happy new year


Imorgon var det här ett år sen, på dagen. Så mycket som hänt sen dess, som mycket vi vet nu och inte då, hur mycket vi upplevt tillsammans sen dess.


Jag gillar inte högtider, inte deras syfte utan hur påtvingat allt är när de kommer till att fira dem. Som nu, nyår. Hur kan man inte bli mer än trött? Alla vill hypa det största, det alla andra gör, det som låter bäst till andra att berätta om sen, istället för att faktiskt göra det man tycker är roligt, vara med dom man bryr sig mest om och dom man vill fira det nya året med. Att festa påtvingat är inte roligt, att maxa påtvingat misslyckas alltid.

Så länge jag är med dom jag bryr mig mest om, dom jag vill ha runt mig nästa år, 2011, vårt år, och inte fryser är jag mer än nöjd, då är jag komplett! Skulle vilja ha ett tomtebloss eller två också! Då vore det fan maxat!


28 december



Sådär då var julhelgen slut, skönt! Jag har legat i ganska rejält, onsdag, fredag, lördag och söndag, känner mig ganska nöjd! Min kropp, leder, muskler, lever, plånbok, där emot, gör inte riktigt detsamma. Sjukt med kul har jag haft det de här dagarna och det är ju det som spelar roll och göre värt! 
Nu känns min säng sådär extra asskön, som den alltid gör 07.00 skolmåndagsmorgon, den kallar på mig...

girls night out


lovis och jag på mitt födelsedagskalas den 30 augusti

Vaknade imorse i jessicas säng, hade ont lite överallt, var måttligt skitbakis, och började med att råka slå huvudet i elementet, asnice. Sen kom jag på vilken sjukt värd kväll kvällen innan hade vart, så jäkla kul och helt flippad!
Köket hos malin, krogen, och hur jag lovisa och jessica kommit hem till jessica och ställt oss och gjort bakismat á la lax, spenat och broccoli, sjungit partylåtar tills gannen hetsade ringklockan och hur jag hade bytt om till pyjamas, gått dit och prankat grannen som plingade på att jag legat och sovit och att jag var skitsur, det bästa var att hon bad om ursäkt tusen gånger och köpte hela grejen. Hahahaha, helt underbart!


The Lonely Island



Hahahahaha! Ursäkta mig men den här låten är så epic!

julafton!



Efter jag och jessica jobbat våra timmar på McDonalds begav vi oss hem till jessies syster Nicole på anti-jul-firande! Hur nice som helst! Slutade med ett besök på krogen, det var ett julafton som inget tidigare! Kärlek till dom här tjejerna!

MMT

 




Today, as we were ring shopping together she pointed our several simple wedding bands.
 She said, "I don't want anything too fancy or expensive. Anything fancier than these is not a symbol for our love, it's a symbol of greed"
 MMT     -anonymous





Today, as I was driving to work, I was hating my life for condemning myself to so much stress.
On the right hand side of the road, I noticed a local homeless man that I often see, dragging with him all of his belongings in garbage bags through the cold. He had a huge smile on his face.
 MMT
  -anonymous





Today, during a talent show at my high school an autistic girl sang, “Stand By Me.”
In the middle of the song she got flustered and forgot the lyrics. Almost simultaneously, the entire audience of students stood up and started singing the lyrics and helped her through the rest of the song.
She had the biggest smile on her face and took a bow.
MMT    -Silvertape



Today, on my 19th birthday, I told my father that I have no idea what I want to do with my life.
He put his arm on my shoulder and said,
 “There's nothing to do with a life but live it.”
MMT
    -JCK





då var det julafton då..



Eftersom jag ska jobba princip hela julafton imorgon, 11.00-17.30, så firar vi julafton här hemma idag istället! Funkar fint för mig, det enda är väll att vi inte får nån Kalle, Kan du vissla johanna, Karl Bertil Jonsson eller Svensson Svensson, men nåväl vad är väll en bal på slottet.

Nu ska jag öppna aladdinasken, spela lite wii med min bror och vänta på att mamma och pappa ska öppna sina julklappar! Mys!     xoxo

21 december



Först var jag orolig att jag inte skulle veta vad jag skulle göra av all ledig tid jullov innebär! Men hittills och framöver är det minst sagt tight schema!
Idag vaknade jag av att min bror kom hem från Linköping och hetsade med mig till eskilstuna för att köpa en jävla massa klappar! Woop Woop! Sen var det hem för att kasta ner träningskläderna i väskan, ta basketbollen under armen och bege mig till en brutal basketträning! Sen var det hem och få vadå -jo feberfrossa! AGH. Sånt skit har jag inte tid med




Jag och min bror gav upp att hitta på något eget att ge varandra i år så han pekade ut vad han ville ha och jag pekade ut vad jag ville ha. Och min julklapp ser ni på bilden här ovan -iiih! Syyynd bara att jag måste vänta tills julafton..


20 december



Åh skitabra dag med mina älsklingstjejor, fika med klassen, fackeltåg genom stan, pizza, bowling, hyra skräckfilm och en feelgood dansfilm och mysa med mina tjejor! Mys mys mys! Gos Gos Gos!   Nu: Sängen!

Julavslutning



Kilar över till Elinpelin och sedan ska vi till skolan för att ha julavslutning! Myys!
Have i nice day xoxo


december



Nej, tack gode gud för min kära elin, vi pratade lite vett, hon är så fin hon.
Det är inte långt kvar nu i den här lilla hålan! Det är bara bita ihop och göra klart.

.



I want to pull away when the dream dies



astahund


Från förra vintern när jag och Asta gick bananas i snön

Kom precis in från en promenad med Asta-hunden i snön. Jag fascineras alltid över vilken sjukt skön hund hon är! Helt lugn, gammal, svart, tjock, glad och tokig i snö. Vilken underbar människa hon skulle göra!
Nu ska jag käka och städa upp mitt rum efter inatt när jag kom hem och verkar ha vart på röj-mood, vaknade imorse i kavaj men utan brallor... hum?


Varsity



Fredag! Sticker ut och härjar! Woop Wooop!

.



Vaknade imorse och hade försovit mig, och när jag i all hast kastade ner ett block i min skolväska ramlade den här lappen ur. Landade på golvet och jag kände igen den så väl. Det var den gången du hade suttit med mig när jag sovit utan att jag vetat om det, och jag hittade den här lappen på golvet på morgonen.

Shooting hoops



Blogg.se var nerlagd igår och därför blev det inget bloggande.
Men jag hade en sjuukt nice basketträning igår, och mycket fysiskt krävande, jag älskar det! Funderar på att bli träningsnarkoman och dedikera mitt liv åt att träna. Jag älskar hur allt annat försvinner ur huvudet och det viktigaste i livet just då är att göra mål. Helt underbart!
Är du intresserad av att lira basket? Let me know, det finns platser kvar i laget.

15 december



Dagen började dåligt, var trött som ett as och hade träningvärk, blev bra, solade solarium, pluggade och drack smoothies, blev sämst, alla planer med dagen dog, och slutade skitbra med älskade Elin på Sju rum och kök och skoskridskoåkning på isen i hamnen!  Vet inte vad jag ska tycka om den här dagen faktiskt!

basketball



Ikväll blire att äntligen få lira lite basket igen!! Jävlar som jag längtat!
Skjuta lite hoops, dribbla lite, sjukt nice!


tack för att ni finns



Jag vet inte om jag verkligen förtjänar ha såna fantastiska vänner som ni

Tack för alla samtal och fina sms i helgen trots att jag inte svarat

Love you all to death


.





Vad säger man när det inte finns nått att säga, när det inte finns något svar.

Har spärrat mobilen från ingående samtal. Vill inte prata nu.

I'll come around.


8e December



Bra bra bra dag! Nu är jag trött som ett as och ännu tröttare på kylan! Nåväl, vad är väll en bal på slottet? Nu ska jag sova gott som fan, big day tomorrow!   xoxo /Pebblan

P.S Ännu ett grattis till min lilla barndomsvän Ronja Blomgren som fyller 18bast idag! Bättre sent än aldrig! Puss

RISE AGAINST



HjärteElin och Jag är nu mera lyriska från topp till tå för vi har hämtat ut våra RISE AGAINST biljetter!
Långt kvar, men kommer bli så SJUKT grymt! Den som väntar på något gott...


McPersonalfest



Igår hade McDonalds i Strängnäs, Enköping och Eskilstuna personalfest på Harrys i Eskilstuna! Säga vad man vill om jobbet på McDonalds, men JÄKLAR vad sköningar vi har! Dom vet hur man festar om man säger så! Kul som fan var det iallafall! Woop Wooop

we need hints, before we get tired







.



Ebba (skriker): MAMMMAAA!!!!!!!!!
Mamma kommer inrusande i mitt rum: Oj gud vad är det?!?!

Ebba: Jag hittar inte lucka fem i julkalendern


changing

Har börjat tänka över vad för typ av hår jag egentligen borde ha, det är så sjukt svårt! Mina tjejer röstar på brunt, själv har jag ingen aning. Långt ska det bli oavsätt!


och så var det ju tiden med luggen...


en månad



Jag satt bara ner och gjorde ingenting, kanske mer ingenting än jag brukar, för plötsligt fick jag en enorm klump i magen, ont i kroppen, det kändes som jag skulle kräkas och så började jag gråta utan stopp.
Först förstod jag ingenting, men sen förstod jag, idag är det exakt en månad sedan hon åkte, min andra del, min själsfrände, min elsa. En månad har jag lyckats göra så mycket saker, aldrig vart ensam en minut, så jag inte hunnit tänka. Men nu, när jag börjar bli trött, saker jag roat mig med börjar ta slut, jag kan inte vara såhär beroende av andra, för jag har plikter, skolan? Jag har inte ens vågat stänga av tvn, spotify, facebook, ipoden, allt som jag har på samtidigt så det inte ska bli tyst, så jag inte ska känna mig ensam. Hur kan jag någonsin få något gjort då?
Jag vill slå dig för att du stack. Jag vill skrika och gråta och jag vill berätta saker för dig, sånt du förstår som ingen annan, sånt du inte bara lyssnar på utan även bryr dig om. Jag vill berätta trivala saker, skitgrejer som inte än viktigt nog att skriva i ett mail till dig, saker som inte ens är aktuella om de tio timmar du skulle se det.
Men värst av allt, jag vet inte vad du gör, vad du tänker, känner, om någon har vart dum mot dig, vad du skrattar åt, vad du vet mer om livet nu än sist, inte ens hur du mår.  Jag har alltid vetat allt nu vet jag ingenting.

Nej nu gör det ont överallt i mig. Nu måste jag sluta.


this aint a love song


Eminem -Im not afraid. Counting Crows -Mr.Jones. Air Traffic -Time goes by -Empty Space -I can't understand. Gossip -Heavy Cross. Cee Lo Green -Fuck you. You Me At Six- Underdog. Skunk Anansie -Weak -Hedonism.  Mumford & Sons - Little Lion Man. Robyn -Hang with me. Biffy Clyro -Many of horror. Scouting for girls -This aint a love song. Sick Puppies- Maybe. Foo fighters- Best of you.  

1 december



1 December och allt är helt okej! Satt bänkad framför julkalendern imorse! Haha, jag vägrar växa upp om det inkluderar att jag inte får kolla på julkalendern! Nu har jag letat upp mina gamla skolböcker och tänkte göra nått vettigt!               Latero Lads

Första advent och grejer



Jag och Elin Hagstein smet från det vi faktiskt skulle göra på Fotografisk bildlektionen och tog helcoola bilder på toaletten istället! Me likeylike!

Annars är livet fint, har planerat att börja gå till skolan, det är faktiskt mindre illa än jag tänkt det! Spenderat den sista delen av november med att spendera cash på krogen, jobbat, ätit pizza med Malin, och åkt med David till Eskilstuna och hetsshoppat!

Nu taggggar jag sönder för Idre/ Sälen planerna över NYÅR!!   Woop woop

RSS 2.0