see the world

Tjena. elsa-baby är här! Vi var just och käkade pizza och solade solarium (i know, men jag trappar ner tamefan. Kan inte gå direkt från tre veckor av konstant sol och 30 plus till detta skitväder), nu står hon i duschen och snart ska vi se på film. Tusan va skönt det är att träffa tjejen igen, saknat sönder henne.



Mitt sista inköp i thailand var ett par till solbrillor, kommer ta ett tag innan jag får använda dom kan jag tänka mig. Men jag kan ju alltid tända alla lampor, skruva upp elementen och låssas.


Cya!

die julstjärna die

Vaknade och kollade ut, undrade för ett ögonblick om jag drömt allt, för utanför såg det precis ut som när jag åkte, kallt och jävligt. Julstjärnan hände till och med kvar i fönstret. 
Men då såg jag mina resväskor på golvet och log, det var mig en förbannat bra resa. Sen hoppade jag ur sängen och DOG i samma stund jag landade på golvet, kallt! Vafan får man inte ens gå barbent insomhus??
Övervägde att böla lite men kom på att jag är alldeles för cool för det och satt på mig raggsockar och mjukisbyxor istället.   Men julstjärnan ska tamefan ner.



och nu: svensk frukost! Vad jag längtat

i already miss u

Om 20 minuter har jag dygnat, vart vaken i 24 timmar. jag dör.

Ändå sitter jag i min säng, MIN säng för första gången på 3 veckor, lyssnar på the kooks (mina senaste 24 timmar har bestått av the kooks, lifehouse och josé gonzales), uppdaterar facebook sidan tio gånger i minuten och vägrar inse att inget händer, försöker inse att jag kan använda å ä ö och inte behöver skriva helt retarded och skrattar bittert åt att mina ögon är töntigt svullna.




från 32 plusgrader


till 10 minus


botten.


frös tamefan ihjäl. ska aldrig gå ut igen. nu ska jag sova iallafall. Jet-slagga (hahah, omg she's funny!)


i'm holding on

AGH SISTA KVALLEN ! ffuuuck it ! Jag och mamma konstaterade att vi kommer frysa ihjal imorn nar vi kliver av planet, forst sa jag : "men gud va skont, jag har ju min skinnjacka med mig! Jag slipper frysa!" Men nu efter jag snackat lite med elsa-baby po skype inser jag att jag nog kommer frysa ihjal ando, fuck it.


Morgondagen kommer bli so GALET LONG ! 24 timmar av full rulle, ska upp sex imorn bitti, sen 3 timmar till phuket, sen 10 timmar hem till sverige, sen nar vi kliver av planet 17.00 svensk tid och 23.00 thai-tid ska vi ivag till fryshuset och kolla po nils som ska vara med i en talving hela kvallen... puuuh. Kommer vara skkkaaaappppliiiigt slut sen.

nehe datorn ville inte lagga upp fler bilder, for bli nar jag kommer hem do! Nu blir det inga fler inlagg i thailand ! FARVAL!


(hahahahhaha AAAGGENS mitt alskade barn, megan fox? det dar vart ju nastan lite pinsamt. kommer aldrig ske. i wish.)

and i will walk on water


jag funderade lite po vart alla mina pengar hade tagit vagen, och borjade plocka over allt jag kopt har i thailand fron mitt kaosiga skrivbord till sangen, sen forstod jag. Istallet fattar jag inte hur det kunnat bli so mycket, jag har ju dessutom forlangt och fargat horet och var po X antal krogrundor... men jag klagar inte !





och eey aggens truckerkepsen ar KUNG ! Har till och med tvo !   (miss u!)


x

still i need your sway



det ar morkt och det ar longt och bilden gor det inte rattvisa. Annars har jag shoppat smink for 400 svenska kr idag, det ar mycket, och en supersnygg adidas vaska. Snart ar cashen slut, ska kopa ett par till converse och sprit att ta med hem, sen ar jag fardigshoppad.     x

FUN




JAG VILL INTE OKA HEM!
Gorkvallen var GALEN for ovrigt! Thai taxi chaufforen totally MENTAL och jag har fortfarande sand i horet ...

Nu ska jag leta reda po mamma och kopa lite glass, mmmmums

elsipelsimelsi, got alot to tell u ! <3

don't wanna go home !!

Min van malin pominner mig varje dag om att det snart ar dags for mig att packa vaskan... buhuhu, jag VILL INTE ! Har forsokt overtala mamma att fo stanna tre veckor till men det gick i stopet. Men so klart langtar jag efter alla mina tjejer !!

Idag var vi och snorklade ! Det var grymt ! Kandes som en "behind the scenes" i hitta nemo ! SOM JAG FAKTISKT AVEN HITTADE! so nu kan alla vara lugna. Sen skar jag upp foten po korallerna so nu ar jag lite handikapp... men det var det vart !
Ikvall ska vi ut och festa for hela slanten for imorn skiljs vi at, min syster, my - och jag och mamma. Vi ska tillbaka till Ao Nang till vart hotell dar, och Ylva och My stannar har po Koh Lanta, lyyx!

Men jag ska ivag och fixa horet po mondag vilket kommer bli kuuul!!


Sorry for bild torkan ! Glommer hela tiden att ta med kameran !

Koh lanta

yooh yooh yooh ! Jag befinner mig po en jatte harlig, koh lanta ! imorn ska vi ut och dyka ! intressant jag som hatar fisk ! haha! Igar var vi ute, igen, det var kul ! Vaknade ruuskigt bakis imorse ! that's how we do it, right?


Saknar er tjejer dar hemma !

thai thai thai

hello hello!
Sen senast har jag: druckit en rejal mangd redbull-vodka, blivit lite brunare. men ockso borjat flagna som en idiot, last ut universums basta bok, traffat riktigt skona manniskor, solat, badat och blivit sjuk. Ar hes, hostar som en pucko, snorar som en frasching och har lite feber. Pga airconditionen som bloser po mig hela natterna... oflyt. Forkylning och solbrand, inte en okej kombo! 



Nu ska jag hem och sova ! I overmorgon ska vi till colanta och dyka, ska tydligen vara grym dykning dar!

Saknar mina tjejer dar hemma! Puss po er !

Burn baby burn

Tjuuu sverige ! JAG HAR RIDIT PO ELEFATER!! Det var kuuul! och matat och klappat och gosat ! miih! och gott 1250 trappsteg upp till ett helt vardelost tempel! haha, tyckte jag och ylva iallafall!

Livet ar gott har nere ! helt fantastiskt! idag kom ylvas boy och ikvall ska vi nog ut, forst po reagge bar och sen po luna bar vilket var dar jag dansade po strippstongen sist och inte kommer ihog so jatte mycket fran! haha! GREJT



Vi har inte son jatte koll po sverige, men igar kopte vi en aftonbladet (som faktiskt gar att kopa har nere! haha!) och sog att prinsen hittat en brud, att folk dott i haiti och att det ar kallt... information boom !

Nils skickade aven ett mail till mamma och sa att hans van hade tagit sonder varan toalett(???) hahahah ! RANDOM!  vi tippar po en valdigt galen fest har agt rum, bast for han att ingen var i mitt rum!

Sen har jag fott ett mail fron donken ockso att jag for komma po andra intervju ! haha ! Good news!

Nu ska jag hem och byta om, for ikvall blir det som sagt krogen!

Krogen

Hahaha, visst diggar ni brannan ? Jo det gor till so att du smorjer in magen lite grann sodar och glommer lite halft att man har sidor... okej?? Kan tyvarr inte bjuda po sarskillt mycket bilder idag for mamma sprang ivag med kameran. 
Garkvallen var riktigt rolig och det ar farligt nar det ar so varmt och billigt med sprit.... strippstongen och jag po krogen blev ett. Good match, indeed. Mycket randoms po krogen, finnar (finlandare) och 30 plussare ar BIG NO NO! So ylva korde ivag de inom de kriterierna som joinade mig vid stripstongen, haha ! Skont med storasyster.

Nu ska jag dra, ikvall blir det att ta nogra ol po krogen igen men min syster, My och deras grabbpolare.

Ta hand om er! Och malin


miih, den har ar fron forsta dan, det ar so GALET varmt i havet

MORE THAILAND

Livtecken igen ! Sen jag skrev sist har jag solat, brant mig, kakat so jakla mycket thaimat, BLIVIT ANFALLEN AV EN APA!!!!! den hoppade upp po mig och jag skrek utav bara helvete, traffat min SYSTER som jag inte sett po over 4 monader och hennes van my, och idag BERGSKLATTRADE VI!


Glass fondue mmmmm !


Thailands fulaste branna -check !


Min systers grymma tatuering ! 60 decimaler av Pi, i like!



Bergsklattringen var helt INSANE, totalt livsfarligt och inga garantier att klara sig, 90 grader rakt ner i hal rod lera och gav en SON JAVLA ADRENALIN KICK att det var helt stort! Det var inte so monga som klattrade upp och annu farre som klattrade ner till lagunen typ bara de som var vana klattrare for dar det var helt allvarligt 90 grader rakt ner! Det fanns ingen dar for att radda dig ifall du skulle ramla eller halka, och statistiken po folk som brutit armar och ben dar var HOG!! Och folk har dott.

Mamma stannade po utkiksplatsen (lika so laste jag att kenza hade stannat dar, vilken tont, haha) men jag, ylva och my bangade INTE! jag trodde jag skulle do, men det var det vart. Det finns tyvarr inga biler fron den delen av klattringen, alla hander behovdes!
Efterot nar vi kom ner till stranden so hade vi nogra fina minuter av fame ! Det kom massor av folk fram till oss och frogade om vi faktiskt hade klattrat ner till lagunen (pga av lera), typ 30 olders man som hade bangat!  DET VAR NICE! och folk var impade !





Nu sitter jag och skrattar ot folks alla facebook statusar som antingen handlar om att det ar svinkallt eller om att skolan borjat! Mehehe, skont att jag slipper det ett litet tag till!

Nu ska vi ata sen ska vi dra po krogen ! NICE!


Love from thailand

thailand dag 2

Oj vilken varm dag det vart idag ! Jag och mamma lag pa stranden och glassade sen la vi oss under ett palmtak for en timmes massage! Det var nice! Allt ar so galet billigt har! Vi kakade pannkakor idag (banan och choklad frida! Det var GOTT!) for 4 kr st och kopte tva lask och tva chipspasar pa 7 eleven for 12 kr allt som allt! Galet!

Brant mig har jag gjort ocksa saklart, vad annars?


skratta ni bara...



 Nu ska jag och mamma ivag och kaka middag ! Klockan ar 9 har och 3 hos er !

Cya !

JET LAG

HEJ SVERIGE! Mitt dygn 'r helt messed up ! Jag ar pigg nu och klockan ar 2 har!

Det ar ruuskigt varm har i thailand och da har det anda vart "daligt" vader idag ! Sa jag smorjde inte in mig och nu har jag typ brant mig ! Men det var det vart !

Vi gick runt pa stan idag och jag forsokte kopa saker som inte var nagon typ av kopia och det var en match kan jag saga er ! Sen blev jag sa javla skraj nar jag stod och kollade pa grejer och sa nar jag vande mig om sa stod Kenza dar! Jag var sa nara pa att reflexmassigt saga hej, sen kom jag pa att hon inte vet vem jag ar. I vilket fall fick jag en hjartattack. Hennes mystiska pojkvan var med ocksa! Han var inte sarskillt snygg och hade alldeles for korta shorts! haha.

Jag och mamma satt och en restaurang och at och jag bestallde in en drink, den var god bara det att den bestod av ca 70 % vodka, sa efter 3 klunkar kunde jag inte dricka mer, ville inte bli full mitt pa dan med min mamma! haha !

nu ska jag upp till hotellrummet igen och lassas sova lite tills jag far ga upp !!

Arlanda nästa !

Godmorgon mitt vinterland! Nu ska jag packa klart och sedan skjutsar min bror mig och mamma till arlanda !
Får se om jag får tag på en dator på arlanda!

En perfekt dag att fly från sverige, för AGHH vad kallt det är!

Ta hand om er !
Och ta hand om malin som inte riktigt är kapabel att ta hand om sig själv!

sunshine

Jag kollade till på klockan och såg hur sent det var! Har verkligen noll tids-perspektiv längre! Nu har jag har iallafall packat klart och det blev såklart mer än jag hade planerat, men det löser sig!


Nu ska jag bädda klart sängen, byta om till pyjamas, tvätta bort sminket, krypa ner under duntäcket och sätta på en av mina absoluta favorit filmer A Walk To Remember. Det blir ett perfekt avslut på dagen.

Jag ska se till att skriva imorgon innan jag åker!


packning pågår

Shuu' ! Nu har jag börjat packa ! Mina flickor blev helt chockade när jag sa att jag inte börjat packa än idag när vi satt och åt pizza. Ja jag är väll lite ute i sista stund, men äh, jag ska inte packa särskilt mycket... vilket är lätt och säga men inte brukar fungera.


THAILAND IMORGON !

Yeah Yeah Yeah ! Thailand imorgon folkes !

Idag ska jag och mamma städa hela lägenheten och ikväll ska jag iväg med tjejena och bowla !

Later !

bye bye baby bye bye

Nu har jag sagt farväl till min elsa och det tog emot kan jag säga er ! Jag har även sagt hejdå till vovven och vi var nyss och lämnade min baby, Stella, hos min moster ! Det var jätte sorgligt ! Mestadels för hon verkade trivas hur bra som helst och brydde sig inte alls om att vi drog! Jag har det bekräftat - jag är en dålig mamma.



Imorgon blir det att säga farväl till mitt älskade gäng ! FAN VA SORGLIGT! älskade brudar <3


gonna miss u


Hahaha, jag vet inte var min kära vän malin får allt ifrån eller vad hon tror om mig! Idag hade hon skrivit följande om mig på hennes facebook status:



Sen skrattade jag IHJÄL när hon berättade att hennes farfar ringt till henne efter det och sagt att han tyckte det var lite för grovt och frågade vem ebba var! AHAHAHA <3

AVATAR

Igår var jag och min älskade elsa på heron och käkade upp hela pizza hut och kollade på Avatar i 3D!


3D glajjorna var nice!


Kvinnan i kassan skojade verkligen inte när hon sa att det fanns två platser kvar "länst ut på tredje raden", dom gula sträcken visar var tredje raden slutar och fortsätter. För folk med svininfluensan?


Men sen konstaterade jag och elsa att sär-platserna ägde hårt! Ingen som prasslade med godispåsar i öronen på en och ingen som stör sig på när man sitter och kommenterar allt! Helt perfekt!



yeah yeah woaw woaw


i need to know

Nu: ner till stan och träffa tjejerna. En gnutta sen, men dom hade nog inte räknat med nått annat !


heron city

Snart kommer elso och hämtar upp mig, vi ska dra till heron och ikväll ska vi kolla på avatar i 3D men först: en tripp till skärholmen!



latero

you're so naive



STAR WARS

Min tjej elsa är här och vi kollar på Star Wars! Och drar lite snygga dansmoves i pauserna ... Gryymt!


wait


Nyårs-ångesten håller i sig och jag sitter och väntar på Star Wars episod 2. Fyra och en halv timme kvar. Great.


thailand om 5 !

Yeah Yeah Wow Wow, FEM fjuttiga dagar tills THAILAND and my sis !
Och tre av dessa fem dagar kommer Star Wars gå på fyran !  l o v e l y


Ursäkta bländingen med ställningen, hade just fått in Rix Fm

into the sun


2010 !

Gott nytt 2010!
Jag undrar när jag kommer vänja mig med att säga och skriva 2010, just nu känns det ganska sär.

Gårkvällen var förövrigt great! Först hos frida, sen linnea, sen hamnen och sen crashade vi hemma hos lovisa skapligt nerkylda
Men idag är man ju såklart ett offer för den tillhörande ångesten som alltid kommer efter en kväll i dimman. Jag kan säga såhär, att alkolås på mobilen vore jävligt nice.


RSS 2.0