Baby you're my disease



Sen sist har jag; vart nära på att böla då jag insåg att mina kläder nu mera är för stora och panikkäkade därför pizza (MAT<3) samma dag, känns fortfarande lite som att svälja taggtråd men jag fick ner den iallfall! GOTT! Nu blir det stooorkäka för min del! Vågade inte ens gå ner till vattnet på stranden här om dan eftersom det ser ut som jag tagit beach 2011 lite för seriöst.., sen har jag kollat på nya X-men filmen! BRA SKIT! Har inte sett nån av de andra tre, haha men den funkande ändå! Firat elsa och hetsshoppat lite. Och såklart saknat min danny som är på P&L..

FOR MY LOVER



Gårkvällen/morgonen spenderade vi med ett going-away kalas för allas våran underbara elsa uppe på eko-templet. 03.35 gick solen upp och det var underbart att se! Flera timmar snack, öl, vin, nostalgimusik och mys. Lite tryckare i soluppgången med elsa till våra låtar och lite snyft och lite catch you later snarare än farväl. Underbar kväll!  Nu har hon flygit iväg, min elsa, för andra gången, tillbaka till down under, australien. Dock vet jag att det kommer gå bra för oss den här gången, nu är jag ju inte längre fast här. Nu kan jag komma efter när tiden är inne!      All kärlek till allas våran finaste Elsa Printz Emond


Jag hoppas du aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pinkod





Hahaha jag kan verkligen inte sluta lyssna på Timbuktu's Resten av ditt liv, den är så fantastiskt klockren! Sommarplåga hejhej!

Var hos doktorn idag, vilket jäkla stolpskott! haha. Var nära på att spåra där ett tag med både feber, pms, störda halsproblem och hungersnöd. ingen bra kombo. Jag lyckas kvida fram: "Men alltså jag kan ju inte äta" Doktorn: "Nä.. du får väll dricka då" ..  haha idiot. Jag håller på att tyna bort. Var jag liten innan är jag.. hum.. mindre nu. "Det börjar synas på din rumpa nu, den börjar försvinna" sa Evelina till mig idag. Spö ska hon ha. Jag försöker övertala mig själv om att hälften av fenomenet av att vara sjuk handlar om mental inställning. Därför bör jag aggera som om jag är superfrisk, kanske städa rummet, gå och bada, spela pingis, gå i högklackat. Ja, vad vet jag. Nått man inte gör när man är sjuk.     Im on it..  Latero 


alltså aldrig, även när du får en ny.


I could die now..



När man ligger i sängen iförd  byxor, tröja, tjocktröja, strumpor och raggsockar under ett tjockt duntäcke med knäna mot bröstet och täcket över huvudet och fryser så man skakar samtidigt som tröjan slibbar längs ryggen och magen och håret i pannan av svett, ja då känns det nästan som jag hellre skulle dö. Jag kan inte prata, inte svälja, inte äta. Perfekt.
brutal dålig tajming då Danny åker till P&L ikväll eller imorgon för att jobba som funktionär och min själsfrände Elsa åker tillbaka till Australien på onsdag...bra.    sjukt dålig karma!!      haha


inget midsommar i år



Glad midsommar och allt det där. Jag har spenderat gårdagen och dagen idag med den brutalaste feberfrossan på länge! Fruktansvärt! Har inte ätit på 52 timmar och har förmodligen halsfluss.. bra. Alvedon är min bästa vän nu och Ben and Jerry's:en mamma sympatiköpte till mig imorse. perfekt.

Verkar som om alla hade en bra midsommar iallafall!  Tackar så hjärtligt mina kära vänner för den fina inbjudan att fira midsommar med dem, mycket trevligt! tack tack! synd att jag var sjuk! ...     haha         howdy


need another perfect lie



totalruttnade på den gamla layouten. jag gillar nytt. börjar vänja mig vid tanken på nya saker. som den konservativa människan jag vanligtvis är. nytt är nyttigt.

and just forget the world


This has gotta be the good life


Jag lever, njuter och är brutalt ledig! Börjar jobba imorgon, så då ska jag väll få lite mer struktur på mitt nuvarande glidarliv! Jag har en hel del härliga bilder från mina lediga dagar som kommer komma upp snart!
Peace ouut

Bästa dagen i mitt liv!



Det finns inga ord som kan beskriva gårdagen och hur fruktansvärt perfekt den var. Den bästa dagen i mitt liv.
Tack, tack världens bästa människor som har alla gjorde denna bästa, perfekta, grymma fruktansvärt underbara dag som jag alltid kommer att minnas!

JAG ÄR TAMEFAN UNIVERSUMS LYCKLIGASTE MÄNNISKA!!!

Everybody Used To Call You Lucky When You Were Young











Ojoj, här blev det inte mycket skrivet inte! Det som hände var att allt plugg helt plötsligt tog slut och sen dess har jag Firat med stort F. Onsdag, Torsdag, Fredag och så igår!:) Nuu är det första gången jag är ensam sen tisdags och första gången sen dess jag sitter vid en dator! Sköönt, ska ta med mig datorn ut på balkongen och lyssna på fet musik och fortsätta -the good life.      TjaråTjarå!


RSS 2.0