över vampyrer och framförallt varulvar. nice! Klockan två åker jag med min favvo-caroline och hennes två vänner mot eskilstuna.

Mer ikväll! Puss !


It'sHardToSayThatI'dRatherStayAwakeWhenI'mAsleep

Jag vet att ni tänker: var är humorn? har ebba gått och blivit "all serious"?
Nej nej, believe me that will never happen, unfortunately, men jag tvingas välja mellan min humor eller mina läsare ! hahaha, elit



fireflies - Owl City (du kommer gilla den)

nått jag har kostaterad länge nu är de två egenskaperna jag mest får höra om mig är: dryg och cool.
hahahaha ! jag nöjer mig med det ! dryg är mitt mellannamn

i told you to be patient

Godmorgon bloggen. Jag vaknade för nån timme sen. Jag fattar inte att jag kunnat sova så stört länge! Och det känns inge vidare att det är mörkt när man vaknar !


gosh, hittade en massa gamla bilder.


TOO GOOD TO BE TRUE

HAHAHA ! Tre saker har jag konstaterat under de senaste minutrarna: smaken är verkligen som baken, mina vänner är värre idol-nördar än mig och hahahahaha va sköna dom är !!


tre helt olika konversationer under exakt samma tidpunkt:

to be with you

Här om dagen satt jag på "blanda spår" på min ipod och Mr Big - To be with you kom på och jag fick nostalgi-rus. Och vad fick man höra nu ikväll på idol om inte just den ? Creepy !
Vet inte om jag vågar kolla på utröstningen, kommer böla oavsätt vem som åker ut, och det kommer säkert bli reza eller mariette ..



i wish for something new

Hej bloggen idag är det fredag! Hoppas ni får en bra kväll !



puss!


a r e y o u u n f o r g i v e n t o o


when the wheels come down

 
wheels- foo fighters

s a v i o r


MVG I FÖRETAGSEKONOMI A!! UNDERBAAAAAAAART!


man undrar ju vad som gick snett


mamma kallar mig fjolla....

Jag satt och försökte leka med stella med en frigolit grej
Jag: Kom igen då! ta den ! ta den då!
Stella sprang i väg och satt sig på en annan plats
Jag: Meh jävla fjolla...
Forstatte försöka leka med stella
Jag: Ta den då ! Kissi kissi! Oj va rolig, oooj va roliiiiigt !!! Mih, mih mih !
Mamma: Jag undrar vem som är fjollan här jag...

the best part of me was always you



The script - breakeven

Jag har hittat en låt som handlar om mig. Jag tänker inte berätta vilken det är. Men det var lite lärrigt.
Det är inte breakeven, men det får ni för The Script kickar så jävla mycket as.   (svengelska- wooh)

e n o u g h t o l e t m e g o




Nu är jag hemma igen, vill egentligen bara sova men då kommer mitt dygn bli helt messed up så jag och mamma drar till IKEA istället. Ciao !

Inside this shell there's a prison cell


free- switchfoot

Idag har jag har ofrivilligt dygnat. Jag sov ingenting i natt. När mamma kom in och skulle väcka mig imorse hade jag inte somnat än. Hon tyckte jag skulle vara hemma och sova men jag vill inte missa basketen på gympan idag så jag ska dit och vända.
     

hello hurricane


S A T U R D A Y


s u c k s . b i g t i m e .

fuck va trist det är och vara osjälviskt. det är ganska tomt. jag vill bara skriva "hej! allt bra?! Saknar dig! Kom och umgås med mig nu!!!"  men jag kan inte. och det suger.     life's a bitch.

   


C R E A T I V E C R E A T I V E C R E A T I V E

Folk som känner mig vet att jag ibland kan få rejäla ryck med non-stop kreativitet.
Sen har jag ett tålamod som en apa men det är en annan femma.
Men jag har sett en rejäl våg med såkallade hand-smycken komma till makten och till allas ägo,
och så tänkte jag: va fan, ett sånt borde ju jag kunna göra. (Liksom allt annat i världen.).

Jag tycker det blev ballt.
Men sedan plockade jag isär det.


Istället gjorde jag ett armband av en kedja och ett skinn-amband:

fits just perfect with the rest of 'em.


Nu ska jag sova ! Sov fyra timmar i natt så jag är sådär härligt trött.


P.S Fick en seriös hjärtinfarkt den sekund då det fanns en risk att Mariette hängde löst i IDOL idag, tack gode gud att hon klarade sig.
Dock kan det bara gå utför hädanefter, nu när Eddie är borta. Jag kommer bli depp oavsätt vem som åker ut.


CAUSE I ADORE YOU

You're gonna find someone new. I really hope you do. 'Cause I love you. 
And the sun will come on thru. It's gonna shine for you. 'Cause I adore you.




it's about us, isn't it?


WHEREABOUTSUNKNOWN

Jag har försökt fått nån i min familj (dvs min minifamilj på två pers) att kolla på den HÄR bilden och lida med mig, men ingen vill ! Va töntiga dom är ! Det är iallafall på en kvinna som fått ansiktet avslitet av en chimpans ! Pretty damn gross! Stackars kvinna. (Ville inte lägga upp bilden här för alla skulle må dåligt av att gå in på min blogg då. Men se artikeln på länken)


oj vad fräknig

Anyhow, anywho, idag är det FREDAG igen ! Jag ska hålla mig hemma och kolla IDOL med mammis <3


evanescencecallmewhenyou'resober


(en typisk: dansa runt i ensamheten och sjunga med hårborsten-låt)


Herre gud ja vad gör jag uppe 01.08!
Jag har inte ens suttit och pluggat, vilket hade kännts ganska nice om jag hade gjort, utan jag har suttit och letat blogg-bakgrund till carolines blogg! haha ! Det tar tid! Jag är inte ens klar än. 
Och perfektionist som jag är blir jag ju aldrig nöjd.
Men men, I call it a day. Tur att det är fredag imorgon!

Goodnight!

t i m e t o s t u d y



Gotta study! Får se om jag hinner skriva nått mer ikväll

Cya guys

MYEMORTALEVANESCENCE

Ylvis nu kan du börja snacka emo-musik!
Hon säger nämligen alltid att jag lyssnar på emo-musik, vilket enligt henne alla lugna låtar med fin text. Haha

Men hur emo Evanescene än är så är några av deras låtar riktigt bra.
SOM DEN HÄR ! Brrr.. vad stört bra den är.

Evanescene -My immortal


Lyssna även på Bring Me To Life och Call Me When You're Sober. Jag lägger upp dom imorn, nu ska jag SOVA!

S H O W M E T H E R E' S A W A Y



Gud vad trött jag är ! Det är helt galet. Ändå gick jag upp klockan tolv. Nu sitter jag och äter glass med varma hallon och kollar på grey's, eller snarare sitter och väntar på att det ska ta slut så att jag får sova.

Hade en uppsatts till imorn, jag har inte gjort den, får försöka flörta mig ur det. Hehe, bad as.

R I S E A G A I N S T


I held your hand through all of these years

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase



w e w e r e n' t b o r n t o f o l l o w

Godmorgon! Snart ska jag kila ner till stan för att klippa av håret. Nu när det äntligen börjar bli långt. Trist!
But a man's gotta do what a man's gotta do.
Cya later guys ! <3


B E C O O L S T A Y I N S C H O O L

Idag har jag nog haft mitt livs värsta träningsvärk! Nice som fan! Det fina är att jag knappt var med på idrotten igår ! Way to go !

 

 


Idag har jag kollat in CRIBS ! Först gulle-elins och sedan min saknade vän Ronjas ! Nice ! Lyxigt värre !
Fick även malin och elin att hoppa över träningen för att komma ner på stan och käka pizza med mig, moahah!
Kul att träffa Ronja-tjejen igen ! Sker alldeles för sällan !


p r a y e r o f t h e r e f u g e e

Fan va jag får rysningar av tv-programet Ullared. Med dansbandsmusik som bakgrundsmusik. urk.
Ullared, Färjan och Dansbandskampen tre starka skäl till varför jag tänker flytta från Sverige.


mitt (grannens) internet är fucked up. Jag är sugen på att gå ner och ringa på hos grannarna och ge dom en jävla snytig och säga att deras internet suger balle. Så därför går det seg, segare, segast att ladda upp bilder. bajs.


Mammas bil började koka idag när jag övningskörde, höhöhö! WIN !


b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä b l ä


Yo bloggen ! 
Igår såg jag en så fruktansvärt NASTY grej !
Jag och elsa satt på ugglans (en grill i strängnäs) med hennes kompisar och käkade pommes.
Bredvid oss satt ett fjortis-gäng som skrek och härjade och påminnde mig i punkt och prickar varför jag hatar strängnäs.
Men i vilket fall körde dom en jävla tävlig kallad BURKEN.
Hade nån sagt till mig att vi skulle köra burken hade jag sprungit och gömt mig, vilket är min defination av burken. Men ack hade jag fått legat där i evigheter.

För "Burken" i fjortis-världen betyder att man tar en tom cola-burk och slår på den med knytnäven. Efter typ fem slag har den blivit helt bucklig och spettsig och gör tydligen stört ont att slå på. Sen när den går av ska man slå ner de syl-vassa kanterna med knytnäven. Dom blödde som jävla svin ! Så FUCKING äckligt ! Bara för att impa på varandra.      jag typ spydde.


Annars är allt bra ! Hoppas det är fint med er med! Nu ska jag snacka klart med Elso på Skype (vårt nya mekka) och gå och sova !
Godnatt !


BIGGEST LOSER -haha

Jag har sagt förut att jag började böla till Biggest loser, och äntligen har jag funnit min själsfrände Elsa, som också började böla när vi satt och kollade på det idag ! Haha vilka jävla nervvrak vi är !

Vi var blev stört fast vid det och kollade på typ tre avsnitt i rad. Iallafall vann våran favvotjej ! Michelle !
Vi älskar henne ! Hur snygg är inte hon?

h o w d o y o u k n o w

Jag har inte dött men nästan, har legat i återhämtning av hjärtinfarkt på grund av att mariette hängde löst i fredags !! Whata fuck?!?!



Nä det har jag inte, men nästan, men Elsa-baby har vart här i helgen ! Igår gick vi på promenad hela kvällen, rökte upp ett paket cigg och satt med när några av hennes vänner fyllekäkade på ugglans-grillen, och idag tog vi en pizza på kebaben! Världsbäst tjej <3

 


m a k e i t g o a w a y

daniel kallade mig emo för att jag gillade den här låten. haha! den är GRYM !
texten kan dock diskuteras (för första gången).

Itchy daze - Monster

awesome dude !

PARANORMAL ACTIVITY

Okay here's the deal. Jag brukar påstå att jag är unversums skräckfilms-tittare. Men sanningen är den att jag aldrig sett en hel skräckfilm utan att stänga av ljudet. Men jag har länge påstått att jag vill se en skräckfilm på bio !
Och hur man kunnat undvika kommentarerna om PARANORMAL ACTIVITY och jag har blivit riktigt sugen på att se den !

But the thing is, jag skulle just kolla på traliern.
Såhär gick det: Jag kollade två sekunder sen stängde jag av ljudet, satt på MIKA You are Golden och snabbspolade fram trailern och ändå vågade jag inte kolla klart ! The fucking TRAILER !
Kände hela tiden att om nått drastiskt skulle ske så skulle jag få sendrag!

Så jag tror inte det är sån jätte bra idé att jag ger mig på den.

Braveheart, me ? Fuck yeah.

whenIcomehomethey'llbedamnproudofme



FRIDAY TODAY FOLKES ! hur nice? Ikväll blire IDOL men brorsan !

Later dudes


elsa <3


L E T 'S C O M P A R E S C A R S


tell me everything's okay




(lovade malin att jag skulle nämna att våran älskade elin tappade brickan i matsalen i skolan idag ! moahah!  Stackars tjej, alla applåderade! Mardrömssenarium så det skriker om det. Puss elin ! Behöver vi boka psykolog-tid?)

EMA -JAY Z

Sitter och kollar på EMA. Hittade en bild på failblog som Jay Z borde lärt sig av


(Och jag förra året på halloween)


c h i l d r e n c h i l d r e n c h i l d r e n

Mamma: Ebba ta upp tvätten från golvet
Jag: Men jag tänkte att den kunde torka sådär, lite utspritt sådär.
Mamma: Hah! Sällan, häng upp den
Jag: Men jag har ju just bakat blåbärspaj ! Hur mycket begär du av mig??
Mamma: ha .. ha... ebba gör det nu
Jag: Jag ooorkar inte
Mamma: Så du tycker jag ska göra det?
Jag: Ja! 
Mamma: Meh
Jag: Så går det när man glömmer kondomen

h a v e y o u s e e n t h e w o r l d


Y E A R S Y E A R S Y E A R S


Hittade en bild från halloween förra året ! Då jag gick på europaskolan.
Jag var pilot.. eller nått ! Jag med brillorna om ni inte ser det !

mamma umgås med mig för mycket

Jag la mig på golvet och ropade efter mamma att hon var tvungen att laga blåbärspaj till mig, men efter 10 minuter insåg jag att det var lönlöst, så jag tog det i egna händer. Och när jag stod där och bakade sa mamma:

Mamma: Ebba sätt på dig ett förkläde
Jag: Nej jag orkar inte.
Mamma: Men ebba gör det så du inte får på kläderna
Jag: Men neej, jag är skillad
Mamma tvingar på mig förklädet
Jag: bajs ...
Mamma: men du kan va bajs

Hahahahaha!

HEROOFWAR



Jag borde verkligen jobba matte, speciellt eftersom jag och elin beslutade oss för att börja om från första början i matte boken idag (I know totally fucked up) eftersom vi inte fattade nått av det vi höll på med.
Men jag är faktiskt mer sugen på att kolla lite entourage ! Men först: baka blåbärspaj !

Idag träffade jag linn-baby i skolan förresten! det var länge sen jag såg den lilla tjejen !

Take care !

VACATIONVACATION

Det är FRUKTANSVÄRT KALLT ute och nu vill jag bara att det ska bli januari och att jag ska få använda mina sommar-kläder lite mer, jag känner mig inte helt klar med dem riktigt än.

ja tack !

J U S T C U T I T



Eey, jag har bokat klipptid bitches ! (Eller jag gjorde det inte, mamma gjorde det, men anyhow)
Skönt ! Nu kan jag bocka av det på min "things to do you lazy fuck"-list!

CYA!


Ijustwanttosaveyouwhilethere'sstill

 something left to save



Ciao. Idag fick jag med mig älsklings-malin hem efter skolan, det var mys. <3
Mamma har lämnat mig till mitt öde idag, dvs: laga mat.
Tror jag ska käka flingor och youghurt, men först: ut med hunden!
Jag längtar till thailand och min syster !


GIRLSGRILSGRILSANDPIZZA

Idag förresten så var jag och två av mina favvo-tjejer och käkade pizza nere på stan efter skolan. Vi satt där i nån timme och snackade ! Det var mysigt, like the good old days!


Har tyvärr inga bilder, men ni får blunda och tänka er.  woah, perverst


BROTHEROHBROTHER

Min bror är i punkt och prickar definationen av termen "musiknörd" och en stört grym gitarrist. 
Och i och med det har jag medan jag växt upp lärt mig lyssna på hans musik.
I början när han var typ tolv och jag nio var det en massa rock som gällde typ: Guns n' Roses, Kiss, Led Zepplin, Black sabbath.
Sen nått tag var det Foo Fighters  Sen blev det  Toto, Avenged Sevenfold, The Hellacopters, Coheed and Cambria, Nomy bland annat. Sen i sommras fick han mig gilla bandet Pendulum.

Och nu sist har han gjort mig en nörd av Rise Against

Jag har alltid vart en pojk-flicka, som ni kanske märkt. Och jag lyssnar gärna på sån musik.  
Men jag tippar på att ingen av mina tjejkompisar diggar den här musiken.
Men jag har en massa musik till er också, som ni sett.


IBREAKAWAYFROMSOMETHINGMORE

ÅH THAILANDSRESA BOKAD !!!! UNDER -fucking- BART !!

Den 6e januari åker jag och mamma till thailand i TRE veckor ! Min syster är ju där nere och förhoppningsvis (Ylva läs: you better be) kommer hon dit! Så vi kan testa på party-livet tillsammans !



NICE!


THISISWHEREWESHINE

Idag sa Elin till mig på skarpen att jag måste sluta skriva att jag inte har nått liv i bloggen. haha!
Hon har rätt. Jag har så mycket liv man kan få (skoja inte hur sugen är jag på att skriva "HAHA" inom parantes, men trying to be serious.. så bra som man kan när man heter ebba eriksson...), faktiskt !

Men jag har en obeskrivlig kärlek till meningen "jag har inget liv" !! DET ÄR HELT UNDERBART!
Jag har alltid fruktat människor som säger att dom inte har nått liv helt seriöst. JAG VILL DRIVA!
Och det är bara en så galet fin mening, kvalité mässigt.




Sen får man skämta om saker när man vet att det inte är sant. Väll? Och jag hoppas att ni fattar att jag skämtar. 70% av allt jag säger är skämt. Även om det är värdelösa sånna -HAHA, kidding jag, vet att dom är bäst.



Så no offence Elin baby ! Jag har massor av liv and you're in it ! <3



Så nu när jag har förklarat det planerar jag att forstätta dryga!

(Ett långt inlägg, sorry för det, won't happen again. Probably)
Puss!


2NOVEMBER

Tjenis ! Sitter i skolan, en två timmars lång företagsekonomilektion slutade just och nu har vi engelska. Sen ska vi ner till stan och käka pizza tjejerna och jag !

CIAO

WEWILLNOTGROWOLD

YO BLOGGEN !
Lovets sista inlägg !
Jag tror att mitt tankande av Entourage har gett min dator seriösa virus ! WOHO !
Så nu ska jag nog stänga av datorn och ta och läsa en fucking jävla BOK! Det ni ! Jag som gjorde sånt hela tiden förut. Men jag är mycket coolare nu, jag har uppdaterat mig från böcker till tv-serier, hey how cool am I?
    
Liv -[check]      HAHA- april april ! (som om nån gick på det....)



fuck you dude, hallå har inte jag liv? Ni ser ju ! I know you want me...

jag gjorde det bästa jag kunde för att dölja att jag redan ätit upp hälften av chokladbollarna... det gick ju lagom bra, eftersom jag nu sitter och berättar det.    damn it.


tankafett

Eftersom jag är tankafett-kungen undrar jag om det bara är jag som stör mig på att det alltid är det avsnittet man inte väntade på som laddas ner först.

störigt.
och jag har inget liv.



p.s no worries ang. ipred-lagen, jag tankar på grannens internet.


FÖRSTANOVEMBER

Jag vaknade just av ett mystiskt samtal, eller egentligen inge vidare mystiskt för jag svarade inte. Men jag undrar vem det var. Ett tag övervägde jag allt kul det skulle kunna varit, att jag vunnit en massa cash eller att nån vill skriva en bok om mig eller liknande. Men sen såg jag på hitta.se att numret var från strängäs.... bummer.



Det sista jag ville var att vakna upp som jag gjorde idag, med min bror och hans vänner fylle-käka upp MIN frukost (!!!!!! vill man få mig dampa sönder är det lätt det lättaste sättet) och så sitter de och spelar värdelös musik på datorn! Gick ut och skrek på nils att dom äter upp min frukost, han lovade att köpa nya flingor och nu har jag stannat i mitt rum, taking shelter. Hoppas dom drar snart, idioter. 


EN HELT RANDOM I-LANDSPROBLEM LISTA

  • Alla tycks klä ut sig till katter på halloween. Är det det nya naughty-nurse och bad-cop? Skulle jag ha klätt ut mig (om jag hade vart populär och blivit bjuden till en maskerad-fest dvs,    dvs -will never happen) skulle jag nog vara..... batman, eller spindelmannen, (för ey tobey mcguire är SCHNYGG) eller typ... en pumpa.
  • Åh ! Min älskade kattunge har försvunnit. Eller hon är förhoppningsvis nån stanns utomhus, men jag är trött, fortfarande lite full, och har pyamas på mig och jag har redan vart nere ett flertal gånger (obs: bor i lägenhet på tredje våningen) i bara pyamas och försökt ropa in henne. Hon vill inte. Och nu kan jag inte somna för hon måste ju in nån gång.
  • Kommer claire bli lesbisk i de nya heroes avsnitten?
  • Jag har ingen aning om varför låten Bulletproof tilltalar mig då den är allt annat än min musiksmak.
  • Jag förstår inte vad folk ser i: melissa horn, kissie, carolina gynning, ernst kirchsteiger eller han som pratar så FÖRBANNAT jobbigt i typ bygglov... Willy eller vad han heter.
  • Hur kan folk påstå att spagettin är huvudrätten när man äter spagetti och köttfärsås/köttbullar och inte tvärt om?
  • Varrför jag inte berättar i bloggen när jag vart på fest för att boosta upp min image lite istället för att skriva konstiga listor och random saker. Måste lära mig prioritera som en normal tonåring !

nu ska jag ut och leta efter katten en sista gång sen kan ni FETHAJA ATT JAG SKA SOVA ! ! !


BULLETPROOF

THIS TIME MAYBE I'LL BE BULLETPROOF

RSS 2.0