of to london biaaatches!



NU DRAR JAG OCH ÄLSKADE ELSAN IVÄG TILL LOOONDON BIATCHES!
SOOO LOOOONG!


fail baby




AHAHA- fail. Jag kom till första stoppet och tillbaka, way to fucking go, yes?? Mehehhe, loser.

drar ut och härjar!



Fösta stoppet: Malin
Andra stoppet: Bowlingen
Tredje stoppet: UBs Rockkväll!

Woop Woop -håll i hatten

prince of persia



Kvällen har jag spenderat hos kära lovisan, vi hyrde Prince of Persia, finaly! Och satt och dregglade över stört hunkiga Jake Gyllenhaal! Och först lite över idol-olle (haha, jag älskar hur alla idoldeltagares artistnamn blir deras namn med ordet idol framför, orginellt ..) Imorgon blir det plugga satan, och sedan korka upp big time till UBs Rockkväll, om jag nu vågar vista mig där igen efter förra helgens bravader, herre jesus.


++++++



varning


studentmössan!


20 September!



Vi gjorde dagens enorma händelse till en utflykt, så jag, lovisa som chaufför, micaela och frida åkte till Eskilstuna och åt på thaibuffé och strosade runt lite på stan! Galet med nice!

smile like you mean it


HEUREKA!



Imorgon är dagen jag längtat till varje dag i ett år och 9 månader, mer än min artonårsdag och mer än att få mat på bordet och tak över huvudet, imorgon är Dagen med stort D! För imorgon är dagen jag tar bort den fulaste uppfinningen någonsin skapats, jag tar bort SJ från mina framtänder HEUREKA!!!

Därför ska jag gå och lägga mig från denna istället skitdåliga dag, där jag vart brutalt bakis, fyllt i oönskade minnesluckor, gått runt med cider i håret hela dagen, jobbat nio långa timmar på McNatziCamp, och tvingas leva med moderaterna i fyra år till. Döda mig. Dålig dag.

ja jävlar ja



Ja, alltså vad fan hände egentligen. Jag har aldrig i mitt liv haft sådana brutala minnesluckor och det känns faktiskt helt sjukt och inte komma ihåg även när någon berättar vad jag gjorde. Nåväl förutom svackorna i mitt minne minns jag att det var så förbannat roligt igår! Helt crazy, men det är ju så vi gillar det.

I'll be your commander

Woop woop nu ska jag, så fort jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig, över till malin, korka upp en av mina champangeflaskor jag fick i födelsedagspresent och sen ut på RNB-kväll! TAGGAAD!

Sophie Kinsella



I min släkt ligger en såkallad massiv bokmals-gen, där vi inte kan läsa böcker som normalt folk.
Denna bok påbörjade jag och läste jag ut idag, sträckläste i sex timmar, gjorde inget annat satt i samma soffa, hämtade lite vatten och en macka, och satt där satt jag där från halv fem till halv tio och nu är den slut. Fett synd.
Jag läste för andra gången Sophie Kinsellas "Mina hemligheter"  och den är så förbannat rolig att man skrattar högt. Jag har slutat vara ett jätte fan av chic-lit på senare år, men Sophies böcker funkar alltid som en "feel-good kur".

Adrenalin



Ja, en så värst bra bilförare är jag då inte, men jag måste säga att jag är en jävel till Rallyförare! Köra åttio i en 100 graders kurva, dra ratten ett haft varv, vara uppe på andra sidan vägen och slira, ha mamma skrikande med ena handen på fönsterutan och den andra krampaktigt i handtaget ovanför dörren och brölar att jag aldrig kommer få körkort i den här farten, det är vad jag kallar ADRENALIN. And i like it!

fy fan vad jag fryser!



Äh fy fan vad jag fryser, och jag blir så ruskigt PMSig när jag fryser.
Jag kan inte fatta att det kommer bli 30 grander kallare än såhär! holy cow. Funderar på att köpa mig en brutalt tjock och sådär äckligt dyr jacka för att inte behöva frysa. någonsin igen. för sen ska jag bo i den. 
Tills dess ska jag nu klä mig varmt och gå ner till stan och fika med madre. Om jag inte faller ihop och dör på vägen dit.   xoxo

Stooockholm


bilder från den helt knäppa dagen/kvällen/natten/morgonen i Stockholm i fredags! Helt crazy!

HOFFMAESTRO- GRÖNAN !!



Jag behöver nog inte säga mycket mer när man ser denna video från i Fredags, det var så förbannat roligt och GRYYYMT!     
(Vill du inte se hela videon så spola fram till slutet och se nått mäktigt!)

i'll hook u up with some poetry








Efter jag bölat nån timme eller två över min syster-förlust så tog jag mig i kragen, köpte chips, pizza och gick hem till Lovisa och kollade på Kick-Ass, vilket förövrigt är en helt knäpp men asabra film.
Nu i väntan på att Elsa ska komma över och pussa lite på mig så lägger jag upp min Konsert-Outfit från i fredags :)
xoxo


Världens bästa syster



Jag kan inte fatta att min syster än en gång har lämnat mig och åkt ur landet. Känns helt tomt och helt plötsligt känner jag mig ganska ensam. Min syster är min bästa vän, min idol, hon som alltid får mig skärpa till mig när jag irriterar mig på småsaker, som säger till mig när hon tycker jag är söt, och som ibland också behöver mig.
Jag saknar henne redan.

HOFFMAESTRO & CHRAA



Om en timme ska sitter jag på tåget till Stockholm för en galen kväll som börjar först på Gröna Lund med HOFFMAESTRO & Chraa! Dock tycks hela den Svenska befolkningen åka dit så det är ju lite mindre roligt men jag är SÅ GALET TAGGAD ATT DET INTE FIIINNS!  Efter förfesten på Grönan (haha) ska jag och tjejerna ut och göra Stockholms nattklubbar! Tåget hem går klockan 08.00 i morgon bitti så det är bara att ligga i!    XOXO


8e September



Jag kan inget annat än att längta nu förtiden, till i pricip allt, till fredag då jag och tjejerna ska på HOFFMAESTRO på Gröna Lund och sedan ut och göra huvudstaden, till den 20e då jag får ta bort SJ på mina framtänder (HEUREKA!!) och allra mest till den 28e då jag och Elsan ska till England och härja!
Allt bara denna månad, Caaant waaaait!

sjukling



Idag, liksom igår, liksom dagen innan dess är jag sjuk. Det är inte så kul, men har suttit i min säng de senaste dagarna, duckit te, gjort läxor, och såklart bokat London! Ligger för tillfället och lyssnar på The Kooks, kollar hotell i London och känner mig ruskigt snygg i mina Space Man boxershorts, Heineken t-shirt och raggsockar. Ska väll snart ta och laga middag, alternativ blanda dipp och äta chips. Hum..


LONDON DEN 28E!!



WOAH NU ÄR DET BOKAT!

Den 28e September åker jag och min ÄLSKADE ELSA till LONDON BABY!!
Ska bli så jävla bäst att det inte finns!


Två små vandaler och sånt






Jag älskar dig min sötaste vän, min vandal, min knäppa andra halva, min klippa i stormen, min jedi.

Jag ska därmed avsluta helgen och hoppa ner i sängen som min mamma kommit in och beordrat mig att göra ett flertal gånger nu eftersom jag är förkyld, har feber och i princip ingen röst kvar efter gårdagens bravader.

xoxo /Pebblan


light it up like it's dynamite!





För att beskriva gårdagen är nog order "Flippat" ganska utmärkt!
Det blev en galen men grym kväll tillsammans med mina underbara tjejer! Det började med en oskyldig släktmiddag hos min pappa, sen gick det utför.
Först hoppar min axel i princip ur led när jag och Liza krockade i 120 km/h på när vi spelade brännboll i stallarholmen, sedan väl i strängnäs kommer en jävla, ja jag vet inte vad, fram till mig mitt på stan och bitchslapar mig i ansiktet! Hahah så jävla random!

En halvtimme senare blir jag och min älskade Elsa tagna av polisen för vanadlism av en viss valstuga på torget i strängnäs (nämner inga partinamn...) ! Hahahaa!  
Polisen i polisradion: "Vi har två små vandaler här. Den enda heter Elsa Printz Emond  910610..."
Elsa helt nöjt: "ÅH! Det där är jag!"

Avslutet på kvällen och morgonen i morse var minst lika random men det är sånt jag bara berättar för mina tjejer!

Det kommer bli svårt att maxa den här utgången i kategorin flippat alltså!

shoreline.


Anna Ternheims mycket fina cover på Broder Daniels underbara låt - Shoreline


3 September



Nu äntligen är det helg och den är rejält efterlängtat! Idag har jag vart hos min pappa i stallarholmen och byggt partytält till min föddelsedagsmiddag imorgon!
Nu sitter jag och försöker få igång mitt gamla rejält slitna The Sims spel för jag har på senare tid haft ett sånt massivt sug efter att få spela det, men icke, alla jordens element jobbar emot mig så jag kan kyssa The Sims godnatt, och skaffa mig ett liv istället helt enkelt!

xoxo / Pebblan


vuxenpoäng!



Jag har haft en mycket poduktiv dag och jag har samlat på mig rejält med vuxenpoäng.
Jag har vart och fixat med fonder på SEB, och fick ännu en internetdosa vilket det bara osar vuxenpoäng om, betalat av skulder, köpt en impuls present till min underbara mamma samt gjort lite läxor.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe, lyssnar på Anna Ternheims cover på Broder Daniels Shoreline, kollar över röstkortet (inget svårt val - förevigt stolt socialdemokrat, aka Robin Hood) och för över lite pengar till mamma för körskoleprylar. Hur vuxen är inte jag? Holy cow.

Snart kommer en rastlös elsa över som jag kan smitta lite med min totala sinnesfrid jag nu lever i. Ganska nice

Bankaffärer och annat viktigt







Nu har jag, med en kopp kaffe och sköningen Ben Folds i högtalarna, återhämtat mig efter den brutalt långa skoldagen jag har behövt genomlida idag, och nu ska jag istället ta mig ner till SEB och fixa viktiga bankaffärer!  
Vi hörs ikväll!

holy cow







Mamma och jag (aka the kings of impulsshopping) kom just från södertälje med en dator med oss hem!
Holy cow!! Men den är helt perfekt, beige/brun, mönstrad, grymt snygg och bara allmänt kung.
Jag frågade till och med om det skulle funka bra att spela The Sims på den, då svarade han att jag kan lana World of Warcraft på den om jag så vill, jag ska överväga saken. Känns lite mig liksom, W.O.W, visst?


RSS 2.0