time is running out


hum hum hum


landslide


Take another little piece of my heart now, baby

Som den nu mera erfarna 17åringen jag faktiskt är, vaknade jag och kände att jag skulle få vara hemma en dag till. Till stor del för att min trötthet inte var av denna värld när jag vaknade och... om jag kände efter.. kunde jag nog faktiskt känna av lite mensvärk. Så jag drog slutsattsen - sjuk. Och messade mamma och bad henne sjukanmäla mig, and so she did.


Jag hade planerat att inte somna om utan att ta vara på dagen och städa mitt rum och göra matteläxan- HAHA sure.  
På två röda sov jag stenhårt, mitt pärlarmband som pricken över i, så mitt öra är helt sönder manglat och har fina märken av pärlor rakt över det, härligt.

Men nu SKA jag göra vettiga saker... räknas fixa lösnaglar som vettigt? Okejrå, städa rummet först.


364 dagar

17 sms har jag fått av olika personer idag, 22 grattis-hälsningar på facebook varav tre även hade smsat och några som "likade" satusen, om man nu kan kan räkna det.
(Oh gosh vad internet-influerat våra liv börjar bli alltså).

Vad bäst ni är! Tack tack tack !

Jag fick till och med sms från cypern ! Malin smsade imorse och grattade, så förbannat gulligt !

Skulle nästan vilja skriva allas namn och tacka, men jag har ju faktiskt skola imorn.
Jag får ge upp min jätte fina födelsedag nu, tyvärr.
Men nästa år äre comeback och då jävlar är det jag som äntrar krogen !
(En måndag, ja jag vet, men ja, Gud hatar mig, tack för att du påminner mig, men skratta du bara, gör det, du vet att jag kan ta kan spöa dig ändå, nä okej, nej det var inte sant, ja du har rätt, jag har ingen chans mot dig även om du skulle vara invalid, okej jag ger mig, du är bäst.)

Godnatt världen och fan vad glad jag är !

Ja -okejrå- må hon leva -ett tag till-


Klockan tio/ halv elva kom min mamma hem från hennes weekend på gotland, då vart födelsedagen komplett !

Hon känner mig så jäkla bra min mamma alltså. Jag som babblar konstant om saker jag vill ha (dvs allt) men jag har aldrig förstått att hon faktiskt lyssnar på mitt pladder ! I mean who does?

Iallafall fick jag av henne:
Fyra nya fina nagellack från Depend (jag älskar ju nagellack),
Sånna där lösnagels tips (som jag tjatat om att jag ska köpa ett tag nu)
Plus borttagningsmedel till dem (perfekt eftersom elsa sist demostrerade hur fina naglarna bli om man drar bort dom -not so good.),
Björn borg trosor (jätte fina och inte boxervarianten vilket jag är tacksam för, för jag dör på dom),
Ett jätte coolt armband (hon har helt klart snappat upp min förälskelse för armband),
En nessesär (för min är sämst)
och tusen kronor ! Allt detta från min lilla älskade mamma. Hon är så galet säker alltså! <3


OBSERVERA Ylvas tappra försök till att göra sverigeflaggan på frukostbrickan hon kom in med imorse (hur rar är inte den tjejen?). Det tog ett tag innan jag förstod vad det var för fel på den och ännu längre tid för ylva trots att jag frågade henne om hon såg vad som var felet med den. Den flaggan ska jag lätt behålla.

happy birthday to you

Sen begav vi oss ut till stallarholmen där min pappa bor, där vi åt mat och en massa glass och jag fick presenter!



De enda gångerna man kan se mig sådär riktigt flickig är på min födelsedag, midsommar och en och en annan julafton. 




12.05

Vid tolvslaget bestämmde sig ylva för att fira med nybakade scones, hur gott som helst ! Men inte nog med det så vaknade jag till lukten av ännu fler nybakade scones i morse ! Underbart ! Min syster är ett stjärna !

Själv firade jag glädjen att växa upp ett år med såpbubblor.. mogen som jag då blivit.
haha- dessa bjuder jag på !


visst ser jag lite äldre ut? visst? va? meh, du kan va tönt.

den 30onde Augusti 2009

Jag blir helt rörd av alla "grattis på födelsedagen"-hälsningar, hela morgonen har det plingat i mobilen och jag har fått en himmla massa fina hälsningar på facebook, tack så hemskt mycket !


<3

17 !

29 Augusti (!)

Hejsan ! Tog ut sovmorgon och har spenderat morgonen med boken i handen. Snart ska jag och ylva ta oss igenom stockholm till andra sidan där vi ska på "going away party" för KusinJosefin.

Den 29onde är det idag, vilket betyder att det är min dag imorgon! Jag älskar nästan den här dagen lika mycket som min födelsedag. Nördig som jag är.

Nu ska jag gå, ha det fint !


live från stockholm('s förort)

Vi har vart ute och ätit och kollat affärer och nu ska vi poppa en jävla massa popcorn och kolla på true blood !



Cya

skrattar bäst som skrattar sist

Alltså ibland vill gud mig inget annat än illa. Lätt road är han också det arslet. Jag är hans daily entertainment. 
I onsdags missade jag bussen för att jag inte hittade nått paraply och idag för att mina ipodhörlurar har försvunnit och internet lägger ner konstant. bitch

What if God was one of us
then I surely would kick him in the nuts
Run him over with the buss
when he tried to make his way home

When the world gets in your way

Blimey, jag fattar inte hur jag lyckas. Försov mig/ kollade fel på schemat vilket resulterade i då jag skulle kolla vilken buss jag skulle ta insåg att jag börjat för en kvart sen. Bummer. Så därför hoppade jag över hela geografin idag och därför har jag bara en lektion kvar, engelska speach, vilken är en jätte kul kurs !
Sen är det helg !

vi hörs

dagens


nothing is real 'til it's gone

Oj shit klockan är ju snart nio, varför har ingen sagt nått? och här sitter jag och väntar på mat som aldrig kommer komma. Jag som var sugen på popcorn..

Imorn är det två lektioner som gäller, slutar 11.50 och då ska jag ta mig till min syster i stockholm ! Ska bli najs !

Lördag: going away party för min kusin josefin som ska till chicago ett år och plugga !! Shit det är ju så man bölar.
Söndag: hum... vad var det som hände då? Det var nått...... MIN FÖDELSEDAG KANSKE???! iiih jag är fjolligt exalterad över den allstå


 


djur

Buhu jag hatar att vara djurvakt ! Mamma ringde och sa att hon inte kommer hem förän sju imorgon för hon hade tackat ja till ett nattshift. Jippi. Jag hatar att laga mat.
Stella har lagt sig på tangenbordet ett par gånger nu sen jag började skriva och försört hela inlägget, bitch. Och min hund ligger bredvid min säng och ser ut att snart kissa på mig. Buuuuhu döda mig !!


Stella föröker leka med Asta som förmodligen har tankar som "jävla mobboffer" i huvet.

Jag trodde jag aldrig skulle blogga om djur,  hur gay är inte det? oflyt.

Jag håller iallafall på att dö av hunger. Och jag KAN inte laga mat (seriöst, det är sant, mina nudlar blir till och med överkokta) så jag kommer förmodligen dö. Om jag inte ska äta mig mätt på special K redberries och nutella förstås..

Laterr

BAD HAIR DAY

Här har ni mitt senaste inköp!  En BAD HAIR DAY- mössa från Rut mfl. ! I love love it.
Nog för att jag älskar mössor men den här är som klippt och skuren för mig och maioriteten av mina dagar.
Jag som har velat ha en sån länge nu och så hittar jag den i min egna lilla stad för 69 kr. Helt galet!!

27e Augusti

Kan inte fatta att det redan är måndag imorn, en hel skolvecka passerad ! Kan inte fatta att -efter imorn- kommer jag vara ett år äldre när jag kommer tillbaka. åh !
    Idag när jag satt på lektion plingade det till i telefonen, det var ett mess från Ronjan ! Hon föreslog en fika efter skolan and so we did ! Det var länge sen jag och tösen sågs, alldeles för länge sedan. Det var iallafall asmysigt !

Jag köpte även mig en tidig födelsedagspresent till mig själv (kan man väll säga för att det ska bli okej?) ! Bilder kommer senare !

mind is a razorblade

José Gonzales Heartbeats spelas på min spotify-lista, Breaking dawn boken väger tungt i mina händer och stella värmer mina ben med sitt rejält generösa överflöd av fett och trycker sådär mysigt in och ut klorna i mina ben som skapar såna där riktigt fina noppror i mina jeans, när jag klappar på henne. Mysigt.

Men nu blire glass med varma hallon och heroes!

Godkväll


cypern !

Idag fick jag sms från Malin i Cypern ! Jag saknar henne ! Hon sa iallafall att det var 38 grader i skuggan och 29 i havet och att de hittat svenska boys där nere !        
        Va?? Ey du kan va avundsjuk...

Förresten planerar jag och sälja mina vita converse och köpa ett par mindre, så om du vill köpa ett par vita i storlek 37,5 för 200-300 kr kan du ju säga till.

puss !


breaking dawn

Ih ! Nu börjar födelsedagen bli på riktigt ! Och min bror måste helt klart hittat den bästa tjejen att vara tillsammans med !
Jag hade nämligen frågat min brors flickvän om jag skulle kunna få låna sista twiligtboken av henne då jag inte hade pengar att köpa den själv (hur sorgligt är inte det?) så vi hade matchat ihop en träff på skolan då jag skulle få den.
Men när jag kom imorse för att få boken gav hon mig ett paket istället och sa grattis på födelsedagen i förskott ! HERREGUD VA GULLIGT ! Jag är fortfarande helt rörd. tack caroline ! <3


tack. tack. tack. tack. tack. tack. tack. tack. tack

observera mitt fina nya nagellack :)


dagens musik


26e augusti

Missade bussen till skolan imorse och totaldissade alternativet att gå till skolan i regnet, så min femtimmars rast blev till en sextimmars rast -så synd.
Fikade med Elsan och vi babblade på tills hon var tvungen att ge sig iväg. Men först gick vi in på lindex och jag köpte mig ännu ett nagelack, jätte tjusigt !

Vid tre ska jag hoppa på bussen till skolan för en fyrtio minuters mattelektion, löjligt.


converse. kofta vero moda. jeans cheap monday. svart linne vero.

stella gillar och blogga och jag gillar att måla naglarna

Raindrops keep falling on my head.

goosh -

ååh shit vad spännande heroes var ! Det är ju så man dör.
Alltså jag fattar inte hur tiden försvinner på kvällarna! Jag planerar alltid och gå och lägga mig tidigt då jag är dödsdömd som en guldfisk på torra land när klockan ringer på mornarna, men ICKE ! Vips är det stört spännande på heroes och jag bara måste nörda och klockan blir halv elva.    Skjut mig.    Now.

Imorn har jag en lektion på morgonen, sen har jag en såndär härligt fem-timmars rast, då ska jag tillbaka in till stan för att fika med elsa, hjärtat. Sen ska jag ut med den stora svarta saken kallad hunden och sen cykla tillbaka till skolan vid tre för en 40 minuters lång mattelektion, störtlöjligt. Iallafall, nu har ni koll på dan i punkt och prickar ifall ni planerar och stalka mig, and i know you do.

godnatt folkes !


entourage

Det kommer bli riiktigt svårt att bestämma vilken årsprenumeration jag vill ha. Lutar mot cosmo för den känns lite mer stilsäker, men jag vet inte. Nån som vet?

Nu har jag satt upp håret, bytt om till mina basketshorts (som jag råkade glömma ta med tillbaka efter förra matchen. Dom är rejält sköna, balla och jag känner mig som ett basketproffs i dom. Man kan ju alltid få låssas...) och planerar att slå på en bra film, alternativt heroes eller enoturage, en serie jag fått av ylva som älskade den men jag har inte kollat nått på den än. Har ju jätte chokladkakan här som måste ätas upp...     stackars mig...     verkligen.



Pow - vad coola båda ser ut. Hur kan man motstå?


mamma <3

Åh shit vad min mamma är underbar.
Jag skällde rejält på henne igår för att hon inte kommer vara hemma på min födelsedag, eller hon kommer hem klockan åtta.
Så idag kom hon hem och gav mig choklad och både cosmo och veckorevyn och sa att jag fick välja ut den tidningen jag gillar bäst för en årsprenumeration. Jag gick nämligen här om dagen och pratade om hur kul det vore att prenumerera på typ cosmo eller veckorevyn. Hon känner mig så stört bra min mor. Hon är bäst<3




(ni kanske har börjar ana min skapliga choklad-konsumering ...)

Rumours

Kom hem just och har satt på Gavin <33 DeGraw. Haha - Nej tyvärr har jag inte just sättit på gavin degraw, utan satt på hans musik.
  "I'm gonna love you more than anyone, i'm gonna to hold you closer than before" sjöng han just i sin stört öronorgarsm-framkallade röst.
På tal om det såg jag just på ticknet att Fleetwood Mac ska komma till Sverige ! Shit dom har inte vart i sverige sen tjugo år tillbaka. Ni vet säkert inte ens vilka dom är, men dom är riktigt kända bland våra päron, och mig och ylva -haha. Dit ska jag iallafall helt klart !  "We are everything we need"  sjöng gavin- my boy- just, och i och med det får han avsluta inlägget


elsa emelie printz emond

Det är helt fantastiskt hur en enda människa kan få dig må så pass mycket bättre på en nanosekund. Elsa, var har du vart hela mitt liv? Eller de senaste månaderna i allafall. Love you. i do i do i do. Du är guld värd, eller nej inte guld, diamant, nej inte det heller
- Du är värd allt fint i hela världen.


Och så mycket sött hon kommenterat och säger:

Elsa om KiDS:
MEN GULLEVÄNNEN MIN! PUSSSSSSSS , och på ons blire FIKA! Myspys! <333 p.s jag skulle självmant tova mitt hår lite för att få köpa en Ice age 3 balsamspray på flaska! ;) d.s

Elsiiiie om Learning to breathe:
Du är fin som en rosenknopp, vet du det va? Snyggunge!


Elsa om SP2ESK:
Snyggve


(msn) elsa säger:
"hahha vännen min sluta ALDRIG blogga
jag älskar din blogg! 
fyfan vad jag garvade åt ditt klipp på joe jonas!"


<33


KiDS

Jag och mamma hade just käkat middag då jag kom på att jag inte köpt hänglås till skåpet i skolan!
Det är nån jävla bitch som har tagit mitt överskåp nu för jag har inte lagt in nått i det sen jag fick det. Men det kirrar jag med en tång, det är mitt i papprena.
Iallafall tvingade jag iväg mamma till willys för att chacka lås då allt annat var stängt.
Jag kom hem med lite prylar, men ..... inte så många hänglås. Aja, får väll gå till affären innan skolan imorn.

Jag fattar inte, det är småbarnen och ebba eriksson i världen som drabbas av tovor. Så jag får leva med ICE AGE 3 balsamspray-flaskan. Men jag tycker den rätt är ball. Den ska få en värdig plats i mitt badrum.
Hur nördig är inte jag ?


Nu blire choklad och heroes ! Börjar bli riktigt spännande nu alltså, säsong 3 avsnitt 20.

OCH ELSA ÄR HEMMA NU ! MIN ÄLSKADE VÄN ! STÖRT SAKNAD !

Cya !


Colbie

Sitter och lyssnar på Colbie Caillats nya album Breakthrough, några mycket sköna låtar, men jag tycker de mesta låter mycket lika dant. Men fina texter har hon, det ger jag henne plus för.


företagsekonomi

Nu sitter jag på en två timmes lång företagsekonomilektion. Slow, men det är ändå bland favoritämnena. Uppgiften var att kolla upp fem stycken företags affärsidéer, kirrat på två röda. Sen är det engelska kvar och sen ska jag dra mig hemåt.

woops gotta go.

24e Augusti

Godmorgon. Jag ställde klockan lite extra tidigt idag för att jag skulle packa gympakläder, vilket tar typ vadå, tio minuter max? Jag ställde klockan tre timmar innan jag började, way to go. Så nu är jag helt klar och det är en och en halv timme tills lektionen börjar, jag har till och med läs tidningen, båda delarna och inte bara serien och horoskopet som annars. Så nu sitter jag och lyssnar på rix morgon zoo och stella har somnat på tagentbordet, så det är lite svårt och skriva.

Inte ett mol på himlen och solen värmer genom fönstret, ha en bra dag,

and off you go

Imorn åker malin och elin till cypern, och nils till Lidköping för att plugga, om 9 dagar åker josefin till chicago ett år och om tre månader drar ylva till thailand på obestämd tid. Det känns som om folk börjar försvinna!

Nej nu blire hallon och heroes ! Och i veckan ska jag försöka skaffa mig ett jobb. Good luck with that...

Cya

23 augusti

Imorgon är det skola och jag har haft en riktigt bra helg. Nu ska jag läsa geo-läxan som jag inte gjort än, ta lite glass med varma hallon och lägga mig och kolla på heroes och 27 dresses.


no need to say goodbye

Jag är inte helt säker hur vi hamnade där vi nu är, på ruta tre utan att passera ruta två. Troligen försent för att gå tillbaka på en lång stund, om någonsin.
Jag trodde det skulle kännas mer när man blir av med halva sitt hjärta, själ, liv. Jag är mer känslomässigt avtrubbad än jag trodde jag var. Visst gör det ont, allt mer ofta. Visst gör det ont när folk skrattar när man förklarar hur det ligger till för de tror att man skämtar.
För om det här kan ta slut, då finns det inte inga garantier i livet. Det finns ingen man kan lita på till 100 %. För tider förändras, saker kommer emellan, människor kommer emellan och det man aldrig trodde kunde ske sker då.
I'll come back when you call me, no need to say goodbye, sjunger Regina Spektor i the call. Jag har levt den senaste tiden i hopp om att det var så det skulle bli. Naivt. You'll come back when it's over, no need to say goodbye. Jag är inte så säker på det längre.

Visst trodde jag att 15 år skulle väga mer än fyra månader. Men jag vet inte alls längre. Jag har slutat tro -på allt.

Inga droger för oss

Tyvärr kom kameran fram lite sent, tre nångång. Men här är lite bilder på vi som höll igång ett tag till.













Fem kom vi i säng och tolv smsade mamma mig imorse och sa att vi skulle åka. Jag var stenad.

fan josefin, vad ska jag göra utan dig ett år?   

dancing queen

Woah i can tell someone was hoping for update yesterday. (gay amerikansk betoning) Då sidvisningarna var tre gånger så mycket än de unika läsarna.

Ialllafall ! IGÅR ! Då vare party with the rich kids så att säga. Mycket intressant folk :

1.Ett äckel med tandställning. HAHAHA ! Nej jag menade inte mig själv, men du har rätt, det kunde mycket väl vart jag. Nej det här var en person av såkallat "manligt kön", dock är jag inte så säker på att det var så det låg till. I have my doubts -äcklet. Iallafall var han på mig och sa att han alltid velat kyssa nån med tandställning...  jag flydde. Äckel.

2. En kille vars farsa hade ett privat jetplan och bodde på drottningsholm. Han satt en lång stund (mer armen runt mig-sliskiga jävlen) och försökte övertala mig att han helt klart var bättre än min storebror på gitarr. Jävla stolpskott.  Och propsade på att de skulle "battla". Hey -get a life..?

3. En jätte gullig tjej som är med i Män som hatar kvinnor och spelar tydligen huvudrollen som liten (jag har inte sett filmen men ni kanske vet) och skulle snart spela in en ny film. Cool brud.

4. AGNES ! Herre gud vad världen är liten. Jag har saknat den söta tjejen ! Vi var i oxford tillsammans förra sommaren och gick i samma dramaklass sen typ sexan. Det var as as as kul !

Och mycketmycket annat folk

Jag har lovat stockholmarna att göra ett facebookalbum med bilderna från igår hum. Jag vill inte. Jag vill inte ha några facebookalbum egentligen. Men okejrå får väll sa mig i kragen.

Josefinkusin <3

Gormorgon !  Dagens schema inkluderar en resa till min kusin i stockholm.
Hon ska iväg till Chicago ETT HELT ÅR. Hey, ehm, kill me..?
Så jag ska spendera mina två sista lördagar med tjejen, som drar den första september. Vi ska ut ikväll och det kommer bli askul. Speciellt då jag har fått "josefins kusin från landet"-stämpeln bland hennes vänner, och har blivit nått exotiskt.  
I mean who wouldn't call me exotic? Hahahhaha-

Jag kan iallafall glädja mig med (eh va? Vara glad för hennes skull? Jag förstår inte vad du menar riktigt...?) att hon kommer bo nära Abercrombie and Fitch, Forever21 och förhoppningsvis victorias secret, så hon kommer få skicka över prylar till mig konstant.   ih !

www.josefinichicago,blogg,se

 Lika?

hörs imorn !

inläggs-terror

Hey, det här blir mitt 11e inlägg idag, det kanske räcker...? Börjar bli trött faktiskt för halloo klockan ringde 06.45 imorse. Är jag människa ? Man kan tro annat, jag vet, superhjälte, superstjärna, superwoman, what to do what to do. Men sanningen är att ...Woah kom just på att min blogg heter super-ebbas ! Har inte tänk på det, ett sånt passande namn.


godnatt

ebba sandell..?

Ylva tycker jag ska byta efternamn till mammas efternamn, Sandell. Men kom igen, Ebba Sandell? Ebba Sandell?? Är det bara jag som tycker det låter gay? Dock vore det att skära ner mitt stora avsöndrande av coolhet genom att byta bort mina E.E initialer.
Då kan ni ju räkna ut hur pass mycket coolhet jag avsänder.... alot !
Men min plan är fortfarande att gifta mig med en man med ett riktigt ballt efternamn.
"Hej, Ebba heter jag, vad heter du, i efternamn?"
Och så måste det passa till mitt förnamn också såklart, vilket helt klart borde bli en os-gren.

Min plan B -however- är att gifta mig men en av mina bästa högstadiekompisar, Amanda Grön. Vore helt klart en tio poängare. Katching.

/ebba grön


Learning to breathe


västerviken

Min ensama fikastund blev till en liten rundtur i affärerna istället, det resulterade i att jag köpte ett par benvärmare, värmeskyddsspray till håret och choklad. Jätte random saker, men hey - jag är random.
Vi åtta gav vi oss ner till västerviken, mamman och jag, för att lyssna på musik. Sen hängde jag (yeah how cool am i?) med timmy tills jag sen lämnade honom med hans lekkamrater på Riva.




Alltså tillåt mig bara få skriva ett argt litet stycke, bara ett litet. Jag behöver få dampa en gång bara:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGHHHH !!!!
hoppas det  var värt det.      

traitor !

Tänk att min egen bror, mitt eget släkte, mitt kött och blod (okej, nasty), en av två som måste tycka om mig, genetiskt, till och med han bailar på mig idag ! Vad är det här? Var är fredags-spiriten?
Äh får väll fika med mig själv, hahahahha. Jag kan iallafall köpa upp mina pengar själv. Det är jag lite av ett proffs på faktiskt !

She's just not that into you

Jag ska faktiskt tvinga ut och ner mig på stan redan nu, fast än malin ringt. 
Förnekelse -symptom 1. She's just not that into you.
Jag tänker köpa onödiga prytlar för mina sista pengar så jag inte har nått och betala tillbaka mamma med. taktik...helt utan logiskt förklaring.
Nä men nu så, nu jävlar. Jag hittade en storebror liggandes och skräpa här hemma (lägenheten har 3 rum). Så nu har jag motat ut honom på en fika ! Klar han är på, för ey -  vem vill inte fika med the chosen one? right?

hej jag heter ebba

Okej, jag har inte börjat med geo-läxan än. Jag fastnade på Youtube. How sad isn't that? Kollade på minst 30 communitychannel klipp, i love her.     Woah  -gay...

Kom just på att det faktiskt i fredag !
Fick jag välja vad jag ville göra allra helst just nu skulle det vara att sätta på mig mjukisbrallorna, sätta upp håret i en ful toffs (som helt klart accidently skulle sluta i den sexiga, ruff looken. Haha - hej jag heter ebba och drar sakastiska skämt som ingen kommer fatta.), poppa en hel skål popcorn, slakta den som tog en, och sätta mig och kolla på film tills datorn laggar sönder. Hej jag heter ebba och föredrar att inte ha nått liv.

Men så kommer det inte bli, först ska jag ut i blåsten för att fika och sedan planerar jag att stå i västerviken och frysa arslet av mig ikväll. Oh nej, jag måste göra vettiga sociala grejer. Plus att det inte är speciellt blåsigt eller kallt. Vilket betyder att det hela kanske kommer bli      -trevligt.         ih.

Joe Jonas

Herre gud. Fråga inte hur jag ens hamnade vid det här klippet. 
Men aj. my eyes. snälla ta bort bilden från min näthinna.
Men jag tänker iallfall dra ner så många som möjligt med mig ner i fallet.

Joe Jonas Dancing to Single Ladies


Jag som hade fått för mig att han var snygg... what a letdown.

french look- yeah right.

Alltså jag hade en väldig fin tanke då jag i tisdags satt mig för att fixa lösnaglar. Jag hade några kvar sen sist och det gick exakt jämnt ut. Flyt- tänkte jag då.
Oflyt- tänkte jag då vi gick från matsalen och jag råkade knäcka av en så den föll till marken.
Jag övervägde alternativen:
"Hehehe, usäkta jag ska bara plocka upp min nagel, om ni ursäktar" och klämma sig in i gänget bakom.
Jag lät den va. och såg hur de plöjde över den stackaren.
Så då hade jag inte så mycket till val än att knäcka av allihoppa och nu ser mina naglar ut som....ehm ja, nått fult.
Men ett lager rött på dom och de är back on track.


brr it's cold in here

Det är oroväckande att bara för sommarlovet tar slut sätter det svenska folket på sig tjockkröjan och långbrallorna. Jag lovar att det nog bara var jag i hela skolan som hade shorts första dagen i skolan, ja tack kalla mig rebell.
Vad jag har uppfattat i både gyllenetider låten och i "Januari börjar året" är augusti en sommarmånad !
For fucks sake:
Juli, Augusti och September (till och med)
härlig sommar är det då.

Hey. Sverige era konservativa jävlar, ska ni verkligen säga emot våra förfäder?

Okej jag vet att det är kallt.. men yeah yeah whatever ! Sen är det typ 289,12 dar av
rejäl jävla kyla.

dancing in the moonlight

9.40 slutade min skoldag idag, efter en 70 minuters Geografi lektion med Lennart som inte kan säga Ebba utan säger Äbba och fick mig avslöja mina helkassa geografikunskaper redan första lektionen efter max 20.
Lektionen slutade, min nästa var tydligen inställd så voila - min skoldag var slut.
Kastade upp skolväskan på axeln, langade upp en tia i kiosken på vägen ut, tog min kalla cola och cruisade hemåt- perfekt matchat till stadsbussen. Ahh fredag.

Satt just på lite Thin Lizzy på spotify och ska nog ta itu med Geo-läxan. När malin slutat ska vi ses i stan över en fika.


du !

har jag nämnt att jag älskar the fray?

20 Augusti

Nu ska jag nog förklara denna torsdag som slut. Imorse när klockan ringde visste jag inte vad jag skulle ta mig till, då jag insett att den enda utvägen var självmord och efter lång betänktetid insett att inte tiden var inne för mig riktigt än, fick jag helt enkelt sparka bort täcket från mig själv för att sedan frysa ihjäl om jag låg kvar. Såpass mycket självdiciplin har jag.

Imorgon är det engelska speech och geografi som står på schemat. Jag veeeeeeeeet vem i helvete väljer geografi som individuellt val? Jag tydligen. Ska byta så fort jag har möjligthet, but until then -gosh.
Sen är det fredag mina vänner ! Förmodligen blir det en fika med malin, gullegrisen, och sedan ska jag väll kolla på min bror som ska spela i västerviken med bandet.

Aja, sängen kallar !

GRATTIS MALIN DITT LILLE MONGOBARN PÅ FÖDELSEDAGEN ! 365 dar kvar gullet!



a big fat giant hole

Företagsekonomi läxan är done ! Hur ambitiös är inte jag på en skala ? Nu ska jag ta itu med min systers blogglayout, helt frivilligt då det var bland de skönaste bloggarna och med ny layout kanske hon börjar skriva igen.



cause you're the storm that i belive in

Har just satt på en gammal going, Ayo Technology, ska äta lite mellis och sedan plugga lite Företagsekonomi, fatta att det är sånt jag läser nu förtiden ! Har fyra timmars Företagsekonomi i veckan... men det låter värre än vad det nog kommer bli. Men tro inte att jag planerar att bli företagare och moderat nu bara för det, nej nej nej.

By the way har 1orna INVADERAT skolan ! Jag blev helt rädd imorse när jag kom till skolan, dom är överallt ! I kolonier,  med gummisnoddar på benen och blekt hår ! brr- creepy.


19 Augusti

Åh vad kul mitt liv skulle vara om jag hade haft ett långt vackert feminint namn som typ victoria, carolina eller johanna eller nått, så jag kunde ha ett såndärt snirkligt tjejigt silverhalsband med mitt namn i skrivstil. Men nej ebba blev det, en kort klumpigt ofeminint namn som inte är vidare fint i skrivstil.
Det är i och med det min feminina sida har kommit lite i skymundan. Man måste ju leva upp till sitt namn.

Jag är skapligt sugen på att göra nått drastiskt, typ pierca mig, färga håret och tatuera mig! Hah, okej inte tatuera mig kanske. Men jag funderar på att färga mitt hår brunt! Blondt kanske är lite för femintint för mig. Vad tror ni?

SP2ESK

Jag går nu officiellt i klassen med längst klassnamn i hela skolan. SP2ESK, puh.
Samhällsprogramet 2 Ekonomi & språk. Give me a break. Vad hände med 9A?

Jag gick till bussen i god tid i morse med åtanke att det faktiskt var första skoldagen och att jag skulle komma med bussen och komma i tid. Bussen var försenad så jag kom 10 minuter försent. Kom även på att jag lämnat låset på skåpet över sommaren med lite grejer i, låset var borta och lika så alla prylar. Undra vad de gjort med dom.
Annars inkluderade första dagen en mass-påskrivning av papper, den fina känslan av att faktiskt ha en penna när man ska, ett schema som fick mig begå sjävlmord vid första ögonkastet, lyckan av att få ett överskåp och en ofrivillig promenad tillbaka in till stan.


tog på mig arvikatröjan imorse, åh vad jag saknar arvika.

Say When

Om en timme går Campus-bussen till skolan. Det ska bli kul och se vilka som kommer bli årets mobboffer, stöddiga 1or. Om alla hatade 92orna förra året hur kommer det då bli med 93orna, toffsar-på-benen-och-wedins-bag- generationen. Det blir intressant! 
Sol är det idag, någolunda iallfall, så jag kör på shorts ! Man ska ju passa på, man vet aldrig när det blir årets sista tillfälle.

ciao


haha, hej alla taggade thomaselever



bye bye sommar 09

Så jävla deppigt att sommarlovet har kommit till sitt slut. Men jävlar vad sommaren 09 har sparkat pung !

Sommaren 09's:
Bästa: arvika festivalen
Sämsta: Febern
Stördaste: Yngve..?
Roligaste: oj... allt.
Bästa fest minne: "john på bordet" på RK under medeltidsveckan. Alternativt när vakten slängde ut oss.
Sämsta fest minne: midsommar... say no more
Sköning: Oj, det har funnits flera. Möjligvis han som köpte bärs till mig och maja på RK för 60 kr st och när vi fick dom så drog vi ifrån honom. Sen dagen efter så var vi där igen och då kom han fram och bad oss om ursäkt för att han hade vart så full att han tappat bort oss.
Random: vakna upp sista arvikadagen med en  massa text skriven med spritpenna över hela kroppen samt en random kille i tältet mellan mig och maja.
Party-dänga: Rap Das Armas
It-ord: Gött
Bad tillfällen: jag har badat tre gånger den här sommaren, den första räknas knappt.
Pinsamaste: Maja. allt hon gör och säger
Självmordsbenägnaste stund: När maja spydde ner hytten på kryssningen och däckade först på toan och sen i duschen. haha.  Men att bygga läktare i 12 timmar i streck eller bära på all arvika-packning i 40+ var inte heller en dans på rosor.
Saknade människa: oj massor, Annis, Malin, Elsa, Ronjan, Josefin
Comeback '10: arvika, Medeltidsveckan

okej skulle kunna hålla på en bra stund till men jag måste ju faktiskt tänka på att jag ska till skolan imorn, bli smart, lärd och skaffa framtid. De ni. Det kan man inte leka med hur som helst.


 Så nu gott folk får vi ta oss i kragen,        Back to the reality.

all the small things

Endast ett ytters antal timmar kvar på mitt älskade sommarlov, sen är det är år kvar till nästa. How depressing isn't that? Idag solade jag solarium. i know. Men man måste ju komma till skolan någolunda sommarlovsbrun, all min färg har försvunnit de sista veckorna, how depressing isn't that?

Snart ska jag sätta mig och se på film sen måste jag väll sova, i suppose... okej jag tänker inte säga det igen men - depressing. I och för sig börjar jag inte för än klockan ett imorgon. Vi ska få våra scheman och busskort sen slutar vi. Woah.

I get around



magic

Alltså jag har inte haft nått sommarjobb den här sommaren, jag har bara hjälp till lite här och lite där, ändå har jag och maja ätit ute mer eller mindre varje dag plus att jag fann ett helt gäng nya prylar i garderoben, vissa saker har fortfarande prislappen kvar.


plus; arvika, grönalund och systemkameran. How does this work?

i can do it without you

Visste ja, var hos min älskade vän Harry igår, min tandreglerade. He showed me real love då han tröck ner ett dubbelvikt sandpapper mellan mina undertänder och slipade, bleedning love, jag var helt röd i käften efter. Det är vad jag kallar -gosigt.


18 augusti

Gissa var jag sitter och skriver, i biblioteket ! Hur intellektuell är inte jag ? Jag känner hur kulturen flödar omkring mig ! Det känns som om jag har gjort dagens goda nu av att bara sitta här inne.
Skolan börjar imorn, det känns helt stört. Jag vet inte om jag är redo att lära mig saker. Räcker det inte med att jag frivilligt sitter på biblioteket ?
Fick tillbaka min mobil idag ! Åh vad den är vacker. Så nu behöver jag inte springa runt med majas katt-klistermärkes mobil! no offence, den är snygg.

Ska iväg och fika med mamma nu, sommarlovets sista fika. Det är så man vill böla.



grattis ellinore på födelsedagen


over my head

Finns det något värre än att gå upp på morgonen och finna kylskåpet länsat på allt innehåll? Jag dör. Så nu sitter jag och äter knäckemacka till frukost, alltså vad är det förnått. AJ ! Min tandställning gick just sönder (ännu mer än tidigare) !! Tur att jag snart ska iväg till Eskilstuna och kära tandregleraren. Spö ska dom ha, dom som jobbar där, min tandställning går sönder konstant. Det är skönt.

Äcklig jävla pissväder är det också, burr, jag vill inte gå ut !

kiss away the difference.

Timmy har just gått, vi kollade på Step Up 2 och den var asball ! Annars har vi spenderat dagen med Wii Mario Cart, och jag sög, värre än sög faktiskt, jag blev varvad och fick aldrig köra klart till mål, pinsamt, och kollade på Ice Age 3 !

Jag kan inte fatta att det bara är tre/två dagar kvar på sommarlovet ! Jag som alltid brukar vara trött på sommarlov lagom till skolstart, inte denna gång. Men lite kul måste jag erkänna att det kommer bli med att komma tillbaka till rutiner och lite ansvar. Man blir ju helt lost i tiden efter såhär mycket ledighet. Jag har inte haft koll på datum, veckodagar och knappt klockslag de senaste tre månaderna. Stört.



Imorgon ska jag träffa min absolut bästa vän, through it all, tandregleraren. Det är vad jag kallar äkta kärlek.


Later guys


i never knew i need it

Det är kul med löshårslugg och cam !



The Fray -She is


En kul komentar under youtube klippet:
purplsmeer
He sounds like the lead singer of switchfoot
(Or the lead singer of switchfoot sounds like him)

Två av mina favorit band ! :D Woah

nu måste jag skynda mig iväg till timmy. Later

step up

Igår hade jag och ylva filmkavalkad, as mysigt. Vi såg först The curious case of Benjamin Button sen What Happens in Vegas och sist Step Up 1.
I slutet av What Happens In Vegas så flög ännu en bålgeting in i mitt rum ! Det lär vara nått jävla bo här utanför mitt fönster ! Jippi.
Iallfall fick jag vara braveheart då Ylva, min snart 19 åriga syster, sprang iväg som en mes. Jag tog mig iallafall modet att fånga äcklet i ett glas. Sen gick det till likt följande:

Jag; AGH ! nu dåå??!
Ylva (gömd bakom badrumsdörren): ehh, jag vet inte ! !!

Jag: Vi behöver en bok som jag kan lyfta över glaset till !
Ylva räcker mig en bok från min bokhylla.
Jag: nej fan! Det här är min favoritbok ! Ta nått dåligt!
Ylva räcker mig "Hur kär får man bli" av Katarina von Bredow
Ylva: den här är ju värdelös
Jag: ah.... Men vänta ta en med hårt pärm.
Ylva: hum, en dålig bok med hård pärm.... (letar)
Ylva: Här ! Den här suger !
Räcker mig "som jag vill vara" också av Katrina von bredow
Jag: Ja fan, den blir bra.
Sen fångade vi getingen och slängde ut den tillsammans med boken i hopp om att den skulle regna sönder.
(Tyvärr låg den i hallen i morse när jag gick upp) (obs imorse: 13.15)

Det är tydligt att jag och ylva är; syskon, insnöade bokomaner och katarina von bredow disliker.


frozen .

Godmogon, jag vaknade just men är ändå stört trött,  klockan var fem när jag somnade igår. Då hade det redan börjat bli ljust ute.

Ylva visade mig just det här klippet, alla har säkert redan sätt den, men shit alltså vad häftigt.
 

Comin' down the world turned over

Hej, klockan är nu 03.40 och jag bytte just header. Vet inte om den blev inte om den vart bättre eller inte, men i vilket fall - variation. Lär byta tillbaka sen

Jag har stört lite kvar på tredje twilight boken, eclipse, att det är löjligt att jag ens lagt ned den. Speciellt för att vara jag, jag är okontaktbar när jag läser. Anledningen till att jag la ner den var faktiskt för att det flög in en jäkla bålgeting i mitt rum för typ en timme sen ! Hur stört är inte det? Borde vara en rimlig ursäkt för att få lägga ner boken. 
Bålgetingdramat tog jag iallafall som en man, skrek och sprag och väckte mamma som fick komma och ta bort den. Shit close one. till döden alltså.

Hade planerat att lägga upp Goo Goo Dolls Black Balloons, för jag sitter och lyssnar på den nu. Men jag hittade ingen bra version på youtube så ni får helt enkelt lyssna på den på spotify.




Family values

Idag var gänget på taxinge! Finaly. Gud vad jag har längat efter det


music maestro

Okej kalla mig nörd. I vilket fall - här är  lite låtar i like/älskar/ nördar/ knarkar:


The Fray:
You found me
never say never
Where the story ends
Enough for now
Absolute
Over my head
How to save a life
She is
Happiness
Say when

Howie Day
Collide
Brace yourself
She says
Don't dream it's over

Switchfoot
Ment to live
This is home
I dare you to move
You

Regina Spektor
Better
The Call
Laughing with
Raindrops

Ceasars
It's not the fall that hurts
Jerk it out
Over 'fore it started

Johnossi
Execution song
Man must dance
Party with my pain
Press Hold
18 karat gold
Family values

Goo goo dolls
Slide
Black balloon
Acoustic # 3
Before it's too late


The sounds
Tony the beat
Hit me !
Painted by numbers
Hurt you
Song with a mission
4 songs & a fight
Rock 'n roll


Cya

sommaren med göran



Okej det var en svensk hedlig film det. Mamma tyckte den var söt så jag får väll hålla med för att inte vara pessimistisk.
Det roligaste var iallafall när han satt och funderade och lekte med mobilen mot läppen och råkar skjuta igen den och klämmde läppen emellan -haha-  ack så många gånger det hänt mig - not something i like to admit though. ha-ha-ha.


hihih, bilden blev automatiskt sparad som "sommaren med goran" i mina bilder! Stört internskämt ... synd att jag inte har nån och skratta åt det med längre.                      

18.37



hey jag fann den här bilden bland de övriga, va cool den är. Ser ut som jag tagit den från internet men no. Gissa vad. Jag har tagit den med mina egna händer. Surpise suprise. 
Shit nu ska jag snabbt som vinden stänga av datorn så jag kan lugna mig. 

Och den är slut snart. boken alltså.

18.29

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhahaha  - åh nej. nått har gått snett i hjärnan.   och jag såg just att de typ 20 sista inläggen har handlat om the fray eller haft rubriker av the fray. haaaaaaaaaaahahaa, det är ju så man                  dör.

18.25

Ikväll ska jag, mamma och min syster utnyttja en av alla strängnäs tillgångar, biografen ! Woah, i'm on on on! Ska se "Sommaren med göran", det vill säga en svensk film ! Jag tror inte jag sätt en svensk film på bio since the summer of '69. Jag hatar svenska. But all righty, den ska visst va kul så whata heck.
By the way kollade jag och min syster på baksmällan i förregår - ha-ha- okej jag gillar egentligen inte amerikansk humor heller (HAHAHA bitter ? jag? ....ja. vad annars?) men fan - den var kul !

Jävlar det luktar mat i huset, jag är fruktansvärt hungrig och konstigt nog seriöst sjukt speedad ! (???)
öh. döda mig. 

what's the point in all this screaming



Vill flika in i min besatthet att Goo Goo Dolls är också bland mina favoriter.
Black Balloon, Slide, Acoustic #3, Before it's too late. Skapligt jätte bra låtar !
But still - jag har sålt min själ till the fray.


den 12e augusti

Sitta och pimpla vin med ett gäng helt galna tjejer och sedan ta livet av sig själv på twisterduken, blev en helkväll !
Somnade med ylvan ihopträngd i soffan -trots att alla sängar i huset var lediga- till Rat-race utan ljud och med norsk text. Inga batterier i färrkontrollen och vi var helt klart för slut för att gå fram till tvn.


where the story ends.


Happiness

Jag är lycklig !  Eller nej okej. Men min matriella kärlek är så stark att jag helt klart kan låta mig bli lurad. Jag har nämligen shoppat lite idag, ih. 800 kr som jag absolut inte har, speciellt då jag är skyldig min mamma tre och ett halvt tusen, okej 4300 kr efter idag. Men ändå, ilandsproblem ! Bagateller ! Och ih, saker och vika in i garderoben.
På med min nya tröja och ut i solen med bästa brorn och boken.

puss !

(observera hur rubriken är ännu en the fray låt, som sagt, de är mitt liv)

The Fray.

Jag kan tyvärr inte sätta på musik -might wake my sis up. Dock tror inte jag att en stormning av huset skulle väcka henne, men endå, det är en principsak.

Men du kan förmodligen då du läser detta, inte så troligt att du inte redan sitter och lyssnar på musik. Chansen är även ganska liten att du skulle stänga av för att lyssna på en random låt.
Men ack vad den är värd att lyssna på.
The Fray - You found me


jag dör, även fast jag inte kan lyssna på låten, men detta är mitt syre tider som dessa. The fray alltså.

den 13e augusti.

Godmorgon och är jag den enda uppe vid den här tidpunkten? most likley. Sov dålig i soffan och ljuset väckte mig, plus att det här huset is givin' me chills. Jag är i pappas hus i stallarholmen, ett stört fint hus, men nej, usch, nothing for me.
Har dock siktat in mig på cocopopsen tomas tydligen har, sen blir det en tidig buss tillbaka hem.

Where where you when everything was falling apart?







just  a little late to find me.


how to save a life.


never say never

Har spenderat eftermiddagen med kära malin. Det var alldeles för länge sedan. Sen bjöd mamma mig på thai och nu har hon åkt för att hämta min syster ! Kära syster, så saknad.



andas the fray nu för tiden

it's enough for now

i should have never left you broken.


somewhere along in the bitterness

Imorn ska jag fika med malin ! Jag längtar ! Därför ska jag snart lägga mig för att sova.
Har förätit mig på nutella också, med sked rätt ur burken. Det är godast så men man blir skapligt mätt.



favvolåtarna just nu:
Regina Spektor - The call / Laughing with / Better / Raindrops
The Fray - You found me / never say never / Where the story ends / Enough for now
lovelovelove

the way we are.



timmy och jag kollade på charlotte perelli som tydligen uppträdde i ugglans. woah, strängnäs  alltså. so unpredictable.

20 days to go.

Idag är jag hemma för att passa hunden. nemas, jag har den tredje twilight-boken och spotify så jag klagar inte ! Överväger även att ta en vända till solcenter -haha- jag orkar inte ligga ute i solen, jag blir rastlös.

20 dagar till min beloved födelsedag nu ! iih !  --   tönt, jag? ja.

don't let me go.

tre av de saker jag älskar mäst
stjärnorna. mamma. musiklyrics.


GRÖNA LUND

Igår var jag, maja och ellinore på gröna lund ! Det var grymt ! Darin visade sig vara där och uppträda så maja vart lycklig. Och Insane var helt.... sinnessjuk.







oh my ...

Alltså kolla på det här. Jag och mamma började typ böla när vi såg det. Så jävla mäktigt.


it's my party and i'll cry if i want to.

Jag får prata känslor om jag vill.

Godmorgon ! Idag blire, tro de eller ej, gröna lund med tjejerna !   ih, jag är helt pirrig ! Oj, måste skynda mig !
Laterr


new moon

Det tog mig 10 timmar igår att läsa ut andra delen i twilight serien, new moon. Fast tyvärr på svenska. Jag blir så grymt nördig när jag är hemma och är sjukt. Ska nog ta mig ner till bokia och köpa nästa del idag.
Men bok-pedant som jag är måste jag köpa hela serien på både svenska och på engelska så det ser bra ut i bokhyllan nu när jag har en av varje, en av mina många bok-tvångstankar. Shit vad gay jag är.

Det är så synd att solen skiner så mycket nu när jag är sjuk, för jag vill inte vara i den. Då blir man lämnad ensam, för vem vill vara i skuggan en dag som denna? I sure wouldn't.
Ska iallafall sätta mig i hamnen och läsa idag. Tjejerna kommer ikväll.
 
Så då vet ni var ni hittar mig idag.
C ya


jerk it out

Idag känner jag mig bättre ! Såklart är majken iväg bara för det. Men det kanske är bra, får tare lugnt nån dag till.
Men saken är den att jag är sjukt sugen på att lira lite basket på stan nu när solen skiner så ! Har ju inte sätt min basketvän anna på alldeles för länge nu ! Snart sätter ju säsongen ingång igen, har lite dåligt samvete att jag inte spelat nått på sommarlovet, alls.

Men nu jag ska nog ta fram min ben & jerrys half baked  till frukost. Mums. Och ja. jag vaknade just.

run to the hills

Oskyldig och sjuk återvände jag till mitt rum igårkväll ...och POW ! En krypkoloni hade obarmhärtigt invarderat mitt rum med mål att slakta. I'm talkning licence to kill. Så snabbt som vinden, som jag alltid är, tog jag mig in i bunkern som en gång vart mitt rum, snappade åt mig täcket och kudden och kutade ut och smashade igen dörren.
Idag planerar jag att undvika rummet hela dagen.
Så ett helt öppet fönster och en sänglampa är alltså inte en bra combo, check on that.

emotional hardcore

Shit va sentimental min blogg blivit,  får jag säga ganska gay?
Det är intressant då jag pesonligen avskyr sentimentala stunder, känslor är inte min grej. bläk. Men här blickar man över sin egen blogg och inser hur jag framstår som en väldigt känslosam människa, tilllåt mig igen: bläk
Jag skyller på tidpunkten hellre än mig själv.
Jag vill bara undvika att ni ska komma och snacka känslor och sånt med mig nu, för jag kommer, trots mina drastiska utvikningar i bloggen, känna mig ytterst obekväm och desperat leta vägar att fly.
Vill ni trots mina vädjanden göra detta; leta upp mig när jag är full. Då är jag känslosam som en filbunke.


på återseende

Don't dream it's over

Den bästa medicinen mot känslomässigt instabilia stunder i livet är musik. Jag tror det inte finns någon som inte skulle hålla med mig.

 :)


nightmares.

Har läst ut twilight nu, likaså veckorevy-tidningen mamma kom med då hon tyckte synd om mig, trots det faktum att jag läste alla artiklar. Har en jätte stor marabou chokladkaka som mamma också gav mig, och en halv ben & jerrys i kylskåpet, men jag är inte sugen. De som känner mig vet att det då är seriösa fel på mig.
Jag känner ingenting och jag har inte ork att göra något, vet dock inte om det är på grund av min tillfälliga sjukdom eller för att jag börjat bli känslomässigt avtrubbad.
Hade en mardröm i natt, dom värsta kommer alltid när man har feber. Jag är fortfarande i chock efter den. Så pass mycket att jag inte ens berättat om den för nån. Jag vågar inte, vågar inte ens säga orden. Men den skrämde mig, mycket. Mest för att den innerhöll en viss del sanning. För att det till viss del kommer att ske, och nu vet jag att det kommer göra ont. ondare.


.

i just miss you, that's all.

sick - it sucks.

Det är helt jävla värdelöst och vara sjuk. Idag skulle vi till grönan och sen till min kusin på party, om det inte vart för mig och min sjukt onödvändiga förkylning, eller vad det är. Istället ska jag ligga hemma hela dagen. Själv. Utan dator. och försöka bli frisk så snart som möjligt. Så vill ni mig något får ni smsa.

she says.

Var på vårdcentralen idag där dom körde ner en topps i halsen på mig så jag nästan kräktes och konstaterade att jag var svullen men det var inte halsfluss och så skickade dom hem mig, thanks a lot. Så nu får jag leva med febern och halsontet ett tag till. Så jävla synd då vi skulle på grönan imorn och sen fest hos kusinen ! buh, kill me.
Snart ska jag och maja ta oss till stallarholmen iallfall och ikväll ska vi på "prova på bågskytte" !! hahahha, kommer bli så sjukt grymmt !

C ya


strike

Igår vare bowling! Sen bilrace till donken, och jag trodde seriöst att jag skulle . Jerry är tydligen självmordsbenägen. Efter donken åkte vi till jerry och sen taxi hem tack vare att timmy är så galet lat. Men vi klagar inte !


segerpose



maja vann konstigt nog första serien och var skapligt självgod ! haha

Tror ni att det gick bra? ...



Haha, tror ni det kommer funka nästa år?
(Obersvera hur mina kinder på det här fottot trots majas tappra ansträngande fortfarande är pluffsigare!)

fever fever leave my heart alone

Jag kan inte fatta att jag, ebba eriksson, är hemma varför? Jo för att vara sjuk - SJUK!? Vad är det för jävla fjolligt påhitt? Det var det sjukaste jag hört ! Jag har aldrig vart sjuk på ett lov ! Varför skulle jag när jag kan passa på på skoldagar? Jag blir så förbannad. Jag vet inte ens hur man är sjuk. Vad ska man göra? Tur att jag vet att jag har några nya heroes-avsnitt på datorn! Imorn äre bäst för...alla... att jag är frisk ! För jag, maja och ellinore ska till undomsmotagningen, och jäklar vad vi har kämpat för att få den tiden. idioter.

PARKEN ZOO

En Parken Zoo resa stod på schemat idag så jag, min pappa, mina två (troligen adopterade) syskon och mina småkusiner gav oss iväg. Och vare inte min lyckodag så säg, markoolio var där och uppträdde ! Woah nått och skriva i meritlistan.










"Man tänker sig hällre att allt alltid kommer finnas än att det alltid har funnits"

Trots det faktum att jag var rejält full igår och att mina sinnen var så pass out of reach, minns jag (tyvärr inte ordagrant, jag var lite för full för det)  kloka saker ett par människor sa till mig. Ville bara säga tack. tack så mycket.

RSS 2.0