Don't let the sun go down on me


Such a beautiful day, har suttit på balkongen hela eftermiddagen och njutigt av min första lediga dag sen i lördags, väl behövd! Vart inte mycket till lov för min del! Nu ska jag kanske röra mig från min lilla bunker och ta tag i mitt liv och min kväll!  Latero


Bohemian Rhapsody



Har haft ännu en underbar dag, drack kaffe med mina gamlingar i solen hela förmiddagen sen träffade fina Elin och vi drack kaffe och käkade pizza på ångbåtsbryggan i solen och vips hade vi spenderat fyra timmar och pratat om livet och allt var det innebär! Underbart! Jag kan verkligen vänja mig med det här livet, the good life


_

Smile for your daddy and pray for your mother,
love all your sisters and save all your brothers.


"Ebba? Heter du det? Får man heta vad man vill nu förtiden?"







Blev ombedd om ett inlägg om mitt nya jobb!  Självfallet! Såhär hasar jag runt nu förtiden, i sjukt sköna tofflor och nått som känns som en pyjamas och dricker kaffe i solen med ett helt gäng sköna gamlingar! Det är ett helt fantastiskt jobb! Blir helt varm i själen av alla dessa underbara människor! Idag var jag, Britta och Birgit, 85 och 82 ute på promenad i solen, plockade lite blommor och drack en massa kaffe! UNDERBART!

Life as we know it




Jag är inte död, tvärt om, jag har haft de bästa dagarna på jag vet hur länge! Min syster kom hem från Norge i onsdags och sedan dess har vi suttit ihop och haft så jävla kul ihop och vart riktiga livsnjutare! Vi har vart någonstans hela tiden, full rulle! Dessa dagar har resulterat i att jag nu mera är en konstant glad, lugn, storsint och lycklig människa! Låter grymt, nästan så jag bara vill hänga med mig själv!

Nu är systeryster tillbaka i Norge och jag har jobbat sen dess, men imorgon börjar jag mitt nya jobb! EXCITING! Och höll nästan på att glömma (elleer?) - Elsa kommer hem i slutet av veckan! WOOP        PEACE OUT!

I'm broke but I'm happy


What it all comes down to. Is that everything's gonna be quite alright, 'cause I've got one hand in my pocket, And the other one is flicking a cigarette


Satt ute på balkongen i shorts i solen idag med Alanis Morissette på öronen, en kall cola i ena handen och en cigg i den andra och bara satt och log för mig själv, för det var vad jag skulle vilja kalla -perfektion.

Imorgon kommer min syster hem, imorgon får jag lov och lön, min bror stannar hela veckan ut, nästa vecka kommer min själsfrände hem, det är sol ute, 52 dagar tills jag tar studenten, jag är solbränd som en räka och jag har så otroligt underbara vänner överallt! Jag är allmänt skitglad, underbara allt!

Min själsfrände


Jag med fet mohawk och Elsa med ganska tung pottfrilla, coola kids redan då.

Jag vaknade på helt rätt sida imorse, var bara allmänt aslycklig. Men inte nog med det så plingar det till i telefonen och det kan ha vart bland de bästa sms jag fått. Det var min bättre hälft, min själsfrände Elsa som skrev att hon kommer hem nästa vecka!! OH MY FUCKING GOD säger jag bara! Tappade mobilen och började böla glädjetårar! Min fina fina finaste hjärta, hon som vart min supporter i SJU MÅNADER via mail på facebook, hur lame? Vi har suttit ihop, kallat varandra systrar (innan vi insåg hur gay det lät) i alla tider! Och nuu kommer hon heeeeeem!!!


Ba ba ba barappa ba ba ba



Har spenderat eftermiddagen med att steka i solen men My och Evelina, äta pizza med familjen uppe vid templet och hängt i bowlinghallen med Frida, Robin och Henke! BRA dag! Min bror är hemma över veckan och på onsdag kommer min syster hem från Norge!! UNDERBART! Är så sjukt glad nu! Det gick så fort, noll till hundra på ingen tid alls! Men jag klagar inte! Skitbra:)        Nu: PLUGGA

Happy B-day brother!


Ägnar ett inlägg till min söta bror som fyller 22 idag! Crazy stuff! När blev han så gammal egentligen?
Grattis Grattis underbaraste brur! 


I get high on you baby



Har avslutat en hetsig dag på jobbet och har nu duschat av mig donkenflottet och ska ut till härad och fira min fina vän Angela som fyllt 20!   Ha en fin lördag!

Thank god it's friday



Har haft en riktigt skitbra dag först med My nere på stan i solen men kaffe och skitsnack i mängder och sen middag med söta saknade Linnsan på McDonalds (lyx extended version 2.0)!  Nu är jag hemma och tänker förbli det denna fredag, känns weird men bra, men det är ju mitt nya liv! Imorgon är det upp och jobba tidigt! Men känner mig riktigt nöjd med denna fredag med två galet glädjespridande tjejer!  Ha en fin fredagskväll!

Too school for cool



Fredag! Och en vit sådan för min och mitt tomma kontos del! Blir bra det, ska totalbryta mönstret tänkte jag och tillbringa fredagen med skolböckerna istället. Och imorgon är det upp och jobba vid tio! Nu ska jag ner på stan och överkonsumera koffein med Mysan!             Laterrr


Seize the day




Ganska stenhård brud i coola brillor men med sjukt ful spegelmin! Hahaha! Det är inte lätt att vara tung.


The world keeps turning



Riktigt skön eftermiddag med fina Evelina (bra grejer att det faktiskt rimmar) och Oskar i gräset i västerviken med kaffe och fika i solen, riktigt glädjespridande människor det där! Härligt! Nu väntar jag på min frida som jag suga ur det sista ur solen med, lät inte det där ganska äckligt? Jag tror faktiskt det.    Hörs senare!

Do you mind me asking for a part of your world





Läste någonstans om Ray Bans Clubmaster-modell och kom på att sånna har jag faktiskt någonstans! Och så hittade jag dem! Inga Ray-Bans utan typ orginal, hittade dom i handsfacket i en bil vi köpte för... ja typ tio år sen! Galet att jag har sparat och haft koll på dem sen dess! Feta är dom i alla fall!


Where to start


Tog en dag ledig idag och åkte till eskilstuna med mami, tröstshoppade lite och käkade pizza. Hon är bra hon!
Ingen träningsvärk men början till en benhinneinflammation idag, men dom två målen jag fick in mot grabbarna gör det värt det! Woop!


Score!



Hade en uppgift på fotografiskbildlektionen att arrangera bilder på oss själva som skulle spegla våra personligheter och eftersom jag är en skapligt tråkig människa utan några coolare personlighetsdrag eller hobbys så fick det bli basket. Haha! Woop Woop! ParyprissarN. All respekt dock åt Emanuel som klättrade upp bakom korgen för att ta den här bilden! Nu i efterhand kom jag på att jag kanske skulle ha en bild när jag slaktar en moderat eller nått. Men nu var det här ganska passade för nu ska jag dra på basketträning! Tjoho tjohej!   Latero

Träning!



Hade en sån sjukt nice träning idag! Men känner redan nu att jag kommer ha rejält fin träningsvärk imorgon! Woop! Så nu efter en tung men bra helg med jobb, träning och plugg ska jag sova!    Latero Amigos!

Pluggmode Advanced 2.0



Här hittar ni mig sen tre timmar tillbaka och i oändlig tid framåt! Dags att ta tag i mitt liv kände jag! Blir inga mer inlägg ikväll! Nu är det plugg-mode advanced 2.0 på! Hörs imorgon!

_




Is it enough to say I need you, or am I just a little bit too late. Would you pick up if I could reach you, or is it just a permanent mistake? Repeat på ipoden, -The Co - Permanent mistake, en typiskt "Spela så högt att det gör ont i öronen, gå lite extra snabbt och coolt i feta solbrillor i vårsolen och tro att alla hör som om det är bakrundsmusiken i en film och innerst inne tycka lite synd om sig själv"-låt. Bra grejer!

Dance like there's nobody looking


Forgiving my mistakes



Idag hetsade frida mig om att jag skulle blogga och att jag skulle blogga om henne.
Det gör jag så gärna, min fina frida. Underbara människa som jag älskar så det nästan gör ont, som jag skulle ge världen om jag kunde. Hon har varit min klippa de senaste månaderna när inte allt riktigt gått min väg. Hon har hållt min hand när jag fick mitt hjärta krossat, hållt om mig när jag gråtit så jag trott jag skulle dö, kommit till mig så fort jag bett henne, lyssnat på allt mitt prat och inte bara det - förstått, och hjälpt mig gå vidare. Det är henne jag har att tacka att jag mår bra nu, att jag skrattar och är ute och röjer som jag brukade.

Och för det är jag skyldig dig allt, min frida, jag skulle gå genom eld för dig.


(och skriva sånna här lite gay emotional-hardcore blogginlägg)

Jag hittade en akustisk version av en av dina (våra) favoritlåtar fridan

I'm on a boat!



Nu har jag återhämtat från den skjut flippade kryssningen! Den levde minst sagt upp till mina förväntningar på alla nivåer! Är sjukt sugen på att dra igen igen igen! Gaalet med kärlek till universums skönaste Jessica som verkligen aldrig gör mig besviken när det kommer till att kröka och är lika flippad som jag! Haha! Fan va kul vi hade! Tack som fan fina fina tjejor som övertalade mig att åka! :D