19 AND STUFF



Hej! Sen sist har jag passat på att fylla 19 och det känns faktiskt helt okej! Fick en resa till Berlin av min fina mamma så den 7e Oktober bär det av dit! Mycket resande blir det i höst! Superfett! Vaknade även igår av att min fina fina Elsa ringde och sjöng så vackert i telefonen nerifrån Aussie! Åh, det blir nog och ta sig i kragen, jobba som ett djur och åka ner till henne snart! Underbara saknade tjej! Nu ska jag ut och käka lunch med min fina syster! Im hungryy!         Catch you later!


9 CRIMES

Trots faktumet att jag gärna anser mig själv som en superhacker och as much as i love iphones auto-correct (.....) känner jag ändå ett visst begär av en normal dator. Detta är ytterst tidskrävande och pillrigt och inte ämnat någon med långa naglar och nu har jag precis betalat räkningar över iphonen och det känns ju sådär. Nordeas bankdosa är ju större än mobilen. Nåväl, idag blev det myskväll med systern min efter jobbet och nu ringer väckarklockan om 5 och en halv timme, men jag känner mig inte alls bedvärad, tvärt om, mitt jobb är grymt, ett svettigt dansgolv -not so much! Getting old! Lateroo

Be good or be good at it


Min snåla granne har nog insett att jag snålsurfat på hans internet de senaste 6 månaderna och har därmed gjort det omöjligt för en skattbetalande god medborgare som jag själv att fortsätta! Ytterst snålt kan jag känna! eller var det jag som var? Same Same. Därmed är bloggandet på frilyst stadium och det faktum att jag lurat mig runt blogg.se's "skaffa PRO om du vill blogga från mobilen"-yada och lyckas göra det endå får mig känna mig lite som en hacker nästan! Cocococoolt! Ill be back soon med mina dåliga skämt och halvtaskiga stavning! Lateroo

Baby one two three



Igår bokade jag och min fina Dan vår lilla resa hem till hans familj i England, Birmingham, i Oktober över min grabbs 21års dag! Det kommer bli fantastiskt! 10 underbara dagar i Englands näst största stad! Är galet överexalterad över detta då jag är sucker för England! Kommer bli svårt att vänta ända till oktober men vi har ju faktiskt en Riga-kryssning i september att se fram emot innan dess!   Life's sweeeet!
Catch you laterrr


GREENPEACE



Idag gick jag med i Greenpeace! Känns ganska superfett alltså! Jag ger dom lite pengar i månaden och dom lovade och skicka mig en Greenpeace-pin och så kan jag känna mig som en ansvarstagande medborgare i det moderna samhället! FETT! Gooo me!

But I guess you'll never know



Ehheheeey! Som den gedigna partyprissarn jag är born to be har jag spenderat min fredag med att städa! Wohoohooop! Put you hands in the air!   Muuuchoo nödvändigt må jag dock säga! Är fortfarande i full gång med Johnossi och Robyn i högtalarna och hade det inte vart för den den döda musen min sadistiska katt tog in för nån halvtimme sen och placerade ytterst strategiskt bland alla mina rena kläder ute i köket hade det vart ganska asabra! Nåväl vad är väll en bal på slottet                       Catch you guys lateroo

+++



Ber om ursäkt för dålig bloggning, men det är ju trots allt sommar och min tillvaro kan man nog beskriva som: kär och galen, lever för dagen. Poetiskt! katching! Jobbar och får delegeringsläxor, lite ekonomisk kris som i vanlig ordning, fruktar 19 års dagen om 19 dagar, är traditionsenligt lite blekare än medelsvenssonen -varför bryta ett vinnande koncept? Involverar mig energiskt i världsnyheter och har installerat aftonbladet-appen på min iphone och läser nyheter tills batteriet tar slut, spelar call of duty med danny tills jag blir förbannad för att jag är sämst, låtsas ha en plan med livet men totalvägrar idén, lever, skrattar, andas i takt med fjärillarna i min mage.  


8 AUGUSTI


GUSTAVSVIK & ÖREBRO



Kom just hem från en grym dag på Gustavsvik och Örebros gator med ylva, oskar och danny! Suvverän dag och jag tror jag fick med mig halva bassängen med mig hem i näsan och öronen, bra bra! Nu ska jag byta om och traska ut igen!  Peace out

Twenty One



Underbart! Äntligen finns Oh My!'s Twenty One på Spotify! Som jag längtat! Gryym låt!

Bra dag, alkoholintag



I onsdags var jag, liza, ylva och oskar på cocktailbars invigning för den nya cocktailbaren på UB, gratis mat och shottar och underbara cocktails för 20 kronor styck, en helt fantastisk kväll som dock innefattande ett MYCKET abnormt alkoholintag! Haha! Gud vad jag älskar sommaren!

Everything's beautiful to me


BEAGLE BABY



Tillåt mig presentera universums hjärtegryn, Ylvas nya beaglevalp Lukas! Fruktansvärt söt! Vill bara äta upp honom!! skruttungen!

Kids these days



Hellu! Dålig uppdatering, men yea yea whatebba. Jag har i varje fall haft en underbar helg i stockholm med min underbara supernygga kusin! Vi har strosat runt i stan och snackat skit, försatt mig i en ekonomisk kris (i like it!), kollat in stockholms uteliv och käkat massa mat! Helt superfantastisk helg, det dröjer nog inte länge tills jag pallrar mig upp dit igen!

RSS 2.0